Sunnuntaitytön synttäriasu

synttarit.jpg

Tänään juhlittiin suloistakin suloisemman spesiaalityttösen, eli rakkaan ystäväni lapsukaisen yksveesynttäreitä. Oli niin lystiä! Ja miten ärrrsyttävää, ensimmäistä kertaa ikinä kävi epäonni, että synttäreillä otetut kuvat haihtuivat savuna ilmaan siirrettäessä muistikortilta koneelle! En voi uskoa tätä epäonnea, onneksi juhlissa oli monta muutakin kuvaajaa. Hitsi että harmittaa!

synttarit2.jpg

Lapsen synttäreille piti tietysti laittaa värikästä päälle. Korkkarit unohtui kotiin, joten juhlissa sipsuttelin sukkasillani. Kovin moni juhlavieraista oli muistanut juhlakengät, mikä oli aika hauska huomio, kun juuri luin artikkelin, jossa suomalaiten tapaa tassutella vieraisilla sukkasillaan pidettiin aikalailla ainutlaatuisena.  Minusta molempi parempi, ei mielipidettä suuntaan tai toiseen vaan ihan miten vieraat ja isännät haluavat olla tällaisissa pienen piirin kekkereissä. Ihan sitten virallisemman joukon juhlat toki erikseen.

Pusero H&M, farkut Acne, laukku Zara.

Kommentit (6)
  1. Tuohon kuvien tuhoutumiseen pitäisi auttaa tämä ohjelma: http://www.piriform.com/recuva. Itse en ole kokeillut, mutta jostain blogista (olisiko ollut Nelliinan?) luin hyviä kokemuksia. Toivottavasti saat kuvat palautettua! 🙂

  2. Ande, kiitos vinkistä, koitan vielä tuota!! Minä kyllä taisin ihan omakätisesti ne tuhota tuossa siirtovaiheessa, hiipi takaraivoon kauhu. Onnistuisikohan silti? Mitä ohjelmaa käytit, muistatko vielä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *