Spa oman kylppärin rauhassa -voita hemmottelutuotteet itsellesi

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö: Herbina

Tällä hetkellä itselläni ei ole ollut aikaa edes ajatella reissua kauneushoitolaan, vaikka erityisesti vartalohoidot ovat kovasti mieleeni. Kasvohoidoista en jostain syystä niin välitä, sen osa-alueen hoidan mieluummin itse. Kotosalla sitten meneekin ihan päinvastoin: siinä missä muistan pestä ja huoltaa ja rasvata kaikkea hartioista ylöspän, muu kroppa, se on ollut taas vähän hunningolla ja huonolla hoidolla.

Sain  kotimaisen Herbinan (tuotteet valmistetaan Heinävedellä) upouusia Mango Spa-tuotteita tutustuttavakseni, ja järjestää myös kivan arvonnan. Näin laitettiin taas pienen tauon jälkeen tämä nainen ruotuun kropan ulkoisen huollonkin osalta. Olikin kiva tutustua näihin uusiin vartalonhoitotuotteisiin, sillä etenkin Herbinan deodorantteja on tullut käytettyä vuosien mittaan vaikka kuinka ja monta, ja lapsuudenkodissani käytettiin usein Herbinan shampoita. Itseasiassa taisi muuten olla Herbina ihan eka oma dödöni, jos tällainen sivuraide aiheeseen suodaan.

Sivuutin pitkään vartalonkuorintatuotteet, sillä ne olivat lähes aina aivan liian hurjia ohuelle iholleni, kärsin muutenkin jaloissa, etenkin reisissä, katkenneista pintaverisuonista. Nykyään käytän niitä säännöllisen epäsäännöllisesti, sillä koostumukset ovat paljon ihoystävällisempiä kuin aiemmin. Kuollut ihosolukko ei varsinaisesti kaunista ihon pintaa, sen olen huomannut, ja kuorinnalla myös saa pehmeän ihon lisäksi vähän estettyä mahdollisia sisäänpäinkasvaneita (sääri)karvoja, jos sellaisiin on taipumusta. Mango Spa- kuorintavoide kuorii hellästi, tuoksuu tropiikille ja samalla myös puhdistaa ihon, ja olenkin käyttänyt tätä ei-hikisinä päivinä suihkugeelin sijastakin, sopi myös kainalopyykkiin. Kuorinnan jälkeen kosteusvoiteetkin tuntuvat imeytyvän nopsemmin.

Mango Spa -kauneusöljyä voi käyttää kasvojen ja vartalon ihon kosteutuksen lisäksi pieninä annoksina myös korppukuiviin hiuksiin tai hierontaöljynä. Hmm... hieroja vain puuttuu... Täällä osoitteessa testattu siis vasta tuossa perus-olomuodossaan. Itse en ole vielä konkari vartaloöljyjen käytössä, ja sainkin vinkin sekoittaa öljyä kosteusvoiteen sekaan, niin se imeytyy vielä nopsemmin eikä vaadi odottelua pukeutumisen kanssa. Se oli hyvä vinkki tällaiselle hätähousulle.

Spa-tuoteperheeseen kuuluu lisäksi kaksi kosteusemulsiota: Mango Spa ravitseva vartaloemulsio hedelmäisten tuoksujen ystäville ja vesimäisen raikas Aqua Spa raikastava kosteusemulsio. Mangon tuoksuisesta voiteesta löytyy manteliöljyä ja sheavoita, Aqua Spasta taas oliivi- ja kookosöljyä, lummeuutetta sekä kookosvettä. Omaksi suosikikseni näistä kahdesta on noussut Aqua Spa juuri tuon "merihenkisen" tuoksun vuoksi, ystäväni puolestaan tykkäsi tuosta Mangosta, jossa tuoksussa on mukana myös hitusen vaniljaa.

Omaan "kotispa-hetkeeni" ei kuulu musiikkia tai kynttilöitä tai kukkasten terälehtiä, olen siinä, kuten muussakin elämässä aika lailla suoraviivainen.  En siltikään suhtaudu asiaan välinpitämättömästi, sillä kuten jo aiemmin olen todennut, itsestään huolehtiminen maksaa vaivan moninkerroin!

