Secret Happy Place

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Happy Joe

Viimeinen puolitoista kuukautta on painettu häntä ojossa, pahimmillaan kellon ympäri. Kovimman duunin, ja vallan fyysisen sellaisen on tehnyt mies. Minä taas olen huolehtinut suunnittelusta, projektihommista ja stressaamisesta... kukin vahvuuksiensa mukaisesti? Meiltä on tähän mennessä kannettu ulos kaksi seinää, ja sisään toiset kaksi puutavarana. Sen päälle laskeskelin huvikseni yhteen kollien painoa, kolmisen tonnia tavaraa on kulkenut pääosin miehen harteilla uutta keittiötä ja kaapistoja varten. Ja päälle muuttohommat.  Mutta nyt on hänellä kesäloma ja suurimmat urakat on takanapän, hurraa!

Halusin keksiä jotain pientä kivaa työn raskaan raatajalle. Mahdollisuutta ei ole millekään sen kummemmalle irtiotolle, joten järkkäsin pienen yllärin ihan tavallisen arki-illan päätteeksi. Pyysin miestä laittamaan lapset unille, ja salaa samaan aikaan katoin myöhäisen illallisen parvekkeelle vain meille kahdelle. Laitoin pöytään valkean liinan, viltit ja tyynyt tuoleille ja kynttilätkin löysin juuri sopivasti samana päivänä.

Täsmälleen kello 22 soi summeri. Ovella odotteli Woltin kuski, joka toi meille tuhtia ruokaa: siipiä ja sen sellaista, kaikkea "törkeän hyvää". Happy Joet olin laittanut hyvissä ajoin viilenemään pakkaseen. Yllätys onnistui aikalailla täydellisesti.

Puolivälin krouvi on kyllä mainio paikka hengähtää hetkeksi ja nauttia siitä, miten valtavan paljon on jo saatu aikaan. - Ja tietysti funtsia sitä kaikkea kivaa, mitä on vielä edessä. Remontin ja muuton kaikkein paras puoli alkaa tuota pikaa; ne kaikenlaiset pienet jutut sisustuksen parissa.

Koti alkaa näyttää ja tuntua jo ihan omalta ja aikas ihanalta. Oikein odotetaan jo elokuun tummia, lämpimiä iltoja täällä meidän pienellä parvekkeella, kun aurinko on painunut mailleen ja katsellaan hiljenevää katua ja öisiä kulkijoita jossain tuolla alhaalla.