Sally Hansen ja pikkusormet

Lilou's Crush

Sain töissä juuri ennen lomallelähtöä jänskiä kynsihommeleita. Sally Hansenin "Real Nailpolish Stripsit" ovat vähän kuin kontaktimuovit kynsiin. Paketissa on 16 strippiä ja niiden luvataan pysyvän jopa 10 päivää. Pois ne saa otettua kynsilakan poistoaineella. Lisäksi mukana tulee appelsiininpuutikku ja kynsiviila, jolla hiotaan vähän kynnen pintaa sileällä puolella, ja pinkillä viilataan kynnen yli menevä osa strippiä poikki.

Arvasin heti pakkaukset nähdessäni, että yks nelivuotias innostuisi niistä valtavasti, eikä veikkaus mennyt pieleen. Silloin tällöin ollaan nimittäin lakattu tytön kanssa yhdessä kynsiä tai laitettu pieniä kynsitarroja, ihan samoin kuin oma äitini puuhasteli kanssani kun olin ihan pieni. Voi että silloin tuli semmoinen olo, että olen iso tyttö. Ei tietenkään suotavaa jatkuvasti pienelle kemikaaleja sormiin laittaa, mutta harvakseltaan.

Fuskasin tyttösen kynsissä ohjeista, en tökkinyt kynsinauhoja alas saati käynyt viilaamaan kynnen pintaa, joten eivät varmaan pysy ihan niin kuin aikuisten kynsissä, mutta ihan riittävästi varmasti.

Miten kärsivällisesti pikku ihminen jaksoikin odottaa, kun äiti väkersi kynsiin kukkateipit. Melko työlästä, mutta voi sitä onnen määrää, mikä pienen naisen ilmeessä oli, kun kynsitaide valmistui. Kynsiä esiteltiin vuoroin isille, mummulle, ukille, tädeille ja tädin kumppanille ylpeyttä uhkuen.

Itselleni aion väkertää nuo kulta-mustat verkkokuvioiset, kunhan kyllästyn oransseihin kesäkynsiini. Muunlaista kynsitaidetta meikäläisen töppösormilta on turha odottaa.

 

PS: Hihii, päällystettiin tytön kanssa yksi miehenkin kynsi kukkastripillä, isommassa sormessa kuvio erottuukin komiasti ;)

Kommentit

ihanat <3

Hertta
Lilou's Crush

ria, ite oot :) Mutta on ne. Tyttö ja kynnet :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Nä on NIIN kivat! Voi mun tekis mieli laittaa meidän "hiltsulle" kans tuollaiset. Taitaa olla vielä vähän liian varhaista. ;)

Terkut!

ps. Tuuhan Turkuun sieltä!

Hertta
Lilou's Crush

Coconen, turku on niiiiin haaveissa! Millaista siellä on elo-syyskussa meinkinki teillä, me onnettomat myytiin koko heinäkuun lomat reissuihin? Hiltsulle ens vuonna varpaisiin, kun eivät enää eksy suuhun ;)

Shoegal (Ei varmistettu)

Oih. Mä lakkaan mun pienien veljentyttöjen kynsiä aina, jos ne on mun luona käymässä. Se on yksi kätevä ohjelmanumero lisää ja todellakin tekee pikkuneidit onnelliseksi. Tädillä kun muuten on lelut aika vähissä, vaikkakin siinä vaiheessa kun mun kaapeista ei muuta löydy, (mun kauhuksi) neidit yleensä ottaa mun kengät ja vaatteet leluiksi :)

Veera1 (Ei varmistettu)

Voi miten suloiset kynnet pienelle neidille tuli! Itsekin pyrin välttelemään turhia kemikaaleja niin itselle kuin lapsille, mutta kyllä se on silloin tällöin kiva lakata omia ja tyttöni kynsiä. Ihanaa kesää!

Tuuliainen (Ei varmistettu)

Terveisiä USAsta! Ihanat kynnet pienellä neidillä! Ajattelin vinkata lasten kynsilakasta Piggy Paint, mitä voi ostaa täältä, Suomessa ei ehkä ole. Piggy Paintin pitäisi olla huomattavasti myrkyttömämpää kuin tavallisten lakkojen. Olen itse aika allerginen ja lakkaan harvoin ihottuman vuoksi ja haluan olla varovainen myös tyttöjeni kanssa. Mutta kolmevuotiaani oli ikionnellinen, kun myös hän sai omat kynsilakat. :) Itselle olen nyt löytänyt Butter London- lakat, vähän vähemmän kemikaaleja ja paljon ihania sävyjä. Kiitos kivasta blogista ja ihanaa lomaa!!!

Santrajustiina (Ei varmistettu)

Ihanat nuo kynnet pikkuisella! Kyllä poikien äitinä on jännä katsoa, miten tytöt ovat niin tyttöjä jo pienestä pitäen. No tosin meilläkin värjättiin hiuksia kun pojat olivat pieniä. Silloin hoidettiin homma kampaamossa; kaksosista toinen oli blondi ja toinen punapää. Nykyisin esikoisesta saa äiti tehdä usein mustatukan....

annemi

Tätä pitääkin kokeilla! :) suloiset kynnet!

kesäheinä (Ei varmistettu)

Oi kuinka hienot! Tiedätkö yhtään mistä noita mahdollisesti saisi Helsingissä, ehkä Stockalta vai?

Anne. (Ei varmistettu)

Kesäheinä -
Tänään näin noita "kynsiä" Sellon Anttilassa, löytynee Hesastakin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.