Sillinkylkenä

image.jpg

iPhotoni lakkasi toimimasta, kääks… siellä on kuva poikineen ja pojanpoikineen nyt piilosilla. Toivottavasti jollain ilveellä pääsen vielä niihin käsiksi! Sillä välin jaan taas yhden asukun, ja jälleen kerran se sisältää sitä Marantia, olen ollut tosi yksipuolinen viimeaikana. Tällä kertaa nettitilauksen tuoma jakkutakki, joita muuten ainakin Helsingissä oli vielä tosi monta eilen jäljellä rekissä.

Pehmoinen, kevyesti topattu silkkibomber, jossa on silkkinen sisäpuoli (takki on oikeasti kääntötakki, mutta piilopuolen kuosi ei ole niin mieleeni kuin tuo kimmellys), on kyllä niin mukava päällä, kuin pumpulipilveen olisi pukeutunut!

image.jpg

Pidin tätä kaksi edellistä päivää: eka päivänä noiden mustien pillifarkkujen kanssa, toisena päivänä Alexander Wangin neulosverkkareiden ja Niken Freerunien kanssa kanssa. Oli minusta molempien parina käypä. Mitähän muuta, kuin mustaa, voisi keksiä alaosaan?

Muuten, mietin sellaista, että vaatekaappini kun ei todellakaan uusiudu vilkkaimmalla fässönvaistolla varustettujen muotibloggareiden tahtiin, onko ylipäänsä kiinnostavaa nähdä samoja tehokäytettyjä vaatteita (nämä uudet Marantit pois lukien, siis, tämä vallan poikkeuksellinen viikko 😉 aina vain toisiinsa yhdistellen? Se kun on oman pukeutumisfilosofiani kulmakivi, mutta tuoko se yhtikäsyhtään inspistä teikäläisille?

Kommentit (9)
  1. Jatka ihemeessä asukuvien näyttämistä, kyllä se inspiroi!

    Samalla tavalla itselläkin ne perusjutut pyörii päällä ja vaatekaappiin tulee uusia kavereita hissukseen. Paljon mukavampi ja inspiroivampaa näitä sinun asukuvia on katsella kuin niiden muotibloggaajien, joiden päällä on uutta vaatetta päivittäin. Harva kuitenkaan oikeasti ostelee uusia vaatteita viikottain.

    Itse yritän äitiyslomalaisena inspiroitua omasta vaatekaapista ja niistä vaatteista mitä siellä tällä hetkellä on, kun suurempia vaatehankintoja ei kannata, enkä edes halua nyt tehdä. Ne rahat tulee tällä hetkellä tarpeeseen muiden ostojen yhteydessä. Haluan kuitenkin viihtyä omissa vaatteissani ja minulle ei ole ihan sama mitä pidän päälläni. Kivaa siis nähdä miten sinä innostut yhdistelemään omia tuttuja vaatekappaleita uudella tavalla tai miten jokin pieni hankinta saa vanhat vaatekappaleet uuteen kukoistukseen. Se haastaa myös minut katsomaan omia vaateaarteitani uudelta kantilta. Vähän kuin shoppailisi omalla vaatekaapillaan!

  2. Kyseinen takki oli oma suosikkini mallistosta, ihme,että se on jäänyt rekkeihin. Hyvältä näyttää myös sinun päälläsi. Kaipaan kuvia nahkahousuista ja niiden yhdistelmistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *