Silkkihame

Lilou's Crush

Aamulla ripsi vettä ja ilma oli harmaa. En onneton kurkannut lämpömittaria, puin vain päälle edellisiltana esiin laittamani neuleen ja silkkihamosen, ja lähdettiin töihin ja tarhaan. Ulkonahan oli tropiikki! Lounasaikaan aurinko jo helotti täydeltä teholta, ja kengät oli pakko vaihtaa -onneksi sattui hyllyssä olemaan pari talvella sisäkenkinä käytettyjä kevyempiä tossukoita. En silti valita, mielummin hiki helteellä kuin sopiva viileällä kelillä!

Mitäs muuten tuumaatte noista helyistä ranteessa? En ole oikein lähtenyt noihin "arm candy" hommiin mukaan, mutta näihin tykästyin Espanjanreissulla. Simppeli asu tuli puetummaksi niiden kanssa.

Hei ja niin! Huomenna Flow! Mahtaako joku teistä olla tulossa? Vahingosta viisastuneena aion ainakin katsastaa ne mittarin lukemat ennen lähtöä.

Neule Only, hame J Crew, rannehelyt Pull&Bear, sormuksenmollukka YSL, buutsit Carvela

 

PS. Tuosta hameesta. Ihastelin sitä J Crewlla pari vuotta sitten kovasti, mutta vilkaistuani hintalappua, poistuin sen taikapiiristä mahdollisimman nopeasti. Seuraavalla Nykin reissulla sama hame ilmaantui alerekkiin -70% lapulla, ja hyökkäsin kimppuun, vaikka kokolappu näytti jotain ihan muuta kuin omaa numeroani. Mutta niin vain oli sopiva! Vaate-kohtalon koura helli. Sain seurakseni kevyen, mukavan, tukevan, moneen menoon sopivan ja liian usein kaapin perukoille unohtuvan kaverin..

 

Kommentit

Tykkään sekä hamosesta että helyistä... ne näyttää aina muilla kivoilta mutta toimistohommissa ärsyttää jotenkin koko ajan kun ovat muka tiellä ja pitävät ääntä :) Ehkä mäkin vielä joskus opin... tai vaihdan työpaikkaa :)

Hertta
Lilou's Crush

Ennen sen radikaalimmiksi yltyviä muutossuunnitelmia kiiruhdan sanomaan, että itsekin riisun sekä ison sormuksen että rannehelyt usein pöydälle (ja sitten ihmettelen, että mihinkäs ne tällä kertaa jätinkään...) Ei o heleppoo, ei :) Aurinkoa iltaan!

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Nuo helyt ovat tosi kivat!

Hertta
Lilou's Crush

No on ne aikas kyllä minustakin :)

Lennu (Ei varmistettu)

Miten ihana asu! Mutta totta, eilen oli Helsingissä varsin läkähdyttävää... Kivat noikin kengät, mutta voi että mä kuolaan niitä sun Isabel Marantin Jennyjä! Havahduin liian myöhään että ne on saatava, ja nyt ne on loppuunmyyty joka paikasta :(

Hertta
Lilou's Crush

Oli! Ja tänäänkin, mutta ei sentäs ihan samoissa määrin, vitsi, oispas ollut kiva juhlia Flowssa ihan hepenissä. Voihan voi! Voisin kyllä kuvitella, että Jennyjä tulee vielä lisää. Omani ovat vähän isot, hitsi, pitääkin muistaa ostaa pohjallinen.

N (Ei varmistettu)

Beamissa oli tällä viikolla Jennyistä joitakin kokoja :)

Lennu (Ei varmistettu)

Oi oi, KIITOS vinkistä, heti puhelin kouraan!

Hertta
Lilou's Crush

Hei mahtavaa, olipas kilttiä tulla avittamaan  kaveria <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.