Vaikka en ennätä rakentaa ulkoisesti kaunista hoitohetkeä, muutaman jutun on oltava kunnossa, että rentoutuminen on oikeasti rentoutumista, eikä vain mahdollisimman nopea ja tehokas kuuraus- ja kosteutussuoritus:

1. Nukkuvat lapset ja oma rauha  -ketään muuta, joka juossut pikkulasten perään shampoon ja saippuan peitossa... jos, niin ymmärrät miksi tämä tarpeen.

2. Massu täynnä. Oikeastaan tämä voisi olla numero yksi. Niin tässä asiassa kuin nukkumaan mennessä. Luolanaisviettini tärkein seikka.

3. Riittävän aikainen aloitushetki.  Jaksamisen lisäksi myös kosteusvoiteen imeytymiseen täytyy varata hetki, ellei halua kelmulta tuntuvia lakanoita.

4. Mielellään vastapesty kylppäri  -tässä yhdistyy hemmottelu ja palkinto-aspekti. Vahva suositus.

5. Kaikki tarvittavat tuotteet valmiina. Ei vaatine selityksiä.

Mieluiten muuten jostain syystä teen kroppahommia arki-iltana. Viikonloppuisin on niin paljon muutakin mukavaa tohinaa, että se tuo vähän vaihtelua arki-iltoihin. Esimerkiksi tiistai ja torstai, oivia päiviä!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, arvonta-aika on päättynyt.

Arvonta!

Tällainen simppeli metodi toimii siis minulla. Entäpä siellä? Jos harrastata kotispa-hommia, kerropa kerropa, millainen on sinun kotispa-hetkesi! Oletko suoraviivaisen ihonhoidon ystävä, vai nautiskeletko pitkän kaavan kautta? Vai onko asia ihan täysin unohtunut? Arvon kaikkien vastanneiden kesken kaksi Herbinan tuotepakettia, jotka sisältävät tämän kevään uutuuksia: Spa-tuotteet kuten kuvissani ja lisäksi vielä kaksi body mist-suihketta, parfyymideodorantin ja oman valintasi mukaan joko Volymizer. tai Gloss-hiustenhoitosarjan kolme tuotetta. Yhden palkintopaketin arvo on noin 50€.

Osallistu siis arvontaan kertomalla omia kotispa-aatoksiasi alla kommenttilaatikossa 29.5.2016 vuorokauden loppuun mennessä! Ilmoitan voittajille voitosta henkilökohtaisesti. Nyt siis jään odottamaan hyviä kotispa-vinkkejä, meikäläisen rutiineja voisi ihan mielellään tuulettaa!

Kommentit

Henrikas (Ei varmistettu)

Teen joka viikko kasvohoidon (kuorinta ja naamio) mutta muu vartalo jää kyllä hoitamatta. Kuivaharjausta olisi tarkoitus kokeilla joku kerta! Nyt olisi kotispa-hemmottelulle todella tarvetta kun kesä tulee :)

Essiiiik 00 (Ei varmistettu)

Minä käytän babyoil (vauva öljy) melkein päivittäin mm.kynsinauhoihin,käsille,kasvoihin,kropalle ja myös jopa hiusten latvoille.hintaa on vain pari euroa ja myydään perus kaupoissa.Suosittelen kaikille kokeilemaan!

nono123 (Ei varmistettu)

Kuivaharjaus on pitäny aloittaa jo vaikka kuinka pitkään :D olen myös laiska kropan kosteuttaja...
Kasvoja hoidan kyllä säännöllisesti, kuorin hunajan ja sokerin sekoituksella viikottain ja käytän turvenaamiota n. kerran
kahdessa viikossa :)

MiiaK (Ei varmistettu)

Ehdottomasti ihanin kotispa-hetki on jalkahoito, joka tulee tehtyä aivan liian harvoin. Tähän osasyynä on onnistuneen hoitohetken kohtien 1. ja 3. toteutuminen. Jalat likoamaan lämpimään jalkakylpysuolaveteen, uusi muoti- tai sisustuslehti luettavana ja jalkakuorinta, -rasva ja puhtaat, ei-kiristävät, ohuet sukat käden ulottuvilla. Spa-hetkeän rentouttavuutta voi halutessaan/ehtiessään/muistaessaan lisätä kynttilänvalolla ja jollain itselle mieluisalla juomalla. Ah, rentouduin jo pelkästä ajatuksesta! :)

vikkan (Ei varmistettu)

