Sneak peek

Lilou's Crush

Jo vain tyttäret, jälleen voidaan todeta että "ylpeys käy lankeemuksen edelleä", "kel onni on, se onnen kätkeköön" ja kynttilät on nyt visusti vakan alla, joskin molemmista päistä kärähtäneenä. Juuri kun pääsin hihkumasta remontin mainiota edistymistä, tuli eteen Major Tenk a Poo.

Verenpaineen edelleen ollessa tapissansa, sen asian ajattelun sijaan annan pienen sneak peekin itseäni hurjasti ilostuttavaan komboon: ollos hyväös, keittiön värimaailmaa ihan ekaa kertaa esille.

Ikean keittiön vaalea kyyhkynharmaa ja Tapwell*in messinkinen apk-hana näyttävät luonnossa yhdessä vielä kivammalta kuin uskalsin toivoakaan. Tykkään todella paljon. Taidan vain tuijotella tätä kuvaa, joskos tuo kohina korvissa asettuisi niin, että jonkun tolkun hommaan keksisin. 

 

 

*hanasta saatu alennusta

 

Kommentit

Tasaraita

Kylläpä näyttääkin hyvältä! Tuota kelpaa tuijotella. Toivottavasti tuijottelusta olisi apua muiden asioiden ratkaisussa ja sais sen verenpaineenkin alaspäin. :)

Hertta
Lilou's Crush

Yhdet unet vähän tasasi, mutta ei lepopulssi vielä ole ihan löytynyt... Mutta kiitos, kiva jos näyttää sunkin silmissä kivalta :)

Ihana sneak peak, näyttää todella lupaavalta! Eikä vähiten siksi että meillä kootaan uuteen kotiin ens viikolla keittiö jossa on just sama sävymaailma, hauska sattuma! :)

Tsemppiä Major Tenk a Poon taklaamiseen, toivottavasti se ratkeaa pian!

Hertta
Lilou's Crush

Eikä, onpa hauskaa! Millainen taso teille tulee? Entä vetimet? Ja kiitos, hän kulkee nyt nimellä Mordor. Hemmetti sentään!

Meille tulee vetouralliset ovet ja taso on coriania vastaavaa matskua puhtaanvalkoisena kivijäljitelmänä. Innolla odotan nähdä lisää teidän valinnoista. Kiitos muuten paljon niistä ideoista ja vinkeistä joita löysin teidän edellisen rempan postauksista, ne olivat kommentteineen tosi arvokkaita!

Ja voi kurjuus, menköön kadotukseen mokoma Mordor! :/ Remppaaminen on kyllä täynnä käänteitä ja ylläreitä, kaikkea sitä saakin kestää uuden kodin luomistuskissa. Eletään uskossa että vaiva palkitsee! :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi kun kuulostaa kivalta! Meillähän täällä rivarilla oli juuri vetouralliset laatikot, ja tykkään todella paljon. Ja vitsi, onpa kiva kuulla että remppapostauksista on ollut iloa!

Aisha J
Aisha

Ihanalta näyttää! Harmaa on noussut suureksi rakkaudekseni omassakin sisustuksessa. Muutimme juuri vähän aikaa sitten ja oon niin onnellinen, kun uudessa asunnossa on harmaat kaakelit keittiössä. Silmä lepää ja ruokaakin laittaa kaakeleita katsellessa mielellään. :)

Voimia verenpaineen kanssa!

Hertta
Lilou's Crush

Voi onnea uuteen kotiin! Olen nyt ollut luvattoman huonosti kyläilemässä sielläpäin, eli jos olet blogissa kertonut, uutinen on mennyt ihan ohi! Ja harmaassa on kyllä jotain kovasti rauhoittavaa, tykkään! Liika tosin aina liikaa, kuten oli vielä hetki sitten. Vähän huvitti kun purettiin harmaa keittiö pois, ja tilalle tuli -harmaa.

Aisha J
Aisha

Kiitos <3 :) Ja totuus on, että en ole vielä kirjoitellut muutosta mitään, kun on luvattoman huonosti tullut päiviteltyä blogijuttuja. :D Odotan innolla, että vilauttelet lisää juttuja uudesta kodistanne!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.