Suloinen Zuii Ultra Foundation

Lilou's Crush

Ensikosketukseni luomukosmetiikkaan joitain vuosia sitten ei ollut mairitteleva. Sain ärhäkän ihottuman niin poskille kuin huulilleni, vaikka yleensä en reagoi kosmetiikkaan kovinkaan herkästi. Tiesin tottakai, että kahden tuotteen perusteella luomuvärikosmetiikkaa ei pidä laittaa pannaan, mutta meni aikansa, ennenkuin taas innostuin. Viimeksi mieleeni erinomaisista meikeistä luonnonkosmetiiikan saralla tulee mieleeni Kjaer Weisin ripsiväri ja hohdevoide, joista ripsiväriä voisin ostaa vaikka heti lisää, ja hohdehommaa on edelleen jäljellä, sitä kun tulee käytettyä harvemmin.

Meikkipohjista olin kokeillut vain muutamaa meikkivoidetta, ja niissä oli ongelmansa. Joko sävyt eivät natsanneet (ei tuotteiden vika!) tai sitten tuppasivat häviämään päivän aikana ja jumiutumaan uurteisiin. Mutta sitten testattavakseni tuli itselleni uusi merkki, nimeltä toki kosmetiikkafanille tuttu Zuii. Ja niin vain on tilanne, että nyt löytyi kesämeikkiin nappituote niille päiville, kun voiteiden kanssa ei ehdi pelata, tai mattaisempi meno miellyttäää.

Zuiin Organic Ultra Pressed Powder Foundation on puristepuuteri, joka toimii niin sellaisenaan kosteusvoiteen (tai millaisen kombon nyt kukakin alle laittaa) päällä, tai meikkivoiteen päälle lisättynä. Peittävän tuloksen saa joko vipalla painellessa ainoana tuotteena, tai sitten edellä mainitulla tavalla meikkivoiteen päälle sutimalla. Itse pidän kevyemmästä pohjasta, ja pyörittelen puuterin kasvoille suurella sudilla rasiasta. Tästä on tullut minulle tällä hetkellä Diorin meikkipuuterin korvaaja, koska pieni paketti on näppärä kuljettaa mukana, ja tarpeen vaatiessa lisäillä tuotetta, jos vaikka asiakastapaaminen yllättää kesken päivän.

Niissä tuotteissa, joihin Zuiilta olen tutustunut, olennaisena osana on ylelliset tuoksut. Ymmärrän hyvin, että se on tuoksuherkälle syy olla siirtymättä tuotteisiin, mutta itse lukeudun niihin, jotka pitävät pienestä tuoksusta tuotteessa. Tässä puuterissa tuoksusta löytyy luomuruusua, jasmiinia ja kamomillaa. Kamomillan tuoksua en itse löydä (en taida enää muistaa, mille se tuoksui... muistan vain, että eka dödöni aikanaan oli kamomillan tuoksuinen Herbina!). Sen lisäksi, että kasviperäiset aineet tuoksuvat hyvälle, niillä on myös muita tehtäviä: Aloe vera, kameliakukan siemenöljy, rohtosalkoruusu-uute ja hamamelis auttavat ehkäisemään kosteuden haihtumista iholta.

Samaan aikaan olen myös testaillut "jokapaikanväristä" ruusunpunaista Zuii Organic Sheer Stickiä, joka on kevyt mutta yllättävän napakasti pysyvä puna. Punan sanotaan olevan kosteuttava,  mutta huomaan, että omassa käytössäni toimii vielä paremmin, jos alla on huulirasva. Käytössäni oleva sävy on Dune, ja se on huulilla mukavan voimakas, mutta kuitenkin hyvin luonnollinen. Kelpo arkipuna!

 

PS. Se täytyy myös mainita, että sekä meikkipuuterissa että huulipunassa on mittava sävyvalikoima: puuterissa kymmenen ja huulipuikossa 18 eri vaihtoehtoa.