No jos nyt olen ihan rehellinen niin kotispa hetket on kyllä viime aikoina jääneet kiireiden takia ihan unholaan. Joskus kun oli aikaa nautiskelin oikein pitkän kaavan mukaan jalkakylpyineen kaikkineeen. Mutta tässähän olisi oiva tilaisuus alkavan kesäloman kunniaksi tehdä pitkästä aikaa spahetki!! Parasta se on sillon ku heivaa ukon kalaan ja saa pari tuntia ihan vain yksin miettiä ja nauttia, vaikka lasi kuoharia viereen ja vähän mansikoita niin tulee arkeen vähän luxuryäkin ;)

emiva (Ei varmistettu)

Kesän lähestyessä alkoi taas enemmän kiinnostaa, miltä ne käsivarret ja jalat näyttää :D Talvella on oltu kyllä taas ihan huningolla..
Kolmen lapsen kanssa nämä spa-hetket ovat harvassa, pakolliset rasvat hoidetaan mutta siinäpä se. Eli ehdottomasti kilpailussa mukana, koska tunnetusti uudet purkit ja putelot saavat kiinnostuksen heräämään ja pitää päästä läträämään.

Tuutiipp
Tiiallisuus

Itse olen viime aikoina kunnostautunut kasvojen ja hiusten hoidossa. Kasvonaamioita teen viikoitain (yleensä ihan keittiön antimista) ja hiusnaamioitakin on tullut tehtyä, mutta niitä ei niin useasti. Ovat osa arkipäivää eikä niinkään itsensä hemmotteluhetkiä, joskus voisi tehdä pitkän kaavan mukaan ja vain hemmotella itseänsä. Vartalon hoito on jäänyt vähäiseksi, vaikka rasvaa ahkerasti laitankin. Ihana arvonta! :)

Pihka (Ei varmistettu)

Kylläpä mielelläni ajan kanssa itseäni hemmottelisin. Kasvonaamiot ja -kuorinnat kerran viikkoon. Vartaloakin hoitaisin. Mutta nyt vauva-arjen keskellä on hemmottelut jääneet. Ihokin kaipaisi lisää kosteutusta. Ennen lasta rasvailin joka suihkun jälkeen vartalonkin huolella. Mutta ehtiihän sitä vielä!

CougarWoman
CougarWoman

Meidän "Leidien" (kokoonnumme tasaisin väliajoin "tyttöjen iltaan") kotispa on yksinkertaisesti sauna, jonka jälkeen ihon kuorinta ja kosteutus, jonka jälkeen tilataan pizza ja syödään se kasvonaamiot päällä. 

Viiniä ja kippurassa naurua tietenkään unohtamatta! 

Mä olen ollut aika hifistelijä noissa ihonhoitojutuissa, eli täytyy tunnustaa etten varmaan ihan ekana tarttuisi Herbinaan. Mutta jospa arpaonni suosisi ja voisin tästäkin ennakkoluulosta luopua! :) 

LeenaK (Ei varmistettu)

Kotispa -hetket ovat pienen lapsen äitinä jääneet todella vähäisiksi, kasvonaamion yritän ehtiä laittaa muutamaksi minuutiksi aina kun muistan. Naamion vaiktusaika riippuu pitkälti lapsen kärsivällisyydestä tai sen puutteesta kyseisellä hetkellä :) Jalkapohjia yritän kuitenkin rasvata melkein päivittäin, lapsi tykkää olla sängyssä vieressä kun laitan rasvaa jalkoihin ja annan rasvan kuivua, joten se on pieni spa-hetki arki-illoissa!

hilavitku (Ei varmistettu)

Saunassa käytän hunajaa ja hiuksille öljyä. Muuten olen laiska hemmottelija:)

Vaaleansininen unelma

Mikään ei ole kotispa hetkessä mielestäni tärkeämpää kuin oma rauha ja riittävä aika! Tästä johtuen tämä onnistuu minulta ehkä kaksi kertaa vuodessa, eli aivan liian harvoin. Jospä nyt voittaisin ja voisin hyvällä omalla tunnolla ilmoittaa perheelle, että äidillä on nyt vähän omaa aikaa :)

 

Tiksu (Ei varmistettu)

Tykkään saunoa ja hemmottelen itseäni tuoksuilla. Hoidan jalkojani jalkakylvyllä ja raspi on käytössä sekä jalkavoide. Käytän vartalonkuorinta-ainetta ja body lotionia. Peseydyn ja hoidan itseäni saunomisen yhteydessä ja jälkeen. Kasvojanikin hoidan joko kuorinnalla tai naamiolla, kosteusvoidetta sitten iholle. Jos olen oikein perusteellinen hoidan myös hiukset kuntoon tarvittaessa. Hemmottelu on jees.

