Söpö suoja

Lilou's Crush

Jos jonkun vauvajutun tällä kertaa olisin toivonut hankkineeni, se taitaisi olla imetyssuoja. Menemättä sen kummemmin keskusteluihin julki-imetyksestä, tuumaan, että tämä turhakkeelta kuulostava juttu, olisi ollut juuri minulle pikkuiseni kanssa kiva tarvike reissun päällä ollessamme. En vain ajoissa vastaavan olemassaoloa muistanut, vaikka mualimalla sellaisiin olenkin törmännyt. Nyt jo kohta seitsämänkuukautisen tyllerön äitinä en enää roposiani uusiin vauvatavaroihin raaski sijoittaa, vaikka ravintola-alalla toimin edelleen. Huivin huitulat hoitakoot asiansa, vaikka iän myötä enenevissä määrin venkoilevan vauvan kanssa vähän haasteelliset ovatkin.  

Kuitenkin vinkkinä teille kenties odottajille tai pienokaisenne imetystaipaleen aloittaneille, tässä minusta tuote, johon kannattaa tutustua -erityisen kiva silloin, jos vauva on sellaista sorttia, joka tykkää yks kaks kesken lounaan alkaa jutustella, tai on kovin kiemurteleva kaveri. Ruokarauhaakin takaa tämä essu pienelle syöpölle.

Tämä imetyssuoja on siis kotimaisen Söpöshopin, jälleenmyyjiä ilmaantunee pikkuhiljaa nettisivuillensa. Vastaavia ulkomaisia versioita löytyy monella kuosilla, mutta kannattaa kannattaa kotimaista, ja kuosivalikoima on minusta kiva, eriväristä raitaa.

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Tämähän vaikuttaa kerrassaan näppärältä! Täytyy ehdottomasti laittaa harkintaan, mikäli imetys lähtee sujumaan tulevan beben kanssa. Poika oli juuri tuollainen kesken lounaan jutustelija (ja harsojen poishuitoja), mikä toi pientä haastetta imetystilanteisiin reissun päällä.

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Onpas mainio idea! :) Mäkään en enää tässä vaiheessa raaski tuollaista ostaa, mutta olisi kyllä tullut tarpeeseen monessakin tilanteessa! 

idamoida

Hei, ja kiitos ihanista vauvatarvikevinkeistä! Muistelisin, että kirjoitit joskus sellaisesta retrosta kasvo-hymynaama-taulusta vauvalle, muistanko oikein? Löytyisikö postaus vielä jostain? Koetin etsiä, mutta ei sattunut silmiin, enkä tiedä, millä nimellä taulua hakisin muualtakaan. Omaa ensimmäistä odottaessa pikkuhiljaa vilkuilen vauvajuttuja.. :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi ei, miksi kaikki tämän postauksen kommentit ovat jääneet ilman ilmoitusta! Nyt tuskin enää tarvikset tuota taulua, mutta kyseessä on siis muistaakseni Nestlen vauvanruokamainoksen "hymynaama" jonka ennen sai neuvolasta, ja osassa paikkoja edelleen. Meillä ei saanut, mutta serkkuni oli pyytänyt omasta neuvolastaan minulle sellaisen ja lähetti yllärinä!

imetyspiilo (Ei varmistettu)

Tämä on todella kätevä tuote!! Itsekin löysin tämän jo lähes 6 vuotta Amerikassa asuessani. Kun sain oman lapseni, ompelin tälläisen itselleni ja olen itse valmistanut näitä omassa kotona myytäväksi muille äideille jo muutamia vuosia, oli sen verran kiinnostuneita!! :) Minä&Sinä Imetyspiilo nimellä kulkee mun kotitekoiset tuotteet :) Positiivista nähdä näitä nyt löytyvän Suomesta enemmänkin! Toivotaan että löytää tuoreet äidit ja näin saa helpottaa arkea kummasti!

Hertta
Lilou's Crush

Kunpa itsekin olisin aiemmin tästä kuullut, olisin todellakin ostanut. Meillä on nyt 10kk iässä imetykset toki vähän jo vähentyneet, että en millään enää pieneksi toviksi malta hankkia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.