Sienna vuonna 2009 ja minä peesailen kolme vuotta myöhemmin

Lilou's Crush

No vähän ehkä huijaan, sillä MINÄHÄN olin jo vuonna 2006 ihan punaisissani. Punaisia tennareita kaksin kappalein, punainen toppis,  punainen Benettonin ribbipoolo, punainen hippatoppi, eräs punainen bändipaita, (lahjus, joka johti salakavalasti myöhemmin avioliittoon), ja paljon muutakin punaista pyykkinaru notkui. Saturaatiopiste saavutettiin, ja jos väri voisi aiheuttaa krapulaa, olisi punainen sen minulle tehnyt.

Punainen siis häipyi vaatevarastostani huomattavasti nopeammin kuin sinne oli ilmestynyt, eikä sitä ole harvalukuisia poikkeuksia lukuunottamatta sen koommin nähty (poikkeuksiksi luettakoon Zaran pillifarkut ja sukkanutturaksi fileoitu sukka). Kunnes sitten vuonna 2012, aika on kenties kypsä. Punainen vähän houkuttelisi, ihan pienesti.

Sovittelin Zarassa vajaa kuukausi sitten noita ylimmäisiä niittibuutseja (hienommat kuin kuvassa, kamalat mun jalassa) ja mietin, että mistä vimmatusta nämä ovat tutut. Selkis, vähän myöhemmin. Tuon ajan tyttöidolini Sienna Millerin jaloissahan ne oli nähty, nuo Chloen hittibuutsit "Susanit" vuodelta 2008. Vime vuonna Susuista tehtiin re-launch jota Jeffrey Campbell varsin ansiokkaasti kopioi. Jeffin poposet ovat muuten nuo keskimmäiset, Chloet alimmaiset. Hintahaitari merkeillä satasesta tonniin.

Ottaisin. Ottaisiks sä?

 

Kommentit

Valentine

Heips! En ehkä ottaisi vielä punaisia. Mustat semisti samalla tyylillä on kovasti hakusessa parhaillaan. Mä olen tunnistanut (ja hyväksynytkin) itsessäni pienen myöhäisherääväisyyden joidenkin näiden erikoisuuksien kanssa. Tukassa tummemmasta juuriväristä innostuin tänä kesänä, pillifarkuistakin arviolta vuotta pintatrendikansaa jäljessä. Eli ehkäpä kotiutan punaiset kengät sitten vuoden tai parin päästä. :)

Sun juttuja on niin kiva lukea, Herttanen! Ihan huippumuidu oot! <3

Siina Leppä

Ottaisin! Muistan, kun noi kengät oli just tuolloin pari vuotta sitten kova juttu, ja kovasti haikailin silloin mustien vastaavien perään. Nyt nuo punaiset säväyttää vielä enemmän!

Hertta
Lilou's Crush

Valentine, voi sinä hassuliini, kiitos, tulipas kiva mieli tänne päänsäryn ja tiesvaiks minkä keskelle! Ja eihän toi vuosi tosiaan viel mittää, täällä päässä menee ainakin kolme ennen innostusta :D

Mulla onkin muutama vuosi sitten ostetut mustat hopeasoolkiset Vagabondit, niistä tykkään kovasti. Helisevät vaan kävellessä niin, ettei sovi kuin oikeastaan joulunalusaikaan :)

 

Siinaliini, ihan sama juttu! Mieli on vastaanottavaisempi toisella kiekalla :)

 

 

Vimps (Ei varmistettu)

Mä tykkään punaisesta aina vaan, mutta mulla menee kausittain, kuinka paljon punaista ylläni näkyy. Kesän alesta nappasin mahtavan syvänpunaisen villahuivin, kohta se pääsee kaulaan, ja myös äitin vanhaa punaista neuletta on tarkoitus ulkoiluttaa. Parit punaiset kengät löytyvät, kaikki edelleen käyttökelpoisia.

Eniten himoitsisin Zaran punaisia western-henkisiä korollisia buutseja, joissa on vähän vartta... koetan jättää ne silti ostamatta! (En ostanut niitä sinisiäkään, vaikka sydän vuotaa edelleen niiden vuoksi verta...)

http://tonninstiflat.wordpress.com/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.