Satuj (Ei varmistettu)

Vietän noin kerran viikossa kotispa hetken saunapäivän yhteydessä. Kuorin vartalon, ajan häiritsevät ihokarvat, laitan kasvonaamion ja kosteutan koko vartalon. Hetken kruunaa virkistävä juoma :)

Satu Satsuma (Ei varmistettu)

Ihon kuorinta ja kasvonaamiot saunan jälkeen on mun kotispata. Sen kummempia hemmotteluja en oo harrastanut, vaikka olis se kivaa pitkän kaavan mukaisestikin :)

normaali katastrofi

Nopeus ja helppous on omalla kohdallani valttia, vieritän syyn tosin vuokrakämpän susiruman kylppärin harteille - ei todellakaan huvita viettää aikaa niin karmeassa paikassa yhtään enempää kuin on pakko. Sen sijaan kotikonnuille puusaunaan päästessäni käytän mielelläni esimerkiksi naamioita ja hoidan ihoani muutoinkin pitkän kaavan kautta, sieltä kun ei ole välitöntä tarvetta päästä pois. Mutta kotioloissa siis kaikki, minkä saa nopeasti suihkussa levittää itseensä ja huuhtoa samantien pois, on ok. Hemmotteluksi riittää se, että tulee puhtaaksi, plussaa saa jo siitä, jos ihoa ei pahemmin kiristä. :D

mayah (Ei varmistettu)

Kotispa hetket ovat ihania liitettynä rauhaisaan saunomiseen, muuten on aivan liian kylmä viettää aikaa kylppärin puolella :D

Karin_Ka (Ei varmistettu)

Täytyy myöntää, että kotispa-hetket kuitataan täällä suitsaitsukkelaan suihkussa tehdyllä kasvojen ja vartalon kuorinnalla! :) Jonkinasteisena kosmetiikkaintoilijana (atooppisena sellaisena) tuotteet on kuitenkin aina tarkkaan nuuskuteltu ja valittu. Että vaikka itse hemmotteluhetki ei kestä kauan, niin ihanien tuotteiden takia se kyllä ajaa asiansa!

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi/

Kaikki spa-touhu on jäänyt kyllä tekemättä pitkän pitkän aikaa, hups! Kuivaharjaan kyllä ihoni päivittäin ennen suihkuun menoa, mutta enpä muista milloin olisin viimeksi käyttänyt kuorinta-ainetta - tuo asia täytyykin korjata pikimmiten, kun kesäkin jo kolkuttelee ovella. Yksi asia mistä en kuitenkaan luista koskaan, on kosteusvoiteen käyttö. Hölvään kroppani päästä varpaisiin päivittäin, olen tehnyt niin jo yli 13 vuoden ajan, joten se on jo niin piintynyt tapa, josta en kyllä haluaisikaan oppia pois. :) Kaikki nuo uutuudet vaikuttavat niin kivoilta, että pakko päästä kyllä testaamaan niitä!

Handeli (Ei varmistettu)

Mä oon ihan hutiluiskis noissa kotispa-hetkissäni. Siis toi kuivaharjaus pitäisi kyllä aloittaa, mun mummilla oli ihan pehmeä ja silkkinen iho kun aina harjasi ihoaan. Mäkin haluaisin. Kuorinta ja naamio silloin tälloin ja shaveria pitäis käyttää useemmin. Nyt pitäis myös hakea päivettävä voide, jolla alkaisin sukia koipiani. Itseruskettavaa en uskalla kokeilla läikkien pelossa.

apple (Ei varmistettu)

Omaan kotispa-hetkeeni kuuluu suihku, vartalon rasvaus ja kasvonaamio. Pitäisi vaan useammin muistaa pitää näitä kotispa-iltoja :)

Manna P (Ei varmistettu)

Pienen lapsen äitinä kotispa-hetkiä ei ole ollut. Kotispa-hetkeen tarvitaan erityisesti aikaa,; haaveilen saunomisesta ja samalla kuorinnoista yms..sitä ootellessa :)

SatuO (Ei varmistettu)

Mun kotispa-hetkiin kuuluu hiusnaamio, vartalon ja kasvojen kuorinta sekä kosteutus. Parhaiten tämä onnistuu, kun olen yksin kotona ja aikaa on tarpeeksi.

