Suoraa viivaa

Lilou's Crush

Laskeskelin tässä äkkiseltään, että viidestä työpäivästä neljänä ylläni oli jonkinlainen raitapaita. Eilisen asuni oli taas tällainen klassinen työpäivän turva-asu. Aamulla hoppu, äkkiä lempparifarkut ja raitapaita päälle, bleiseri niskaan skarppaamaan asua ja helyt kaulaan, ja menoksi.

Ostin kesää varten lyhythihaisen, väljän raitateepaidan Lindexiltä (9,95€, puuvillaa) ja se vaikuttaa oikein hyvältä hankinnalta kahden käytön jälkeen. Tarkastelin samalla reissulla myös valkoista, sinipilkullista teepaitaa, mutta mistä lie johtuukin, että pilkuissa en tuntenut oloani sitäkään vähää asialliseksi kuin raitoihin käärittynä? No, olen melko suoraviivainen luonteeltani, joten ehkä ne raidat siksikin tuntuu omalta jutulta :)

Tuossa kainalossa keikkuu kassi, joka ei olekaan koskaan tainnut blogiin sattua; ostin Marc by Marc Jacobsin Hillier Hoboni (se isompi koko, vähän niinkuin roskakassilta näyttää kuvassa...) edelliseltä Nykin reissulta tekemään työjuhdan virkaa hajonneen Tory Burchini tilalle. Vaikka muotoilu ei ole kenties se kaikkein omantyylisin, voin sanoa olevani supertyytyväinen laukun pehmoiseen mutta kestävään nahkaan ja käyttömukavuuteen. Siellä menee tarvittaessa julmetun painava työkoneeni (macbook pro 13", se perusmalli, painaa miljuuna kiloa), puolen litran lasivesipullo ja kaikki muut tykötarpeet sulassa sovussa.

Nyt muuten kun luette tätä, olen todennäköisesti huristelemassa kohti Tamperetta. Edellisestä kerrasta on jo aivan liian pitkä aika, sillä kaupungissa odottaa neljässä kohteessa iso joukko rakkaita ihmisiä.

Täältä me tullaan, kohta nähdään!

 

Kommentit

Sara's Stripes

Raitapaita kuuluu ehdottomasti lemppari luottovaatteisiin varsinkin silloin kun kaapissa ei ole mitään päällepantavaa tai aamulla on kiire. Ollaan muutes statement-samiksia. Kovasti on tullut kaulakorulle käyttökertoja eikä niskakaan ole ollut väärällään :)

Iloista viikonloppua!

Miu&Mau (Ei varmistettu)

Muuten.. Aivan upea banneri. Suomen kaunein nainenhan se siinä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.