Sammakkopaljettipaketti

Lilou's Crush

*Varoitus: sisältää ärsyttävästi finglishiä*

Joskus ystävät tietää jo ennen kuin mitään tapahtuu, että tänään niitä tarvitaan.

Sain nimittäin rakkaalta ystäväiseltäni, täälläkin usein vilahdelleelta Liisalta yllätyspaketin töihin! (erityisesti tykkään tuosta ranskannetusta tittelistä, millä se infosta käsiini päätyi :D)

Avasin paketin ja vallan liikutuin: sieltä löytyi kirkkaanvihreä, kertakaikkisen överi ja niin omanlaiseni paljettihame, jota kerran katselin verkkokaupassa hyvässä alessa samalla, kun olimme puhelimessa. Olin niin laiskamato, että en jaksanut hakea luottokorttia ja tehdä kauppoja, mutta ystävä, mitä se teki. No hankki hamosen, oikeassa koossa, oli ihan hissun kissun ja toimitti sen työpaikalleni.

Vähän myöhemmin päivällä eteen tuli pieniä arkipäivän vastuksia -nothing major, kuten enkunkieliset tuumaa, mutta riittävästi, että vähän kiukutti. Mutta kun vilkaisin hamosta pöydälläni, hyvä mieli palasi. First things first, ja ne first thingsit on minulle perhe ja ystävät. Nih.

Kommentit

-hanna (Ei varmistettu)

Voi mikä ihana yllätys!! En osaa sanoin kuvailla miten onnellinen itse olisin moisesta yllätyksestä ja vaikka ihania ystäviä on minullekin siunaantunut, niin en osaisi toivoa moista yllätystä edes villeimmissä unelmissani. Olet todella onnekas :)

Hertta
Lilou's Crush

-hanna, no en osannut minäkään! Äimän käkenä, sellaisena täällä olin! Kyseinen ystävä, ja kaikki muutkin, on toki muutenkin ihmeellisiä ja ihania, kuin lahjakeijuna, eli ystävyys ja pienet sanat ja teot ne merkkaa eikä paketit, mutta tällaisista ylläreistä kyllä vallan liikuttuu kun harvoin kokee :)

-heinie- (Ei varmistettu) http://heinieblogi.blogspot.fi/

Wautsi, mikä hame ja mikä yllätys! :)

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Oo, ihana ystävä ja mahtava yllätys! Näyttää herkulta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

What is that shiny splendour??
Lots of love dear Lily!!
xoxo
<a href="http://www.pinktopping.blogspot.it" rel="nofollow">Coco et La vie en rose </a>
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3862475/la-vie-en-rose" rel="nofollow">Coco et La vie en rose on Bloglovin</a>
<a href="http://www.facebook.com/pinktoppingblog" rel="nofollow">Coco et La vie en rose on Facebook</a>

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.