Susann
Eleganssi

Käytän kyllä säännöllisesti esimerkiksi kuorintoja ja kasvonaamioita, mutta jotenkin ihonhoito tuntuu enemmän velvollisuudelta kuin hemmottelulta. Haluan kyllä panostaa ihooni, ja hyväntuoksuiset ja kiinnostavat tuotteet motivoivat siinä.

AnnikkiA. (Ei varmistettu)

Paras kotispa-hetki on ehdottomasti puulämmitteisessä saunassa saunomisen jälkeen tehty kuorinta ja rasvaus, yhdistettynä pihalla vilvoitteluun kesäiltana!

Aikku10 (Ei varmistettu)

Liian harvoin muistan hemmotella itseäni mutta silloin kun sen teen niin, valmistan peltipitsaa jota syön ennen saunaan menoa, mukaan kylmiä juomia. Kuivaharjaan ihoni sydämeen päin, hiuksiin laitan jo tässä vaiheessa öljyhoidon. Annan vaikuttaa, saunon pitkäkaavan mukaan ja sitten kun kaikki pesut olen tehnyt niin raspaan jalat, kuivaan ja rasvaan. Sitten on vartalon vuoro ja aah, sitä tunnetta kun kosteusvoide on imeytynyt kunnolla ja laitan puhtaan kylpytakin päälle, pehmoiset sukat ja tossut ja menen hetkeksi ulos istumaan.

PäiviI (Ei varmistettu)

Kasvoja hoidan säntillisesti mutta vartalon kuorinta ja jopa rasvaaminen tulee tehtyä aina vasta viimeisen pakon edessä. Aina kun jaksaa sen vaivan nähdä niin se kyllä palkitsee. Eniten pidän kasvo- ja hiusnaamioista.

Hannnna (Ei varmistettu)

Lapsiperheessä kotispa hetket on jääneet tosi vähälle, joskus saunassa joku saunakylpy tai kasvojen kuorinta..

kaisa.karoliina (Ei varmistettu)

Oma kotispa-hetkeni on pitkä kuuma suihku, meikinpoisto, sheivaukset, jalkojen raspaus, hiustenpesu, pitkään pidetty hiustenhoitoaine tai joku tehohoito ja suihkun jälkeen hyvä koko kehon rasvaus ja jaloille oma rasvansa tietenkin. Kasvoille levitän aloe veran lehdestä geeliä ja annan olla kymmenisen minuuttia, minkä jälkeen huuhtelen ja laitan yövoiteen. Sen jälkeen makeat unet pehmoisissa puhtaissa lakanoissa.

Aikalailla unohtunut on kyllä lapsen syntymisen jälkeen. Tekosyy se on, onhan tuo tyttö jo 2 v 4 kk, joten aikaa sais aina jostain napsastua. Ehkä perimmäinen syy on kuitenkin, että jostain kumman syystä sitä on asettanu itsensä toisarvoseen asemaan. Ei muka raski ostaa kaikkia hömpötyksiä mitä ennen. Tää paketti vois olla mulle hyvä kauneusrutiinien palauttamiseksi. :)

LiisaM (Ei varmistettu)

Varsin suoraviivaisesti teen kauneudenhoitotoimenpiteet ilman sen suurempia krumeluureja, oli sitten aikaa käytettävissä enemmän tai vähemmän. Mutta Herbinan tuotteet on mun pitkäaikaisia suosikkeja, olisi kiva kokeilla myös näitä uusia.

Henna27 (Ei varmistettu)

Pienen lapsen äitini kotispa-hoidot ovat vain nopea suihku aamuin illoin ja rasvaus, kynnet hoidatan tutulla manikyristillä, hiukseni laittaa anoppi mutta hoitoja en muuten ota.

