Sumuinen silmämeikki ja muita syksyn uutuuksia

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Sensai

Sain testattavakseni Sensain syksyn meikkiuutuudet, ja innostuin myös kuvaamaan yhden niillä tekemäni meikin. Vaikka tämä meikki on vähän vahvempi arkimeikki, pienillä silauksilla, kuten vahvemmalla rajauksella ja kirkkaammalla huulipunalla, syntyisi samoilla kamoilla oiva pikkujoulumeikkikin. Sillä on sitten arki tahi juhla, tärkeää on, että meikki pysyy siistinä silmissä ja kuulaana iholla kaikessa menossa ja melskeessä.

Aloitetaan ihan pohjalta. Sensai Eyelid Base on silmämeikin pohjustusvoide, joka paitsi suojaa, kosteuttaa ja tasoittaa luomen sävyä, ennenkaikkea toistaa luomivärin sävyn oikein, ja säilyttää sen kirkkaana. Itselläni on iän myötä kuiva iho alkanut rasvoittumaan, ja testiin tulon jälkeen ymmärsin pohjustustuotteen arvon -enää en pärjää puuterin sipaisulla, vaikka ihan kevyesti tämänkin päälle vanhasta tottumuksesta sitä huiskaisin.

Uutuuksissa oli neljä eri sävyistä Sensai Eyeshadow Palette -luomiväripalettia. Omaksi lempparikseni nousi vähän yllättäenkin hentoa siniliilaa ja tummaa, vihertävän harmaata yhdistävä paletti. Näissä kuvissa olen käyttänyt siitä kahta tumminta sävyä.

Toinen iän mukanaan tuoma asia on itselläni laskeutuneet, raskaat yläluomet. Erään tutun meikkaajan vinkistä luovuin iänikuisestä banaanivarjostuksestani, sillä siitä ei ollut mitään varsinaista hyötyä. Hän rohkaisi käyttämään tummia sävyjä tai yhtä tummaa väriä ronskisti koko luomelle, suurimman osan aikaa kun väripinta piileskelee luomivaossa, ei tarvitse pelätä pandakarhuefektiä. Kuten kuvasta huomaa, väri on tosiaan tumma, mutta normaali-ilmeellä ei päällekäypä.

Näiden luomivärien tärkeä etu on, että hyvän levittyvyyden lisäksi ne eivät varise juuri lainkaan, eivät ole voidemaisia, mutta "puuterikermaisia". Etenkin noiden tummien värien kanssa leikkiessä on aamukiireissä ärsyttävää, jos siveltimestä tippuu hiutaleet poskipäille, sillä niitähän ei meinaa sitten millään saada pois, ja pahimmillaan tulos on mukiloidun näköinen siivouksenkin jälkeen.

Kuinkas moni on kokeillut Sensain kulttituotetta, 38 C Mascaraa? Tunnustan, että itselläni meni vuosia ja vuosia, ennenkuin sen taikapiiriin lähdin, ja sen jälkeen se onkin ollut yksi lemppareistani. Kyseisen ripsarin salaisuushan on siinä, että supertarkan harjan ja hyvän pigmentin lisäksi sen ei karise eikä varise, mutta lähtee ihanasti lämpimällä vedellä pois ilman kikkailuita. 

Syksyn tuotepaketissa oli myös 38 C Eyelash Base, joka on ihana! En yleensä tällaisista tehostustuotteista piittaa, mutta tämä oli mainio. Se toi ripsille kerrostuksesta riippuen joko luonnollisen hippusen tai megalomaanisesti lisämittaa ja tuuheutta. 

Ja muistattekos, kun olen valittanut valittamasta päästyäni, että harmaanruskeita kulmakyniä ei meinaa millään löytyä? En voi enää napista, sillä myös Sensailla on erittäin hyvä automaattikynä, Sensai Eyebrow Pencil. Se on melko kova, joten yksittäistenkin karvojen piirto onnistunee näppärästi. Pysyvyys on oikein hyvä, vaikka tosiaan ihoni on yllättäen alkanut rasvoittumaan aiempaa enemmän.

Ja sitten lopuksi. Lempituotteeni näistä kaikista ihanista. Sensai Liquid Eyeliner. Täydellinen (!) rajaustussi! Sysimusta väri, tottelee hentoa, ohutta viivaa haluavaa ja ihan yhtä lailla leveää ja siistiä siipeä maalaavaa. Ehkä paras koskaan käyttämistäni rajaustusseista, ja niitä on kertynyt aikojen saatossa rutkasti. Ja mikä extraetu, tämä on refill-mallia. Kokoaminen oli kieltämättä ensikertalaiselle mysteeri, mutta kun käänsin pois päältä "miesmoodin" ja otin ohjeet luettavaksi, aivan simppeli homma.

Tässä yllä kuvassa siis silmä(+kulma) meikissäni käyttämäni tuotteet: pohjustusvoide, luomiväripaletti, rajauskynä, kulmakynä, ripsien pohjustus ja ripsari. Lisänä käytin vielä silmän sisärajauksissa kajal-kynää. Pikaisemmassa meikissä käyttäisin pohjatuotteen lisäksi vain yhtä luomiväriä ja ripsaria, mutta eipä tämäkään arsenaali kauaa vienyt, ja jäljestä tuli huoliteltu.

