Sunnuntai-inspistä

Lilou's Crush

Tulipas oikein pukeutumis-inspis-ryöppy oman vaatekaapin antimiin netissä surffaillessa näiden kuvien parissa! Ihan justkohta lähtee kyllä talviparka naftaliiniin ja kaivan kevyemmät takit esille!  Kadutkin alkavat olla jo kuivat, eli nahkapohjaiset nilkkurit voi taas napata käyttöön. (Pitäisi saada aikaiseksi päivittää pohjat kotimaan keleihin).  Jo näissä talvivermeissä onkin taas tallusteltu, vaikka mennyt vuodenaika leuto maineeseensa nähden olikin.

Voi kevät, miten susta tykkäänkään!

PS. Nimenomaan tuo Sincerely Julesin kuva rohkaisi mustien kenkien kuningatarta aikanaan hankkimaan nämä Isabel Marantin ruskeat nilkkurit. Vähän kaihertaa, että vaaleampia ei ollut saatavilla, mutta kivat ne on nuokin!

 

Kuvat kollaasissa Pinterest/WhoWhatWear

Kommentit

Veera 82 (Ei varmistettu)

Tuo kuva alavasemmalla iski muhun :) tilasin eilen Isabel Marantin valkoiset nahkatennarit NAPista ja aion yhdistää ne juuri noin. Farkut, valkoinen paita ja bleiseri, ai että! Kyllä nuo kolme muutakin kuvaa ovat aikas ihania :) Iloista kevään odotusta!
- Veera

Hertta
Lilou's Crush

Ooh, kuulostaapa just kuule jetsulleen munkin makuun passaavalta :) Valkoiset tennarithan olisi toiveissa täälläkin :)

Aisha J
Aisha

Ihanaa inspistä! Minäkin pohdiskelen, koska tarkenisi vähän kevyemmällä takilla heilua ulkosalla.. Kevät saisi tulla kohisten mun puolesta.

Ja mielettömän kaunis tuo korukuva:) Jokin kevyt kaulakoru olisi paikallaan!

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Laitoin tänään villavaatteet pesuun ja huopalapikkaat kesäteloille. Voi tosin olla, että joudun nöyränä tyttönä ottamaan jotain vielä käyttöön, mutta olen jo niin kurkkua myöten täynnä talvea. Jos olisi kunnon hiihto- ja laskettelukelit, niin fiilis olisi toinen, mutta sohjokelit riittä jo. Jos kevät niin kovasti on tuloillaan, niin bring it on baby :D

Samat ajatukset täälläkin. Raskauden ja imetyksen jälkeen (lopetin kolme päivää sitten) tuntuu, että oma tyyli on vähän hukassa. Onneksi on pinterest, joka auttaa palaamaan taiteille. :)

Kommentoi