Julietta (Ei varmistettu)

Herbinan tuotteet on aikalailla mun suosikkeja ja sopii mun herkälle hipiällekin, joten olishan se hauska testata näitä uutuuksiakin. Mutta siis omista hemmottelu hetkistä kerran kuukaudessa olen yrittänyt pitää kiinni parhaani mukaan.
Hemmottelupäivä tuo hyvää vaihtelua työlle, joten ajoitan sen vapaa päivälleni ja muutenkin päiväksi jolloin ei tarvitse välttämättä poistua kotoa. On koko päivä aikaa ihan vain itselle ja omaan hemmotteluun.
Usein kyseiseen hemmotteluun kuuluu ensin saunominen + pitkä suihku. Saunassa käytössä ihania saunatuoksuja ja suihkussa ihanan tuoksuista saippuaa, shampoota ja hoitoainetta. Siellä myös ihon kuorinta ja sheivaus. Pois lähtiessä vielä rentouttava ja puhdistava naamio vaikuttamaan. Sillä välin kun naamio vaikuttaa kehon rasvaus, naamio pois ja lopuksi vielä nassun rasvaus. Sit vielä jotain hyvää kaapista niin hemmotteluhetki hoidettu :)

meidän on puhuttava

Opiskelijabudjetin spa-hetket koostuvat lähinnä siitä, että kahvinpuruista ja oliiviöljystä tehdyllä kuorinnalla raapii ihonsa melkein verille (ei EHKÄ tarviis niin kovaa hinkata mutta kämppis odottelee vuoroaan jne....) ja sitten jos joskus kotona pääsee käymään niin siellä spa-hetkiä tarjoilee rantasaunassa löylyttely ja järviuiminen. Jos kesänaapurit eivät ole naapurirannassa kalalla. :D

Laura (Ei varmistettu)

Yritän nauttia pienistä hemmotteluhetkistä viikoittain. Varsinkin viikonloppuisin. Mikä sen parempaa, kun perjantai ilta, saunassa spahetki ja lasi kuohuvaa! Jos tämän paketin voittaisin lahjoittaisin sen varmasti äidilleni, joka on perheemme supernainen ja hän todellakin ansaitsee raskaan kevään jälkeen extra hemmottelua! :)

Pilvi H (Ei varmistettu)

Multa jää kyllä liian usein tekemättä, koska mulle toi riittävän aikainen aloitus on nimenomaan tärkeä en enää yömyöhällä vaan stressaan kun meni taas näin myöhään... Kivoimpia itsensä hemmotteluhetket on musta silloin, kun on lähdössä johonkin humpalle tai kylään myöhemmin. On ihanaa aloittaa laittautuminen pitkän kaavan kautta kasvohoidosta, kuorinnasta ja kosteutuksesta! Sitä suosittelen ainakin kokeilemaan, tuntuu juhliin meneminen niin erilaiselta hyvin valmistautuneena :)

Soile (Ei varmistettu)

Viimeaikoina itsensä hemmottelu on jäänyt tasolle karvanpoisto ja hiusnaamio silloin tällöin kun muistaa (kun hiukset alkavat muistuttaa asiasta...) sekä kasvojen kuorinta ja sekin liina harvoin. Uusi tuote siinä on mineraalisuola joka tuntuu toimivan.
Niin ja vartaloöljyihin olen kyllä ihan hurahtanut, en käytä juurikaan enää perinteisiä kosteusvoiteita.

hedonya
Onnen neliöt

Yritän nauttia hemmotteluhetkistä vähintään kerran viikossa. Tosin sekin hetki on yleensä aika pikainen, mutta ainakin jotakin. Käytän vihreää savinaamiota, joka saa vaikuttaa saunassa ja samalla se kuorii hellävaraisesti ihoa. Lisäksi olen käyttänyt hiusnaamioita satunnaisesti.

KirsiH (Ei varmistettu)

Kasvo- ja vartalohoidot on kyllä pikkulapsiarjessa täysin unohtuneet. Meikit pesen aina ennen nukkumaanmenoa pois, mutta siihen se jää. Pitäisi todellakin tehdä ryhdistäytyminen tässä asiassa. Mieluiten vastasiivotussa vessassa ja lasten nukkuessa, kuten sinäkin :).

Helssu (Ei varmistettu)

Itse yhdistän ihon kuorinnan, hiusnaamion ja rasvaamisen aina saunomiseen. Aina kun pääsee saunaan eli ei ole joka viikkoista. Nyt voisin pitkästä aikaa viikonloppuna taas hemmotella itseäni.

