Stooreja New Yorkista

Lilou's Crush

Pikainen terkuhdus täältä Nykistä!

Kaikki muutoin hyvin, mutta mikäpä muu, kuin poskiontelotulehdus kiipesi reissurepussa mukaan, ja olo on vähän toistaitoinen. Onneksi ei sellainen pahimman luokan tauti, enemmänkin sellainen, että pikkuisen särkee ja pään sisällä on melkoinen jännite. Nyt pötkötän sängyssä ja mies on noutamassa pizzaa. Lepoa lennon alle siis.

Hotellissa on surkea wifi, mutta olen päivittänyt instastoriesia jonkin verran. Sieltä löytyy siis kaupunkifiimareita aina kun olen muistanut napsia. Mutta häviävät pian, eli jos Nykin syksy kiinnostelee, klikkaa itsesi instassa @lilouscrush, niin siellä näkyy maisemia täältä Nolistasta ja sieltä sun täältä.

Kommentit

Tasaraita

No voi kurjuus niitä poskionteloita. :( Se on kyllä inhottava vaiva. Symppaan täällä kun omakohtaista kokemusta poskiontelotulehduksista ja muutenkin tukkoisesta nenästä kyllä löytyy. Toivottavasti sieltä löytyy suolasuihkeet ja muut että saat edes jotain helpotusta vaivaan.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos symppailuista, olin onneksi kaukaa viisas, ja mukana koko arsenaali :) on tämä phylleröstä kyllä tänä riesa, olen ollut taas läpikotaisin tutkittavana sen vuoksi juuri pari viikkoa sitten!

tara (Ei varmistettu)

Voi harmin paikka, että poskiontelot kiukuttelevat siellä reissussa.
Mutta, käy siellä leikkauksessa. Eikös sitä sinulle ole suositeltu. Mulla jäi ainakin kaikki vaivat sinne leikkauspöydälle lähes 2 vuotta sitten. Ei ole paineentunnetta, eikä kipuja. Suosittelen, vaikka se vähän inhalta kuullostaakin.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos osanotoista, kyllä vähän harmitti, kun pinna on aika kireänä näistä tuskista!

ja arvaas, olin juuri varautunut leikkaukseen, kun taas olin erikoislääkärillä tutkimuksissa, mutta nyt oli tuuli kääntynyt: vaikuttaa siltä, että koska tämä vaivani on "turvotusperusteinen", ei leikkauksesta olisikaan todennäköisesti apua!  Menisin kyllä HETI jos olisi apu luvassa! Ihana kuulla, että sinulla auttoi, tuli hyvä mieli kun tiedän miten iso ilo siitä on sinulle varmasti ollut :)

Tasaraita

Täällä sama vika. Rakenteissa ei ole ahtautta ja testeissä ilma kulki tietenkin oikein hyvin kun turvotusta ei ollut. Sitten kun turvotusta on niin asia on ihan eri. Ei minunkaan nenää näillä näkymin operoida. Vielä kun selviäisi, että mistä se turvotus johtuu ja millä sen saisi pysymään poissa paremmin.

Hertta
Lilou's Crush

Äsh, on nämä kyllä kans riesoja! Minulla on myös rakenteet ahtaat, mutta silti kuulemma leikkaus todennäköisesti ei merkittävästi auttaisi. Kuulun poskiontelo-ongelmaisten fb-ryhmään, ja huomaan että siellä monelle leikkaus ei ole tuonut kunnon apua (tosin siellä siis varmasti on keskimäärin enemmän juuri heitä, eikä vaivattomaksi tulleita onnekkaita :)

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Mieheni on leikattu vuosien varrella kolme (!) kertaa, eikä ongelma ole poistunut. Viimeksi suoristivat vielä nenän varrenkin, mikä oli muinoin lapsuudessa saanut kolhua. Mutta ei. Harmittaa hänen puolesta, kun nenä on aina enemmän tai vähemmän tukossa, eikä haista kunnolla. Toivottavasti hänelle ja sinulle ja muille nenäongelmaisille löytyisi joskus kunnon apu.

Suviiii (Ei varmistettu)

Haluan kanssa ottaa osaa tähän leikkausasiaan :) Laitoinkin sulle joskus siitä jo raporttia, mutta poskiontelot leikattiin ja otsaontelot pallolaajennettiin (tai vaan toinen niistä kun toinen ei onnistunut verenvuodon takia) viime helmikuussa ja tulehduksia ollut useita sen jälkeenkin. Hyöty leikkauksesta on ollut, että saan ontelot itse huuhdeltua ja näin saan tulehdusta hoidettua ilman antibioottia (tosin siltikin kuluu viikkoja että paranee). Tällä hetkellä ongelmana otsaontelotiehyiden turvotus, posket jo kunnossa. Viime talvena otsa oli kipeä 3kk ja sitten vasta alkoi helpottaa.. Kuvattu on ja otsassa ei näkynyt mitään nestepintoja eli kipu tulee turvotuksesta. Kauhulla odotan ensi maanantain lentoa Köpikseen, tuonne otsaan kun on vaikea mitään avaavaa lääkettä saada menemään ja Duactista ei apua, eikä kortisonitipatkaan näytä taaskaan mitään auttavan. Tsemppiä kohtalotovereille! :D

IM_S (Ei varmistettu)

Mun siskolla on ilmeisesti turvotusperäinen ongelma myös. Mutta hän kävi leikkauksessa joskus vuosia sitten, eikä ongelma tietenkään jäänyt leikkaussaliin. Kyllä häntä harmitti/harmittaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.