Suloinen H&M ja Unicef all for Children -mallisto

Lilou's Crush

H&M ja Unicef esittelivät heinäkuussa yhteistyömallistonsa Unicefin kanssa. Mallisto saapuu syyskuun lopussa verkkokauppaan ja Jumbon sekä Aleksin H&M Kids-myymälöihin.  25 % malliston myynnistä lahjoitetaan UNICEFin työlle lasten parissa Bangladeshissa.

Nämä tuotteet ovat oikeasti tosi tosi suloisia, tässä muutama poimintoja mallistosta, joka sisältää vaatteiden lisäksi muutamia leluja, pelejä ja kirjoja.

Tästä pääset tutustumaan projektiin ja sen taustoihin tarkemmin.

 

 

Kommentit

Alarivin ruutupaita on ihana, onneksi kaveripiiriin tulee lapsia! :) Nyt voi monestakin syystä hyvällä omallatunnolla vilkuilla lastenvaatteita...

Hertta
Lilou's Crush

Maija, mä kanssa olin ihan innoissani ensimmäisistä kummilapsista aikoinaan osittain samasta syystä ;) Omalle tytölle haluaisin tuon hiirikaulaliinan ja talven juhliin shortsit ja tuon rusettineuletakin. Ruutuneule ja kaulaliina on kanssa aivan ihanat!

Mindeka
Ma-material Girl

Gabriel (6 vkoa) tulee saamaan ton pilottinahkatakin.... :D

Muikku (Ei varmistettu)

Oijoi... toivottavasti nämä eivät ole yhtä nopeasti loppuun myytyjä kuin designer-yhteistyömallistot (: Kauniita vaatteita ja mukavan erilaista Hello Kittyihin verrattuna. Täytynee olla valppaana nettikaupassa...

Eräs tietty pieni poika saa kyllä tommosen hiiri-huivin ja ruutupaidan... Tosi kivoja kyllä nuo muutkin! =)

Suvimaria (Ei varmistettu)

Ihana blogi sinulla! Olipa kiva ylläri tämä H&M:n yhteistyö Unicefin kanssa, jään/jäämme odottamaan..! <3

Hertta
Lilou's Crush

Mindeka, onnea pienelle miehelle komeasta nimestä! Ja tuo on kyllä superhieno!

Muikku, heippa pitkästä aikaa :) Ja niinpä, muakin vähän hellokittyt kyllästyttää, harmi kun lapsi niistä niin kovin tykkää, että ei henno olla hankkimattakaan ;) Minusta ovat tosi kivoja nuo, ja taidan kärkkyä joko verkkokauppaa tai kipittää sitten ruokiksella kauppaan kun ilmestyvät.

 

MrsAgatha, ne on minustakin poikien mallistosta kivoimmat! tai sopiihan tuo huivi tytöllekin, sen haluaisin hankkia.

 

Suvimaria, kiitos kovasti! Ja tätä kyllä varmasti kannattaa odottaa, kivat vaatteet JA hyvä mieli yhdellä kertaa!

Löysin blogisi juuri, ja vaikuttaa tosi kivalta! aina kiva löytää oman ikäluokan edustajia, joihin voi samaistua. tyylisi on todella chic :)

http://tyylidekkari.blogspot.com/

 

Hertta
Lilou's Crush

Tyylidekkaristi heippa, miten kiva "citymuotiblogi" sulla on! Olipas kiva nähdä Punajuuren kuulumisia, kun itse vain räin ja ryin kotosalla flunssan kourissa. Ja kiitos tosi kivoista sanoistasi, tule tule toistekin, minäkin tulen kylään :) hauskaa lauantaita!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.