Sinne jäi nälkä

P1290070.jpg

Vietin ikuisuuden jälkeen laatuaikaa Liisani kanssa ihan kahden kesken. Suunnattiin molemmille uuteen Sinne Helsinkiin Eerikinkadulle, niin paljon hehkutusta oli jo kyseisen ravintolan ensimmäinen Porvoon -yksikkö niittänyt. Odotukset olivat siis jo valmiiksi korkealla myös kotikaupungin ravintolan suhteen. 

P1290072.JPG

Heti sisään astuessa vastaanotto oli kovasti lämmin ja mukava, kuten palvelu koko visiittimme ajan muutenkin. Ruokalista oli sopivan suppea, ja omat herkut molemmille löytyi nopeasti, ja jäi seuraavallekin kerralle vielä maisteltavaa. Liisalle tällä kertaa gnoccheja ja minulle siikaa. Ja miten olikin herkkua ja hurmaavat annokset! 

P1290073.JPG

Mutta ai kun oli siikani pieni ja poloinen, ja lisukkeet hennot ja keveät. Nälkähän sitä jäi. Taisi olla muuten ensimmäinen kerta koskaan ravintolassa syödessäni, kun pääruoan jälkeen olisin voinut syödä siltä istuvilta toisen samanmoisen. Niin annoksen maun kuin koon vuoksi.

P1290075.JPG

Paikkasin vatsan koloa salmiakkivaahdolla ja tyrnijäätelöllä pimpatulla tuulihatulla. Herkkua sekin, ja jälkkäriksi just passelin kokoinen.

Kotiin päästyä laitoin tuhdin iltapalan. 

 

PS. Seurueemme toisen osapuolen annos oli riittäväinen ja massunsa tuli täyteen. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *