Same same but different

Lilou's Crush

"Same same but different" tuumasi kampaajani Eva, kun taas kerran nousin onnellisena penkistä tuumien, että ihanaa kun on niin omanlainen mutta silti vähän erilainen. Tuli todellakin tarpeeseen tämä visiitti, sillä kuontalo oli sekä venähtänyt, että heti nyt viileämpien ilmojen tultua hamppuuntunut vietävästi, mikään tökötti ei tunnu riittävän, vaan latvan höräisevät hyvällä halulla kaiken ja vaativat lisää!

Olen tosi maltillinen hiusteni muutosten suhteen, kun kerran on löytynyt sellainen styyli, jossa viihdyn ja jossa tukka on jotenkuten hallittavissa.  Pitkästä aikaa Evan sakset siis suihkivat vähän enemmänkin tukkaa pois,  tuosta ennen-kuvasta sen oikeastaan vasta tajuaa.

Hyvä (ja kiva ja hauska) kampaaja on kyllä luojan lykky! Nyt on pää ja mieli kevyet kuin hattaraa täynnä.

Kommentit

Minna Ojala (Ei varmistettu) http://doubleu1.blogspot.com

Siis ihan mieltsin hyvä!! Mullakin huomenna aika kampaajalle ja same same but differentiä haetaan täälläkin.

Hertta
Lilou's Crush

Hei kiitos! Tuttua ja turvallista :) Ja tosiaan, mihinkäs sitä hyväksi havaitusta uskaltaisi (tai edes haluaisi) vaihtaa! Ihanaa viikonloppua!

Nuppunen (Ei varmistettu)

Niin tukka kuin nainenkin näyttää upealle! Saman putiikin penkistä lähdin minäkin toissapäivänä, ja niiiin tyytyväisenä naisena. Omalta kampaajalta Petralta hoituu tuo sama konsepti varmoin käsin ja hyvässä seurassa. Same same but different!

Hertta
Lilou's Crush

Oij joj! Ehitkö näytille?! Voidaan sitten vertailla ;)

Jenniii
Pupulandia

Onpa super! :) Sekä sinä, että tukka. <3

Hertta
Lilou's Crush

Oi sie ihana :) Kiitos kaunis! Tykkään kyllä hurjasti, paluu parin vuoden takaiseen malliin :)

amber (Ei varmistettu)

Suloisen ja niin luonnollisen näköinen, kaikista kaunein Hertta.

Hertta
Lilou's Crush

Apua miten ihanasti sanoit, johan tässä vanha vallan punastuu <3 Ihanata viikonloppua!

Vaatetaivas

Oot sä kyllä upee nainen!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos. Ja niin olet sinäkin. Ja projektisi. Tutustuin siihen heti aloitettuasi, ja olen seurannut tosi tiiviisti.  Palaan vielä aiheeseen :)

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

Onni on luottokampaaja! Tai -kosmetologi. Jne. Hyvälle näyttää.

Mullahan on siis päivätyön ja verkkablogin lisäksi tämä Stylebook.fi-saitti, jonne kaikkien suomalaisten tukkagurujen ja muiden kauneusosaajien pitää ehdottomasti tehdä profiili, että Hertat ja Ninat ja muut tyytyväiset asiakkaat voivat käydä suosittelemassa ja suitsuttamassa heitä. Ja mainitsen tässä kohtaa, että sen profiilin voi tehdä ilmaiseksi, eikä tässä ole mitään koiraa haudattuna. 

Pin (Ei varmistettu)

Se pään keveneminen on mainio tunne ja aina miettii, että miksen mennyt aiemmin. Sormuksesi näyttävät tosi kivoilta. Oletko koskaan postannut itsellesi tärkeistä koruista? Minua ainakin kiinnostaisi nähdä mm. vihkisormuksesi lähempää :)

emma5885 (Ei varmistettu)

Heips, oon suht tuore lukija ja tiedustelisin (jos vilahtanut aiemmin blogissa niin mennyt ohi): mitä putiikkia Eva siis edustaa..? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.