Suloinen siloittava Suki

Lilou's Crush

Tilasin muutama viikko takaperin Naturellesta (haha, omaa kamppiskoodiani hyödyntäen tietty ;) matkakokoisia versioita joistakin hyväksi havaituista ja muutenvain kiinnostavista tuotteista, itselleni nyt tutustaTata Harperista sekä vähän kokeellisesti ihan vieraistakin. Yksi näistä oli mualimalla palkittu Sukin sokerikuorintaputsari, viralliselta nimeltään Suki Exfoliate foaming cleanser. En usein käytä rakeellisia kuorintoja, koska ihoni on tosiaan ohut ja couperoottinen, mutta tätä uskalsin kokeilla, ensalkuun hyvin varovaisin ottein, sillä rakeiden mainittiin olevan pyöristettyjä. Normaalille ja sekaiholle sokerihässäkkää voi käyttää päivittäin puhdistukseen, itse olen käyttänyt kerran-pari viikossa kuorimismielessä.

Kylläpä tykästyin, ja tässä syy:

  • tuote on tosi hellävarainen: rakeet muuttuvat siinä iholla pyöritellessä pehmoiseksi vaahdoksi
  • kuorinta-astetta voi säädellä itse: lähes suoraan purkista iholle: enemmän kuoriva, käsissä ensin vaahdoksi pyöriteltynä pehmoinen putsari.
  • oma nahkani ei tykkää voimakkaista kuorinnoista vaan kirveltää jälkikäteen, tämän jälkeen oli vain puhtaan tuntuinen
  • iho on selkeästi siloinen kuorinnan jälkeen, viimeisetkin leuan tukkeumat alkavat olla pikkuhiljaa häviämässä
  • ja lisäksi ---on jotenkin houkuttelevaa kaivella sokerimössöä purkista ja lääppiä sitä nassuun. Kielletty hedelmä kiinnostelee

Mieheni ihastui muuten tämän tuoksuun, se on silkkaa sitruunaa. Olen antanut lainailla...Samoin kuin merkin kasvosuihketta. (Siitä minulla ei vielä ole mielipidettä, joten palataan kenties myöhemmin.) Onhan se tosiaan raikas ja ihana, mutta jos ihan rehellinen olen, siitä tulee myös mieleen jokin käyttämäni sitrusarominen kylppärinpesuaine, ja se ei ehkä ole ihan just se muistikuva, jonka naamalle laitettavalta jutulta haluan... Mutta luulen, että hetken päästä unohtuu tämäkin mielleyhtymä, kun käyttökuukausia on useampi takana, sillä en muuten luovu ihan hevillä, haiskoot vessanpesuaineelle tahi ei! Täytyy muistaa valita siivoukseen toisenlaiset ödöörit tästä lähtien.

Koska tykästyin kovasti tuohon tuotteeseen, tilasin sitten ihan normaalikokoisen paketin, mutta voihan harmistus, avasin sen tänään, ja siitä olikin pakkaus vuotanut ja tietysti myös sinetti rikki. Olen ollut tosi tyytyväinen Naturellen toimitusnopeuteen (päivässä molemmat pakettini!) ja asiakaspalvelun salamannopsaan yhteydenpitoon, eli eiköhän tämäkin saada hoidettua näppärästi mallilleen, en yhtään epäile.

Kommentit

möttis (Ei varmistettu)

Kumma juttu muuten tuon sitruunan kanssa: tietyissä ruoissa ja kosmetiikassa se on ihanan herkullista (sitruunatee, sitruunapastillit, sitruunainen suihkuöljy) mutta toisista tulee vain ja ainoastaan pesuainevibat. Ei kovin kiva lätkiä naamarasvaa ja saada Fairyn makua suuhun. Ihan aloin seuraamaan, että onko toisissa käytetty ehtaa kamaa ja toisissa sitruunankaltaista-aromishaibaa - useimmissa on ihan aitoa tavaraa.

Mä olen muuten hörpännyt Fairya - lähdettiin johonkin reissuun ja otettiin puolen litran pullossa tiskaukseen ja käsipyykkiä varten tiskiainetta. Piti ottaa siitä vettä sisältävästä pullosta kulaus, huomaamatta nappasin vihreää sisältävän pullon - HYI!

Hertta
Lilou's Crush

Yyyyyyyh tuo Fairyvesi! Inhaa! Voinen lohduttaa, että itse pistelin taaperona poskeeni Surf-pesujauhetta, ja myrkytyshän siinä oli lähellä. Olin kuplinut monta päivää jälkeenpäinkin... Jännä kyllä, miten tuo sitruuna on niin ihana jossain, ja aika kamala toisissa:  keltainen jenkki aiheuttaa muistonakon öklöreaktion!

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.com

Tilasin sinun kamppiskoodillasi eilen Naturellesta Tata Harperin pari tuotetta, odotan innolla postipakettia <3
Luulen, että rakastun niihin tuotteisiin, seerumi ja kasvovoide.

Hertta
Lilou's Crush

Voi toivottavasti tykkäät! Seerumi minulla on just matkakokoisena, ja sitä olen entänyt käyttää vasta pari kertaa, mutta kasvovoide oli niin huippu, että tilasin lisää. Yksi vinkki, älä tee samaa virhettä kuin minä: lotrasin kallista rasvaa aluksi ihan liikaa! Tosi pieni määrä riittää, käytän itse kaksi kevyttä painallusta. Kun alla on kasvovesi, levittyy hyvin :)

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.com

Kiitos vinkistä, olen juurikin sellainen lotraaja, joten hyvä tietää...

M.
Avec Mari

Hei pakko ehkä tilata testiin! Kiitos vinkistä!! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.