Suloinen l’Impératrice sitoo ystävät yhteen

p3030081.jpg

Liisani toi minulle tuliaisia. Suloisen D&G:n 3 3 L’Impératricen.

p3030085.jpg

Nuuhkin tätä aivan ihastuneena hänellä jo kauan sitten.  Nyt, kun emme enää jokaista päivää vietä kylkimyyryssä aamusta iltaan, lämpimän kukkainen mutta kuitenkin sitruksinen tuoksu sekä tuo ystävän iholle, että tuoksuu myös meikäläisen nahassa aikas ihanalle.

Kevyelle, kuplivalle, kietoo lämpöönsä, mutta ei tukahduta.  Ihan kuin aito ystävyys.

Sephora kertoo tuoksusta näin: 3 L’Imperatrice is a confident, charismatic, boundary-shattering blend with a top of rhubarb, kiwi accord, and red currant; a heart of pink cyclamen, watermelon, and jasmine; and a base of musk, sandalwood, and grapefruit wood. The impression channels a successful, compelling character that is neither male, nor female, nor unisex, moving with dynamism to the free, edgy style that marks the D&G fashion empire.

Kommentit (7)
 1. Liisa, no on teillä, erinomainen maku! Mulle tuo tuo juuri sopivasti vaihtelua niihin omiin ”ikuisuustuoksuihini”. Tosi ihanainen 🙂

  Mira, tiedän tunteen, kun lempituoksusta alkaa olla pohja näkyvillä 🙂 Onneksi tätä voi vielä sentään ostaa, ei ole poistunut markkinoilta, pientä lohtua siis!

  Miaable, vitsi, sinäkin, ja mää tähän vasta tovi sitten tosiaan tutustuin! Mistä olenkaan nämä vuodet jäänyt paitsi kun työ muut ootte tuoksuneet niin hyvältä 🙂

  Ansa, voiii jehna! Mulle kävi ihan vastaavasti muutaman vaatteen kanssa tuossa tilassa! Eikä niitä vaan PYSTY käyttämään!

  Sini, musta siinä on jotakin lohdullista ja lämmittävää. Ja joka kerta kun pullon otan esille, tulee Lissu mieleen. Viimeksi piti lähettää sydänviesti ihan vain ajatuksen merkiksi 🙂 Imelä on kyllä tosiaan, minäkään en itselleni ihan ainoaksi tuoksuksi ehkä jättäisi, mutta juuri vesituoksujen jälkeen käytettynä kerrassaan piristävä.

  RH, hyvä on, kertakaikkiaan 🙂

 2. Paras tuoksu ikinä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *