On sillä kokoa!

Lilou's Crush

Niin arvaatteko millä? No tällä meidän Lily-yhteisöllä! Meinasin pyllähtää tajutessani, että täällä on jo yli 100.000 tyyppiä viikossa jakamassa aatoksiaan, lukemassa ja fiilistelemässä. Siis tällaisia kuin sinä ja minä. Ihan mieletön juttu. Olen tosi iloinen siitä, että ollaan täällä yhdessä, hyvässä hengessä ja meiningissä.

Ei mulla muuta, takas hommiin.

PS. Tuossa kuvassa fiilistelee asiaa myös toimituspäällikkö Toivanen Lilyn Facebookissa, vallan ansaitusti. Eikö oo söpö!

Kommentit

Matteus
Oisko tulta?

söpö on

Hertta
Lilou's Crush

:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oonks mä väärässä vai onko sit kuitenkin vähän boooooring-fiiliksiä, sekä lukijoilla että bloggaajilla? Aikas vaisua nimittäin on ollut, sullakin, ja lyhyttä & sisältöniukkaa nämä postailut.

Sara's Stripes

Hei Hertta,

Olen lukenut blogiasi jo kauan ja olet yksi syy siihen, että aloitin tällä viikolla oman blogini juuri täällä Lilyssä. Luen itse markkinointia ja vaikka tuskailenkin tulevaisuuteni kanssa niin olet innostanut ja avartanut minulle markkinointialan maailmaa. Kiitos siitä ja kiitos ihanasta blogistasi :)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija,  bloggaamisen tyyli vain on eri elämän hetkisssä erilainen -joskus ennättää pohtia ja vuodattaa, ja toisinaan sitten on kiva jakaa jotain pieniä hetkisiä vaikka vähän nopsemminkin. Ja sitten toisinaan, jos on paljon suruja elämässä, blogi on paikka, jossa keskittyy pieniin ilon hippusiin. Pääasia, että blogi on aito, eikä väkisin tee mitään mikä ei omaan olotilaan sovi, se on meikkiksen motto.

Sara's Stripes, voi sun kanssas miten kivasti sanottu! Tulevaisuuden tuskailut on niin tuttuja, ja blogi on siinäkin mielessä ihan mahtava kanava (esmes ihan kuten kommentoin tyytymättömämmälle kaverille tuossa yllä). Tervetuloa tänne, tulen heti piipahtamaan tontillasi!

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.