Suoraan suihkusta

Lilou's Crush

Ajattelin, että ihan kahelia laittaa aurinkoiseen alkusyksyn päivään villainen kylpytakkitakkini päälle, mutta vielä mitä! Meidän kaupunkireissu venähti eilen iltapäivästä iltamyöhälle, ja olin todella kiitollinen, että oltiin puettu aika tuhdisti päälle lähteissämme.

Huomasin, että kaupoissa on nyt tosi paljon tällaista reilunkokoista takkimallia, hillitymmissä sävyissä tosin, harmaa taitaa olla yleisin väri. Oikein mukava onkin, joskin tosiaan, kuten jo sanottu, vinkkaamattakin kylpytakiksi lähipiirin sanoin nimetty.

Yllä: Takki Ganni, farkut Crocker (saatu), tossut Nike.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Tuo takki on vaan niin herkullisen värinen! Ihanalta näytät siinä :)

Hertta
Lilou's Crush

Vähän yllättävä väri, eikös vaan :D Kiitos kovasti!

Helmi K

Ihanat kuvat ja maisemat, kotikulmat ;)

Hertta
Lilou's Crush

Oooooh sulla on IHANAT IHANAT IHANAT kotikulmat! Onneksi meikäkin saa tuolla hengailla, sillä sekä lasten kummit että tädit asuvat ihan tässä juuri näin!

Mia K.
Voi taivas

Todella huippu väri!! Likelike ♡

Hertta
Lilou's Crush

Hahaa, kiva, minustakin!

Tasaraita

Hyvältä näyttää! Tuo väri sopii sulle ihanasti ja malli myös. Ollapa tuollainen pitkäraajainen. :)

Haaveilen itsekin jostain vastaavasta mutten vaan ole löytänyt mallia joka istuisi tällaiselle 160cm tappijalalle joka on vielä käynyt ahkerasti salilla. Kun kiedon itseni tuollaiseen rentoon vyötettävään takkiin niin näyttää kuin olisin ottanut vähintään 10 lisäkiloa ja siitä en tykkää. Joudun kai vaan pitäytymään niissä skarpisti leikatuissa villakangastakeissa ja ehdottomasti ilman vyötä.

Hertta
Lilou's Crush

Seuraa tunnustus: näissäkin kuvissa oli suurin osa niitä pluskymmen (ainakin) kiloa tuovaa, valkkasin ihan reilulla kädellä sievimmät :) Mutta kuten kyllästymiseen asti olen hokenut, mukavuus jälleen ennen kaikkea. Toki uskon, että jos tämä takki ulottuisi puolisääreen, voisi se näyttää liian raskaalta, kun se jo aikamoinen pomppa on noin 180 senttisenkin päällä! Meikäläiselle ei muuten sovi skarpit takit sitten ensinkään. Ei meille ainakaan kinaa tulisi takkikaupoilla :)

Kommentoi