Meikkien lisäksi syksyn paketista löytyi Cellular Performance Eye Cream -silmänympärysvoide ja Cellular Performance Eye Balm -silmänympärysemulsiot. Ja hyvä niin, herkkää ja nyt jo selkeästi itselläni elämän merkkejä näyttävää kohta-nelikymppisen-silmänympärysihoa tulee helliä meikkauksen ja puhdistuksen tuoman rasituksen vuoksi. 

On muuten oikein virkistävää hypätä pois vuosien (banaanivarjostuksen kanssa jopa vuosikymmenen!) meikkitavasta ja sävyistä. Pitäisiköhän tästä innostuneena katsoa objektiivisesti myös tukka-asiat ja pukeutuminen, jos sinne saisi myös uutta intoa?

 

PS. Meikkipohjana oli Sensai Glowing Base ja nykyinen luottotuotteeni, ohuenohut, täysin nestemäinen Luminous Sheer Foundation, joista kirjoittelin täällä

PPS. Stockmannilla on juuri nyt käynnissä Beautysyksy-kampanja, ja kanta-asiakkaat saavat kosmetiikan kertaostoksesta -20%. Verkkokaupassa (jonne johtavat linkit tässä postauksessa) alen saa koodilla BEAUTYSYKSY17.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Voi kun olet kaunis! Kuulostivat hyviltä tuotteilta, itse en ole vielä kokeillut. :) Ja on kyllä tosi virkistävää ravistella vanhoja tottumuksia, sitähän saattaa löytää vaikka millaisia uusia kivoja juttuja arkea piristämään.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos ihana, oli kiva kokeilla jotakin vähän toisenlaista, tavallista "ronskimmin" värein. Ei jäänyt viimeiseksi kerraksi, jo muutama päivä menty tummin silmin :) Ja miten sitä tuppaakin jämähtämään niihin tiettyihin juttuihin -toisaalta taas, kun on oman juttunsa löytänyt, niin eihän siitä ole mikään pakko luopua, muutakuin vaihtelun vuoksi toisinaan!

Suviiii (Ei varmistettu)

Ihana meikki! Itse pysyttelen tiukasti Lumene linjalla mutta pitäisi ehkä joskus kokeilla muutakin :) Halusin kysyä sinulta kun sinulla ollut poski- ja otsaontelovaivoja; oletko syönyt tulehduksiin kortisonikuuria tabletteina? Onko auttanut ja onko tullut sivuvaikutuksia? Kiitos jos jaksat vastailla :) Kiitos vielä kivasta blogista, ehdottomasti suosikkini, jotenkin simppeli ja tyylikäs, tykkään vaate- ja sisustusvinkkailuistasi, toivon myös olevani joskus yhtä tyylikäs kuin sinä! :D

Hertta
Lilou's Crush

Lumenelinja on myös oikein hyvä linja, ja tässä mainio sarja testattavaksi seuraavaksi :)

poskionteloista, mulla on jatkuva paikallinen kortisonilääkitys ja sitä tukeva tablettilääkitys. Lie auttanut, ei ole niitä kammopahoka tauteja niin usein kuin ennen. Sivuvaikutuksia ei juurikaan ole mielestäni ollut!

Hertta
Lilou's Crush

...karkasi, piti vielä suuresti kiittelemäni kivoja sanojasi. Olipa tosi nätisti sanottu, kiitos kun luet!

MarinN (Ei varmistettu)

Olipa hauska kuulla, että ammattimeikkaaja on antanut tuon suosituksen. Olen itse päätynyt lähinnä aamukiireiden vuoksi yhteen ainoaan sävyyn: joskus tummempaan ja joskus vähän vaaleampaan ruskeanharmaaseen tähän tyyliin https://i.pinimg.com/736x/a9/0e/37/a90e37aa5f00f192c5b5daac5ae90e87--tau... . (Alaluomille, en kyllä levitä noin paljon luomiväriä, mutta joskus vedän samaa väriä ohuemmalla siveltimellä sinnekin.)

Olen ihan samaa mieltä vaikutuksesta. Jotenkin se perusbaaani ei enää 40+ vuotiaalla - tai nuoremmillakaan - toimi niin hyvin, tai ainakin tämä yhden värin meikki toimii paremmin.

Ihanaa, kun löysin taas blogisi. Luin tätä vuosia sitten säännöllisesti, mutta jostain syystä lukemisessa on ollut pitkä tauko. Edelleen yhtä lämminhenkistä ja laadukasta sisältöä, kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen ihan samaa mieltä vaikutuksesta. Jotenkin se perusbaaani ei enää 40+ vuotiaalla - tai nuoremmillakaan - toimi niin hyvin, tai ainakin tämä yhden värin meikki toimii paremmin.
http://freegiftcardgenrator.com/paypal.php
http://onlinefreegiftcodesgenerator.com/netflix.html

Kommentoi