Shoppailua America(si)ssa

PC121000.JPG

Kaupallinen kampanja, yhteistyössä Aurinkomatkojen kanssa

Toissailtana hyppäsimme taksiin, ja hurautimme kymmenen minuutin matkan naapurikylään Playa de las Americasiin tutkiskelemaan ostosmahdollisuuksia!

PC120986.JPG

Playa de las Americasissa suurimmat ostoskeskukset ovat näppärästi ritirinnan: Safari, Americas Plaza ja Oasis löytyvät kaikki saman kadun varrelta, ja lähimaastossa vielä pienempiä ostoskeskuksia jätskibaareineen ja kaffiloineen.

PC120998.JPG

Perinteisiä ostoksia Teneriffalta ovat kuulemani mukaan nahkatuotteet, käsityöt ja elektroniikka, ja näitä tarjosikin moni liike myös kauppakeskuksissa. Tällaisissa puodeissa voi tinkiäkin, tavaran laadun suhteen on syytä olla myös tarkkana. Sen lisäksi ostoskeskuksista löytyi kansainvälisiä brändejä kuten Nike (kuolasin pantterikuvioisia free runeja), sekä tietysti espanjalaisvaateketjut kuten Mango, Zara ja Stradivarius. Zarassa vietimme koko poppoo pisimmän aikaa, sillä hinnat ovat huomattavasti edullisemmat kuin kotisuomessa.

PC120987.JPG

Stradiravariuksen höyhenunelma

PC120997.JPG

Meillä on ollut joka reissulta perinne ostaa tytölle pieni pehmolelu. Tällä kertaa ”Raita Poppanen, kettueläin” löytyi Hello Kitty -kaupasta. Sitä onkin sitten halittu ostoskerrasta lähtien.

PC141133.JPG

Vaikka toisin voisi kuvitella, rakkaus reissuelikoita kohti ei ole haalennut, vaan joka ikinen nukkuu lapsukaisen sängyssä, ja iltaisin käydään aina arpajaisia, kenellä on kunnia päästä kainaloiseksi.

PC121003.JPG

PC121012.JPG

PC120991.jpg

Bimba y Lolan värikkäät huivit

Bimba y Lola on espanjalainen vaate – ja asustemerkki, johon olen yllätyksekseni törmännyt viimeaikoina monessa muussakin maassa. Käyn putiikissa aina ihastelemassa, vaikka värikylläisiä juttuja en itselleni osaa ostaakaan. Kannattaa tutustua.

PC141131.JPG

PC141137.JPG

Tein itsellenikin pienet löydöt: muhkea, tukeva puuvillahuivi ja koristeellinen sormus Zarasta. Tykkään eniten tällaisista matkamuistoista, jotka tulevat usein käyttöön.

PC121016.JPG

Yhteenvetona, Playa de las Americas oli selvästi vilkkaampi kuin rauhallinen majapaikkamme Costa Adeje.  Sanoisinpa näin äkkipäätään, että hippausta, shoppausta ja muuta iltaelämää etsiville Americas on se paikka Teneriffalla, rauhaa etsiville ja perheille puolestaan Adeje. Ja taksilla tai bussilla pääsee näppärästi eessuntaassun.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *