Shoppailua America(si)ssa

Lilou's Crush

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Aurinkomatkojen kanssa

Toissailtana hyppäsimme taksiin, ja hurautimme kymmenen minuutin matkan naapurikylään Playa de las Americasiin tutkiskelemaan ostosmahdollisuuksia!

Playa de las Americasissa suurimmat ostoskeskukset ovat näppärästi ritirinnan: Safari, Americas Plaza ja Oasis löytyvät kaikki saman kadun varrelta, ja lähimaastossa vielä pienempiä ostoskeskuksia jätskibaareineen ja kaffiloineen.

Perinteisiä ostoksia Teneriffalta ovat kuulemani mukaan nahkatuotteet, käsityöt ja elektroniikka, ja näitä tarjosikin moni liike myös kauppakeskuksissa. Tällaisissa puodeissa voi tinkiäkin, tavaran laadun suhteen on syytä olla myös tarkkana. Sen lisäksi ostoskeskuksista löytyi kansainvälisiä brändejä kuten Nike (kuolasin pantterikuvioisia free runeja), sekä tietysti espanjalaisvaateketjut kuten Mango, Zara ja Stradivarius. Zarassa vietimme koko poppoo pisimmän aikaa, sillä hinnat ovat huomattavasti edullisemmat kuin kotisuomessa.

Stradiravariuksen höyhenunelma

Meillä on ollut joka reissulta perinne ostaa tytölle pieni pehmolelu. Tällä kertaa "Raita Poppanen, kettueläin" löytyi Hello Kitty -kaupasta. Sitä onkin sitten halittu ostoskerrasta lähtien.

Vaikka toisin voisi kuvitella, rakkaus reissuelikoita kohti ei ole haalennut, vaan joka ikinen nukkuu lapsukaisen sängyssä, ja iltaisin käydään aina arpajaisia, kenellä on kunnia päästä kainaloiseksi.

Bimba y Lolan värikkäät huivit

Bimba y Lola on espanjalainen vaate - ja asustemerkki, johon olen yllätyksekseni törmännyt viimeaikoina monessa muussakin maassa. Käyn putiikissa aina ihastelemassa, vaikka värikylläisiä juttuja en itselleni osaa ostaakaan. Kannattaa tutustua.

Tein itsellenikin pienet löydöt: muhkea, tukeva puuvillahuivi ja koristeellinen sormus Zarasta. Tykkään eniten tällaisista matkamuistoista, jotka tulevat usein käyttöön.

Yhteenvetona, Playa de las Americas oli selvästi vilkkaampi kuin rauhallinen majapaikkamme Costa Adeje.  Sanoisinpa näin äkkipäätään, että hippausta, shoppausta ja muuta iltaelämää etsiville Americas on se paikka Teneriffalla, rauhaa etsiville ja perheille puolestaan Adeje. Ja taksilla tai bussilla pääsee näppärästi eessuntaassun.

Kommentoi