Sillinkylkenä

Lilou's Crush

iPhotoni lakkasi toimimasta, kääks... siellä on kuva poikineen ja pojanpoikineen nyt piilosilla. Toivottavasti jollain ilveellä pääsen vielä niihin käsiksi! Sillä välin jaan taas yhden asukun, ja jälleen kerran se sisältää sitä Marantia, olen ollut tosi yksipuolinen viimeaikana. Tällä kertaa nettitilauksen tuoma jakkutakki, joita muuten ainakin Helsingissä oli vielä tosi monta eilen jäljellä rekissä.

Pehmoinen, kevyesti topattu silkkibomber, jossa on silkkinen sisäpuoli (takki on oikeasti kääntötakki, mutta piilopuolen kuosi ei ole niin mieleeni kuin tuo kimmellys), on kyllä niin mukava päällä, kuin pumpulipilveen olisi pukeutunut!

Pidin tätä kaksi edellistä päivää: eka päivänä noiden mustien pillifarkkujen kanssa, toisena päivänä Alexander Wangin neulosverkkareiden ja Niken Freerunien kanssa kanssa. Oli minusta molempien parina käypä. Mitähän muuta, kuin mustaa, voisi keksiä alaosaan?

Muuten, mietin sellaista, että vaatekaappini kun ei todellakaan uusiudu vilkkaimmalla fässönvaistolla varustettujen muotibloggareiden tahtiin, onko ylipäänsä kiinnostavaa nähdä samoja tehokäytettyjä vaatteita (nämä uudet Marantit pois lukien, siis, tämä vallan poikkeuksellinen viikko ;) aina vain toisiinsa yhdistellen? Se kun on oman pukeutumisfilosofiani kulmakivi, mutta tuoko se yhtikäsyhtään inspistä teikäläisille?

Kommentit

Minusta se tuo paljon inspistä! Jopa vielä enemmän, koska harvempi ihminen ehkä ostaa uusia vaatteita ihan joka viikko (näin ainakin luulen ja toivon?)? Itsekin rakennan vaatekaappia sillä perusteella, että osat toimisivat keskenään yhteen ja että sieltä löytyisi mahdollisimman paljon pitkäaikaisia ystäviä. Uusien yhdistelmien löytäminen omista olemassa olevista vaatteista on sitä pukeutumisen iloa parhaimmillaan!

Sain muuten itsekin eilen vihdoin marant-malliston tilaukseni, kahdet pöksyt ja molemmista tykkään kuin hullu puuurosta! Harmikseni silkkihousuissa on kuitenkin ompeluvirhe ja kuminauhat sykkyrällä, että saa nähdä mitä teen... suht arvokkaat pöksyt kyseessä ja olen tarkka, mutta toisaalta en halua palauttakaan etten jää ilman :(

Sarro (Ei varmistettu)

Kyllä tuo inspistä! Älä lopeta! :)

Mindeka
Ma-material Girl

Jatka! Itse olen pohtinut samaa asiaa, mutta tullut siihen tulokseen, että se (omasta mielestäni) vasta onkin inspiroivaa, kun näkee uusia yhdistelmiä ja kovassa käytössä olevia vaatteita. Se myös kertoo siitä, että oma tyyli on löytynyt -Ja hallussa.

Jat-ka!

Mindeka
Ma-material Girl

Ja, piti vielä sanomani, että ihana tuo takki!

my view

samaa mieltä :)

tisti
spring child

Joo ehdottomasti vanhat lempparit vaan uudelleen päälle ja uusia yhdistelmiä kokeilemaan! Ite tykkään tehä silleen, että jos mulla on vaikka joku vaate niin googlailen tätä vaatetta (jos nyt sattuu olemaan merkkivaate) ja laitan esim sen merkin (ja mahd. vaatteen nimen tms.) ja sit streetstyle niin sieltä sitten tupsahtaakin kuva jos toinen inspiroimaan!

Niin ja tohon ylempään liittyen itse asiassa: jos haluat tuon takin yhdistelemiseen vaihtelua niin kokeilepa näppäillä googleen "columbine smille isabel marant" :) Muistelin, että hänellä oli se alkuperäinen Marantin takki ja googlesta löytyikin monta erilaista asukuvaa! Erityisesti tosi vaalee farkku sopii tuohon ku nappi! Aina tietty toimii tuo mustakin, hyvältä näyttää!

Nellan (Ei varmistettu)

Tuo inspistä, joten jatka ihmeessä asujen julkaisemista.

Venus (Ei varmistettu)

Kyseinen takki oli oma suosikkini mallistosta, ihme,että se on jäänyt rekkeihin. Hyvältä näyttää myös sinun päälläsi. Kaipaan kuvia nahkahousuista ja niiden yhdistelmistä :)

Hötkis (Ei varmistettu)

Jatka ihemeessä asukuvien näyttämistä, kyllä se inspiroi!

Samalla tavalla itselläkin ne perusjutut pyörii päällä ja vaatekaappiin tulee uusia kavereita hissukseen. Paljon mukavampi ja inspiroivampaa näitä sinun asukuvia on katsella kuin niiden muotibloggaajien, joiden päällä on uutta vaatetta päivittäin. Harva kuitenkaan oikeasti ostelee uusia vaatteita viikottain.

Itse yritän äitiyslomalaisena inspiroitua omasta vaatekaapista ja niistä vaatteista mitä siellä tällä hetkellä on, kun suurempia vaatehankintoja ei kannata, enkä edes halua nyt tehdä. Ne rahat tulee tällä hetkellä tarpeeseen muiden ostojen yhteydessä. Haluan kuitenkin viihtyä omissa vaatteissani ja minulle ei ole ihan sama mitä pidän päälläni. Kivaa siis nähdä miten sinä innostut yhdistelemään omia tuttuja vaatekappaleita uudella tavalla tai miten jokin pieni hankinta saa vanhat vaatekappaleet uuteen kukoistukseen. Se haastaa myös minut katsomaan omia vaateaarteitani uudelta kantilta. Vähän kuin shoppailisi omalla vaatekaapillaan!

Kommentoi