Kommentit

IMS (Ei varmistettu)

Olen käyttänyt luomukosmetiikkaa vuosia. Meikit ovat 90% luonnonkosmetiikkaa, ripsiväri on edelleen haussa. Tuo mainitsemasi ripsiväri on mielestäni paras luonnonkosmetiikassa, mutta odotan edelleen valmistajilta skarppausta.
Zuii:n meikkipohja ei sopinut omalle iholle, sain ikäviä näppyjä poskille, ilmeisesti tukki ihon tai jotain. Siirryin baltialaisen Uoga Uogan pohjiin, toimii omalla iholla erinomaisesti.

saaramikki (Ei varmistettu)

MOi!
Mä olen testanut vaikka ja mitä ripsareita. Boho varisi hulluna, KW lähti tihkusateessa, RMS oli tosi hyvä, mutta hintava, Lily Lolo ei levittynyt kauniisti, Juice beauty oli ihan ok jne. Mutta! Nyt käytössä Avril volume ripsari; ei lähtenyt itkunaurukohtauksessa, ei hulluna hellepäivänä jäänyt yläluomille, ei varise, tulee pitkät MUSTAT ripset, toimi heti ( eli ei tarvinnut odotella, mitä joskus ripsareiden kohdalla). Nyt katsotaan kuivuuko tuote nopeasti hylsyynsä yms. Mulla lyhyet tummat ripset, en taivuta niitä, kaartuvat nätiksi ihan ripsarin voimasta. Luulisin että pitäisi taivutukset hyvin. Hinta esim Biodellyssä alle 9€, Ruohonjuuressa yli kympin.
Ihan haluan vinkata kaikille! :) Muinoin oli käytössä Lancomen ripsarit, nyt kaikki meikit ja shampoot ja rasvat sun muut luonnonkosmetiikkaa :)

Ja kiitos Hertalle kivasta blogista! Lisää kuvia toivotaan kauniista kodista ja kauniista tyylistä :) :) :)

-Saara

Hertta
Lilou's Crush

Yyh, mulle on tullut myös joskus meikkipohjasta sellaisia ihmeellisiä tukkeumia ihoon, ei ollenkaan kiva juttu. Mistä lie johtunut, joku ainesosa tukkinut. Uoga Uoga kuulostaa ihan vieraan planeetan kieleltä, eli siihen on pakko tutustua! Hyvä vinkki, kiitos!

IMS (Ei varmistettu)

Löysin merkin Biodellyn kautta. Heillä on ihan paras palvelu ja asiantuntemus! Lämmin suositus. Omat meikkisävyt on kuule ostettu ihan niinkin hassulla tavalla kuin asiakaspalvelun chatin kautta! :-) Mutta tuli heti oikeansävyiset purkit kotiin. Toki tarvitsevat tietoa aiemmista merkeistä
ja käytetyistä sävyistä.
Hassuinta tässä on, että asun Helsingissä, mutta ostan lähes kaiken kosmetiikan Suome Turuust. Mutta palvelu pelaa ja on tehokasta

Hertta
Lilou's Crush

Sulla Saara on ihan valtavan hyvä kokoelma luonnonmeikkikokemuksia! Puolet nimistä oli uusia :) Olen itse melko vähän tosiaan värikosmetiikka kokeillut, mutta ihonhoitohommia senkin edestä. Ylipäätään olen tykännyt omille ripsilleni sopiviksi ihan perusripsarit L'Orealilta ja Max Factorilta useimmiten! Tuo Avril kuulostaa mielenkiintoiselta! Minulla on iän myötä ripset vaalentuneet, eli ellei halua näyttää väsyneeltä, ripsari on must! Samoin ikä on alkanut roikuttaa yläluomia, joten pysyvyydeltäkin vaaditaan enemmän. Höh!

Ja voi vitsi kiitos :) Tässä kun viimeisetkin remppaan liittyvät systeemit saadaan kuntoon (hyllyt on poissa seiniltä ja kirjapinoja jne ympäriämpäri, aion viiiiimein tehdä keittiöpostauksen. Johan se vuosi sitten remontoitiin, nyt on enää paria päätylevyä ja valolistoja vaille valmis  :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.