Shu Uemura -klassikkotaivuttimet

Lilou's Crush

Shu Uemuran ripsentaivuttimet lienevät ripsitaivutusmaailman Rolls Royce, muistan lukeneeni niistä kehuja ihan siitä saakka, kun naistelnlehtiin silmäni laskin.

Eipä siinä, että minä siitä ripsentaivutusmaailmasta mitään tietäisin, sillä olen omistanut koko elämäni aikana tasan yhdet taivuttimet, ja niitä käytin ehkä kaksi kertaa. Epäonnistuneesti. Malliaikoinakaan en muista ripsiäni taivutellun kuin kerran, joten kokemukseni ovat kaikenkaikkiaan mitattömät, siinä missä jotkut ystävätni nimeävät ripsentaivuttimet meikkilaukun top 3-tärkeyksiin (itselläni top 3 on muuten ripsiväri, meikkivoide, poskipuna).

Nyt kuitenkin lentoa odotellessani silmiini sattui Shu Uemuran piste, ja koska meikkaaja, kenen käsittelyssä hetki sitten olin, oli jälleen kehunut näitä maista taivaisiin ja helppokäyttöisiksikin vielä, lankesin (osittain edullisen hinnan, n. 8€) saattelemana.

Nyt sitten vielä pitäisi opetella se taivutus. Ennen ripsaria, tyvestä alkaen, pienin välein kohti kärkeä. Mutta kuinka kovasti sitä uskaltaa painaa, ettei ripset irtoa?  Vinkkejä?

 

PS. Tuote on jotenkin todella kauniisti muotoiltu. Ihan kuin veistos!

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Yksi neuvo on lämittää hieman niitä esim hiustenkuivaajalla ennen käyttöä niin johan taipuu, toimii silloin hieman kuin kiharrin hiuksiin, mutta ole varovainen ja koita eka sormilla ettei ne kuumu liikaa! Ja taivuta aina ennen ripsarin ja mahdollisen eyelinerin käyttöä :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiittis vinkistä! Tuon olenkin jostain myös kuullut, ja se tuntui silloin superpikameikkarina joka käyttää hiustenkuivaajaa pari kertaa vuodessa ihan absurdilta :D Mutta erittäin järkeenkäyvältä, niinhän ne kihartimetkin toimii! Mutta entäs jos vaan nopsasti taivuttaisi, onnistuuko se ollenkaan? Ja ennen eyelineriäkin, tässähän on ihan uusi juttu, miten se vaikuttaa ripsien taivuttamiseen, en siis tiedä ? Valaise onnetonta :)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Itselle nää on sellaiset ihan "kivat", mutta ei suosikki taivuttimet. Vertailinkin täällä aiemmin taivuttimia, joita olen käyttänyt: http://www.lily.fi/juttu/vertailussa-ripsentaivuttajat

LTL-Anna
Loving These Looks

Kyllä se onnistuu, itse menen laske kymmeneen-metodilla arkisin ja kyllä ne ihan hyvin taipuu. Itse taivutan ennen eyelineria koska se taivuttaja helposti tuntuu sotkevan sen, koska en jaksa tietenkään odottaa sen kuivumista vaan haluan koko silmämeikin ASAP :)

Saara S.
Saara Sarvas

Onnittelen LOISTAVASTA valinnasta!! Shu:n taivuttimia ei tarvitse lämmitellä ja ne ovat parhaat laatuaan, koska ne on suunniteltu tynkäripsisille aasialaisnaisille ^_^ 

Vaikeasti tunnistettavia feikkejä on myynnissä paljon ja syytän monia "huonoja" kokemuksia tästä. Nettipuljuista ei tunnu löytyvän yksiäkään aitoja, jotka toimitettaisiin Suomeen asti..

Omat vuosien ikäiset Shu:t taivuttavat ripset ihan vain kertapainalluksella, eikä laitetta tarvitse pitää paikoillaan kahta sekuntia kauempaa. Pidempi taivutus aiheuttaa suoraan ylöspäin törröttävät ripset.. Jos ripsikarvasi ovat paksummat, voit toki kokeilla pidempää taivutusaikaa. 

Niin ja jos mieli tekee, voi taivutuksesta tehdä luonnollisemman kaarevan painelemalla taivutusta myös pidemmälle ripsiin. Tällöin vahvin vekki painetaan sinne ripsien tyveen ja ulospäin vedettäessä ripsiä "napsutellaan" taivuttimien välissä muutaman millin välein 3-4 kertaa.

Nappaa Shu:t vaikka mukaan parin viikon päästä, niin voin pitää parituntisen luennon näiden hienoudesta laivamatkan aikana ;)

 

Nanook (Ei varmistettu)

Saara: Valaisetko meikäläistä, että mistä nettikaupasta mahdollisesti niitä aitoja taivuttimia mahtaa löytyä? Voiko esim. Strawberrynet:iin luottaa? Kiitti! :)

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Hih, olen koittanut liputtaa Uemuran tuotteita kaikille :) Noitakin on tullut ostettua tasaisesti lahjavarastoon, josta niitä on kiva antaa naispuolisille ystäville!

Tibs (Ei varmistettu) http://shoptravelfood.blogspot.com

Ostin itse noi samat taivuttimet ilman että mulla oli mitään kokemusta yksistäkään ripsientaivuttimista. Kaikki olivat niitä niin kehuneet... enpä ole vielä ehtinyt opettelemaan...
http://shoptravelfood.blogspot.hu/2012/08/mamechiyo-for-shu-uemura.html

Saara S.
Saara Sarvas

Nanook, En ole löytänyt itse vielä yhtäkään, minkä tarjonnan uskoisin olevan 100% aito :( Mä ruikutan ostoksia reissaavilta kavereilta!

Jultsu (Ei varmistettu)

Uskaltaisinpa väittää, että täältä saa aidot:

http://www.houseoffraser.co.uk/Shu+Uemura+Eyelash+Curler/116921833,defau...

Saara S.
Saara Sarvas

Jultsu, International delivery not available.. Höh! Ehdin jo innostua :D

RiikkaJ (Ei varmistettu)

Mä tilasin Strawberrynetistä Shu:t ehkä vuosi sitten ja ne ei takuulla ole aidot. Jälki ei ole niin hyvää kuin kaikki hehukuttaa joten yritän metsästää seuraavalta kaevrilta joka matkustaa tai sitten ostan lentolipun Tukholmaan ihan vaan näitä varten.
Miksei Sephora toimita suomeen?! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.