Suolan suloinen pesä

Lilou's Crush

Muuton pieni sormisuolakippo on hyvä esimerkki siitä, kuinka arjen käyttöesineetkin voivat olla suloisia. Luonnonkivinen kupponen on ilahduttanut minua jo vuoden päivät, ja yhä vain se on minusta yksi keittiömme kauneimmista jutuista.

Pyöryläinen sopii hyvin yli kymmenen vuotta sitten Tukholmasta ostettujen suola- ja pippurisirottimien seuraksi. Ihan kuin olisivat olleet tuossa tarjottimella aina yhdessä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Onko vinkkejä, saako moista ihanuutta vielä jostain? Oikein hyvää joulua teidän perheelle! Terkuin, Sanna

Anne Malia (Ei varmistettu)

Tuo on kyllä niin kätsy, meiltä löytyy sama kotoa. Itse asiassa tuote ei ole Hayn vaan Muuton. Noh, tanskalaisia merkkejä molemmat :)

Sannalle vinkiksi, että kyllä se on edelleen tuotannossa, eli Muuton jälleenmyyjiltä kannattaa kysellä.

Hertta
Lilou's Crush

Sanna, on! Olen itse tilannut omani Designdelicatessen-verkkokaupasta muun tilauksen yhteydessä (postarit n. 14€ joten yksinään ei oikein kannata). Ihanaa ja rauhallista joulua teillekin!

Anne Malia, no niin tietty, korjasin heti -mietin yhtä HAY:n juttua juuri ennenkuin kirjoitin, kiva kun huomasit ettei kukaan etsi HAYlta jos kiinnostuu! Sormisuola on vaan niin nättiä, että sitä kelpaa kipossa katsella ihan koristeenakin :)

jaapuska (Ei varmistettu)

kiva taustaväri kuvissa seinällä.mikähän mustamaali on kyseessä,liitua? maalausvinkkejä ja onko toiminut käytännössä musta seinä,imeekö kaiken valon ?

Hertta
Lilou's Crush

jaapuska, kiitos! liitutaulumaalli on kyseessä, juuri niin. Vinkkinä maalata kaksi-kolme kertaa, jotta pohja on varmasti tasainen (meillä voisi VIELÄ yhden sipaista. Meillä on toiminut hyvin, kun keittiö on avokeittiö olohuoneen yhteydessä ja yksi seinä on ikkunaa melkein tyystin, kovin ahtaassa tilassa ei ehkä koko seinän mitalla kannata, ellei valaistus ole tosi hyvä?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.