Statement-kaulakorut -toivepostaus Saaralle

Lilou's Crush

 

Lupasin ystäväiselleni Saaralle jo pieni ikuisuus sitten tehdä postausta netin parhaista"statement-koruapajista" Niitähän piisaa, mutta tässä muutama helposti ja edullisin toimituskuluin.

Itse olen suosinut monet vuodet Asoksen tarjontaa, ja olen ollut tyytyväinen. Hinnoissa huomaa, että koruissa on paljon yksityiskohtia, kiviä ja koristuksia, hinnat vaihtelevat parista kympistä yli sataan euroon.  Tykkäsin Asoksen valikoimassa erityisesti tuosta keskellä alhaalla olevasta kultakimpaleisesta korusta -riittävän simppeli ja hillitty, ollakseen kaulassa vähän vakavammissakin tilaisuuksissa.

Entinen lempikoruni löytyi Topshopin valikoimista. Entiseksi ihastus jäi, kun koru alkoi jättämään leveän, vihreän rannun kaulaan käytön jälkeen.

 

River Islandissa korut ovast kenties astetta leikkisämpiä -vai mitä tuumaatte tuosta eläintarhahässäkästä, aikas villi meno olisi villapaidan päällä, jos tuollaisen kaulaan laittaisi :) Itselleni tilasin ylhäällä keskellä oleva oranssinauhaisen käädyn, minusta se oli iloinen ja kiva. Näistä kolmesta kaupasta RI on edullisin suurikokoisten korujen suhteen, tosin ne eivät minusta ole aivan yhtä hyvin viimeisteltyjäkään -ja kyllähän pukukorunkin täytyisi kestää käyttöä.

 

Tulisiko mieleen vielä muuta loistolöytöjen pesää? Forever 21 on vakiokorupuotini, mutta tunnustan että jaksu loppui surffailun suhteen iltasella ennen kuin sinne pääsin )

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jos koruista lähtee väriä, kannattaa kokeilla väritöntä kynsilakkaa...

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, hyvä vinkki! olenkin ostanut sellaisen, jossa ei pitäisi olla haitallisia aineita senkään vertaa kun yleensä. Tosin koru on ketjumainen, eli saattaisi murtua lakkaus. Mutta yhtä kaikki, testiin menee :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Hertta,

vinkkaan täältä et Lindexillä on kyllä kans tosi kivoja statement -kaulakoruja tänä talvena! Itselläni taitaa olla vallan neljä tosi kivaa Missoni, Holly & Whyte ja kaksi muuta! Kannattaa tsekata...

Murun kera

Mä tykkään tosta River Islandin ovenkolkutin-kaulakorusta (niinku itelleni) ja sit tosta Asosin ekasta asymmetrisestä blingblingistä (niinku yleisesti). Mun täytyy myöntää, etten edelleenkään tajua mitä statement-koru tarkoittaa. Mitä enemmän niitä näkee, niin sitä vähemmän tajuan :D Luulin pitkään, et ne on jotain poliittisesti kantaaottavia koruja..

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, hei totta! Miten mää nyt Lindexin unohdinkin (no, väsyä syytän siitäkin)! Kävin justiinsa männäviikolla lastenvaateasioilla, ja näin todella kivan valetimangikorun, harmi, että meni jotenkin yli sen, mitä miellän omassa päässäni "lindex-budjetiksi". Mutta hieno oli! Ja parilla kaverillani on Misson-koruja, nekin on tosi näyttäviä ja moneen sopivia!

 

myrmeni, tiiäks tota samaa statementti-sanaa olen kääntänyt ja vääntänyt, että mikä sille on paras suomennus. Kun ei oikein löydy. "Asennekoru" se varmaan olisi jos tarkoituksen mukaan käännettäisiin. Elikkäs tehdään korusta numeroa, noin reteesti. Mullakin on muuten listoilla yleensä kaikki jaoteltuna "hieno, mut ei mulle" ja "hieno, mulle" :)

neetta (Ei varmistettu)

Hei Hertta!
Voisitko vinkkailla myös suomalaisten merkkien tuotteista ja koruista? Olisi kiva tietää, mistä kotimaisista merkeistä tykkäät :)

Jotenkin alkanut lähiruokainnostuksen myötä kasvamaan innostus myös kotimaisia vaatteita kohtaan. Lehdissä niitä näkee harmillisen vähän vaikka tuntuu että merkkej kuitenkin on ja tuotteet tosi kivoja.

Hertta
Lilou's Crush

neetta, tosi hyvä vinkki! Kotimaisista tekijöistä ei tähän mennessä vastaan ole tullut mitään, joka täysin kolauttaisi, mutta eipä nämäkään kollaasit siis kolauttaneet omaa ydintä kaikilta osin, vaan olivat enemmänkin katsaus tarjontaan, joten siltä kulmalta hyvinkin voisin asiaa pohtia! Kiitos vielä, hyvä ajatus :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Unchain on kotimainen merkki, joka tarjoaa näyttävän kokoisia kaulakoruja! Lambada-mallia saa Helsinki10:n joulumyyjäisistä. Ei yhtä bling kuin nuo, tosin.
http://unchain.tumblr.com/post/22598648304/lambada

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.