Shampanjaa iholle -testissä uusi Lumene Instant Illuminizer Midnight Sun

Lilou's Crush

Kattavaa uudistusta läpikäyvä Lumene jatkaa herkullisten meikkipohjatuotteiden parissa. Tässä esittelyssä yksi herkullinen uutuus.

Kun valopisarat ilmestyivät vajaa vuosi sitten, ihastuin suloisen pinkkien Invisible Illumination Instan Illuminizer -valopisaroiden sävyyn Rose Dawn iholla. Se on mainio väri terveen hehkun luomiseen tällaiselle kalpeanaamalle, ja olen käyttänyt tippoja ahkerasti. Tuolloin lanseeratut valkeat pisarat, sävyltään Shimmering Dusk ovat omiaan iltameikin hehkutukseen.

Tuolloin jo mietiskelin, että pinkkien ja valkeiden rinnalle olisi ollut kätevä olla myös kultaan vivahtava tuote...

... ja nyt odotus palkittiin! Sain juuri testiin uuden shampanjansävyn, joka on juuri sellainen, jollaista kaipailinkin. Koostumus sileä ja rakeeton, hento hehku, hyvä levittyvyys (päh, no, kuvassa huomaan nyt jääneen vähän huonosti levitetyksi tuossa luomen alapuolella), aivan kuten aiemmin lanseeratussa siskossaan. Kertakaikkisen oivallinen lisä sävyvalikoimaan! 

Testasin tätä muuten muutoin pohjameikittömille kasvoille huolellisen häivytyksen kera juhannuksena kasvojen korkeille kohdille. Näytti hehkuvalta, hillityltä. Tässä tuotteessa vähemmän on enemmän, se kannattaa pitää mielessä.

Lämmin suositus!

PS. Toinenkin kovasti toivomani uutuus on nyt testissä, nimittäin kertakaikkisen hyvän Instant Glow -sävyseerumin uusi, vaalea sävy. Vaikuttaa erinomaiselta sekin, mutta palataan siihen, kun olen saanut vähän lisää testikertoja alle.

Kommentoi