Statement-pusero on uusi bleiseri

Lilou's Crush

Olen ollut aika monta vuotta bleiseri+teepaita-tyttöjä, mitä tulee vaatevalintoihini niihin vähän siistimpää, jos ei kuitenkaan tikkujäykkää olemusta vaativiin tapaamisiin. Teepaita on saanut olla hyvinkin rento ja mukava, ja bleiseri on sitten ollut se peitto, jolla kaivattu vähän skarpimpi asenne on saavutettu. Tykkään yhdistelmän helppoudesta, jalkaan sopii laittaa tennaria, nilkkuria tai korkkaria, ihan fiiliksen mukaan.

Viimeaikoina, kenties tästä poissa-toimistolta-poissa-bleiserihenkarilta -olotilasta johtuen olen jotenkin alkanut kyllästyä ainaiseen jakkulookkiini. En niinkään noihin kallisarvoisiin pelastajapukineisiin, vaan itseeni ainaisesti samannäköisenä.

Pelastajaksi on nousseet "statement-puserot" (jep, kun kaulakorut ovat päässeet lepäämään etuliitteestään, tuo ovela statement siirtyi puseroihini...) Kaksi tämänhetkistä suosikkiani ovat molemmat H&M:ltä: superkimmeltävä paljettipusero, jota käytän vähän kuin collegen tapaan (ostin ison koon, laskeutuu hauskasti, ja tietty, more paljettis!) ja Balmain-kokoelmasta nappaamani sähäkän yön sinisen, metallipintaisen neuleen muhkeilla kultanapeilla. Molemmat ovat niin sen verran huikeat, että laittavat isoisän hiljaiseksi, ja naispuolisilta tuttavilta kirvoittavat kivoja kommentteja reippaasta asuvalinnasta, mutta kuitenkin ovat niin siistit ja nätit, että hävetä ei tarvitse. Pitää vain muistaa pitää muu osa asua maltillisena, ettei tulos ole täysi kakofonia ja kaaos.

Päätinkin, että jos jotakin tulevasta alesta hankin, se on jotakin häpeämättömän iloista tai rattoisan räyhäkästä. Kimaltavaa, pörröistä, pulleaa tai karvaista. Jo sitä on muikisteltu mustissa ihan riittämiin!

 

Kuvissa näkymä Gannin Broadway Glitter Blouse on ehdoton lempparini -ja aivan täysin budjettini ulkopuolella.

Kommentit

Kateliini (Ei varmistettu)

Tulipas tämä sopivaan saumaan. Juuri pohdiskelen, että pitäisikö omaan karsittuun vaatekaappiini sisällyttää tuo "joka naisen pakollinen" bleiska. Vastaantulleet kun ei ole oikein tuntuneet omalta ja varren lyhyys tuottaa omat haasteensa etsintään...

Kiitos kivasta postauksesta!:)

Hertta
Lilou's Crush

Hei miten kiva että tykkäsit :) onhan se tavallaan, hmm, turvallinen valinta, mutta minusta voi kyllä ihan suosiolla jättää kaapista pois ne "pakollisetkin" jos eivät tunnu omalta. Minulla ei esmes ole mustia siisejä housuja, vaikka ne taitaa joka listalta löytyäkin :) eikä varsinaista pikkumustaakaan. 

annaandandyathome
A&A at HoMe

No onpas yli-ihana tuo kuvan paita!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.