Skattan superkiva Holiday

Lilou's Crush

Mieleni on pitkään tehnyt päästä käymään tulevien kotinurkkien lähelle tänä keväänä avatussa Holidayssä. Tänään viimein pääsin, ja voi vitsi että tykkäsin! Tunnelma oli palmunlehvien lomassa iloisten ihmisten keskellä tosi lupsakka ja jotenkin kivalla tavalla kansainvälinen -tuntui melkein, että olisi istunut jossakin Etelä-Euroopan terassilla, etenkin kun naapuripöydissä puhuttiin sattumalta kolmatta kotimaista. -ei sillä, että Katajanokassa itsessäänkään olisi yhtään mitään vikaa, päin vastoin! Paikka oli myös kivasti monenikäisten ihmisten kansoittama.

Paikka on selvästi tykätty, ja uutuudenviehätys tekee vielä oman lisänsä: saapuessamme kuuden pintaan joka ikinen paikka terassilla oli istutettuna, ja kaikki pöydät sisältä varattuja. Saimme paikat aurinkotuoleilta, ja koska ruokatarjoilu pelaa terassillekin, aina-nälkäinen-meikäläinen pääsi syömäänkin, onneksi. Jos mielii ihan takuulla päästä syömään, ainakin näillä hetkillä pöytävaraus on silloin must -terassille varauksia ei tehdä, eli jonottamalla pääsee jos nälkä ei vie mennessään sitä ennen.

Ruoka oli saman omistajan The Cockin henkistä: hyvää ja tuoretta, ei erityisen mieleenpainuvaa mutta maukasta. Parasta oli tunnelma, jonka vuoksi tästä taitaa tulla ensimmäisen paluumuuttajakesäni lempiterassi heti kättelyssä. Suosittelen (apua, sormeni olivat näppiksellä väärässä kohtaa, ja suosittelen muotoutui ensin "sipsittelen". Sopii edelliseen postaukseen toki tuo).

Holiday Bar Kanavaranta 7

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu) https://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/05/taas-tanaankin.html

Ihastuttavia kuvia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.