Sovituskoppikamaa

Lilou's Crush

Kävin pitkästä aikaa Forumin Henkassa. Olipas sinne suosikkiosastolleni Trendiin tullut vaikka ja mitä mahtavaa.

Musta toppi on keinonahkaa, ilmastointi pelaa. Kaupunkisoturi-fiilis. Kevään hitti, perforoitu nahka siis siirtynyt laukuista vaatteisiinkin.

Keltainen toppi puolestaan kovasti nätti sovitettuna.  Molemmat collegepuserot olivat tukuisaa kangasta, peter pan-kauluksellinen sukelluspukumateriaalia, mutta omaan makuuni turhan lyhyet. Lie missä mielenhäiriössä sovitin myös tuota keltaista mekkoa.  Ei olisi pitänyt, ainakaan ilman jotain hypersupermegaspanx-asua, *tyrsk* mikä näky. Olin kuin keltainen piknik-kinkku.

 Sininen trenssi puolestaan oli aivan järjetön, ohuenohut, vajaahihainen ja niin hieno.

Arvaattekos, minkä jutun ostin pois?

Kommentit

MariaR

Sen keltaisen topin? Ihastelin samaa Singaporen muuten ala-arvoisessa H&M:ssä. :)

Hemuli
Oisko tulta?

Tekonahkatopin? Vois käydä sovittamassa sitä itekin, näyttää hyvältä.

Hertta
Lilou's Crush

Apua, Singaporessa, voiko olla ala-arvoinen H&M?! Voihan voi! Söpö oli, ja mieli olisi tehnyt, mutta ei :) Kivaa päivää!

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Veikkaan trenssiä ja anon nöyränä lupaa matkia!

Heini Hensku (Ei varmistettu)

Siis niin just sun näköinen tuo takki!! Se varmaan huhuili sua jo kaukaa :) Hmmm voiko tuolla kuvauksella sitä takiksi kutsua, eikö takin ole tarkoitus lämmittää ; )

Hertta
Lilou's Crush

Jenna&Heini, no se justaansa :) Ja Jenna, lupa myönnetty, ja muutettu suorastaan vaateeksi paluupostissa ;) Mutta ole nopea, Forumissa ei jäljellä enää pieniä kokoja! Ja Heini, sitä mäkin mietin... sanoin jo myyjättärelle sovariin mennessä, että ei tässä ole järjen hiventäkään, kun yhdessä ihasteltiin pukinetta :)

tyylialkemisti

Haa, minä ostin eilen samaisen trenssin Aleksin liikkeestä! Olen etsinyt pitkään sellaista "huitulatrenssiä", ja mielestäni tämä yksilö täytti kriteerit:D

Hertta
Lilou's Crush

tyylialkemisti, onpas hauskaa! Ja tiiäks heti kun ton sanoit, niin ajattelin että sepä sopii sulle kuin nenu päähän! Paljon paremmin kuin mulle, mutta tykkään siitä silti :)

Kommentoi