Suivi (Ei varmistettu)

Oma kotispa hetkeni koostuu siitä, että laitan saunan lämpiämään. Saunaa odotellessa teen kookosöljystä ja ruokosokerista järisyttävän hyvän tuoksuisen vartalonkuorinnan. Saunan lämmittyä laitan hiuksiin tehohoidon ja käärin kutrit pyyhkeen alle, saunan lauteilla kuorin ihoni itsetehdyllä vartalonkuorinnalla. Taustalla tietysti Spotifysta rauhoittava soittolista, kynttilöitä ja toivottavasti myös hyvää seuraa. Saunaspa -hetken jälkeen maustettua virkistävää vettä (lempparini tällä hetkellä on laittaa veden sekaan mintun lehtiä, limen mehua, kurkkua ja inkivääriä).

JaanaK (Ei varmistettu)

Nykyisessä asunnossani on sauna, joten on tullut paljon enemmän käytettyä kuorintoja, naamioita ja hiusten tehohoitoja, kun saa laitettua ne löylyihin vaikuttamaan.
Nuo uudet Herbinat on vielä testaamatta, vaikuttaa kyl loistotuotteille!

KatjaL (Ei varmistettu)

Saunomisen yhteydessä laitan hiusnaamion vaikuttamaan ja kuorin ihon suihkussa. Sitten vielä joku hyvä naamio naamaan. :) Varsinkin sunnuntai-iltaisin on ihanaa hemmotella itseään ja valmistautua uuteen viikkoon.

Helli (Ei varmistettu)

Kuorintoja ja naamioita saunassa, joskus myös hiusnaamio. Mukavaa viikonloppua!

Olen valitettavasti(?) aika suoraviivainen ja käytännönläheinen vartalonhoidossa. Johtunee siitä, että olen koko lapsuuteni ja nuoruuteni kärsinyt aika pahasta atooppisesta ihottumasta, joten yhdistän vartalon rasvaamisen sairauden hoitoon, eikä mielleyhtymät aina ole niin mukavia (pahimmillaan iho oli kuukausikaupalla erittäin kutiseva, kirvelevä ja tulehtunut). Onneksi aikuisiällä atopia on helpottanut ja tilalla on kohtuullisen helppohoitoinen peruskuiva iho. Rutiininani on noin kerran viikossa kuoria iho ja joka suihkun jälkeen levittää kosteus-/perusvoidetta koko vartalolle. Käytän tarpeen mukaan myös ravaisempia voiteita ja ihoöljyjä.

kappe (Ei varmistettu)

Olen nopea suihkussa kävijä ja harvoin jaksan tehdä kuorintaa kummempaa. Mutta ainahan voi aloittaa. Rauhallinen spa-hetki kotona olisi varmasti rentouttavaa.

jeni (Ei varmistettu)

Saunan ajaksi laitan päähäni, pyyhkeen sisään, hiusnaamion muhimaan ja heitän kiukalle mintun tuoksuista löylyvettä tunnelmaa luomaan.
Saunan lämmössä levitän myös kasvoihin kookosöljyä, lillutan jalkojani jalkakylvyssä ja samalla kuorin vartalon ihon! Multitasking! :D

LeaM (Ei varmistettu)

Saunan yhteydessä kasvojenkuorinta ja jalkapohjien hoitoa. Saunan jälkeen tietenkin kunnon kosteutus.

Miaaaa (Ei varmistettu)

Arjen ylellisyyttä on se,että saa rauhassa olla kauan lämpimässä suihkussa ja käyttää hyviä tuotteita,joissa on miellyttävä tuoksu! (Pojalla on allergiaa,joten helppouden vuoksi usein käytän hänen kanssaan samaa,tuoksutonta, suihkusaippuaa).

Elise H. (Ei varmistettu)

Mukana ihanassa arvonnassa! :) Suihkussa käynnin yhteydessä pyrin tekemään kuorintoja ja naamioita aina kun aika antaa myöden. Omaa saunaa ei ole, joten sen joutuu jättämään väliin. Joskus voisi kyllä varata hieman enemmän aikaa näille spa-hommille :) Herbina on kiinnostava merkki, näitäkin uutuuksia olisi kiva päästä testailemaan :)

Pages

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.