Suoraan suihkusta

P9260864.jpg

P9260887.JPG

Ajattelin, että ihan kahelia laittaa aurinkoiseen alkusyksyn päivään villainen kylpytakkitakkini päälle, mutta vielä mitä! Meidän kaupunkireissu venähti eilen iltapäivästä iltamyöhälle, ja olin todella kiitollinen, että oltiin puettu aika tuhdisti päälle lähteissämme.

P9260900.JPG

P9260883.jpg

P9260886.jpg

Huomasin, että kaupoissa on nyt tosi paljon tällaista reilunkokoista takkimallia, hillitymmissä sävyissä tosin, harmaa taitaa olla yleisin väri. Oikein mukava onkin, joskin tosiaan, kuten jo sanottu, vinkkaamattakin kylpytakiksi lähipiirin sanoin nimetty.

Yllä: Takki Ganni, farkut Crocker (saatu), tossut Nike.

Kommentit (8)
  1. Hyvältä näyttää! Tuo väri sopii sulle ihanasti ja malli myös. Ollapa tuollainen pitkäraajainen. 🙂

    Haaveilen itsekin jostain vastaavasta mutten vaan ole löytänyt mallia joka istuisi tällaiselle 160cm tappijalalle joka on vielä käynyt ahkerasti salilla. Kun kiedon itseni tuollaiseen rentoon vyötettävään takkiin niin näyttää kuin olisin ottanut vähintään 10 lisäkiloa ja siitä en tykkää. Joudun kai vaan pitäytymään niissä skarpisti leikatuissa villakangastakeissa ja ehdottomasti ilman vyötä.

    1. Seuraa tunnustus: näissäkin kuvissa oli suurin osa niitä pluskymmen (ainakin) kiloa tuovaa, valkkasin ihan reilulla kädellä sievimmät 🙂 Mutta kuten kyllästymiseen asti olen hokenut, mukavuus jälleen ennen kaikkea. Toki uskon, että jos tämä takki ulottuisi puolisääreen, voisi se näyttää liian raskaalta, kun se jo aikamoinen pomppa on noin 180 senttisenkin päällä! Meikäläiselle ei muuten sovi skarpit takit sitten ensinkään. Ei meille ainakaan kinaa tulisi takkikaupoilla 🙂

  2. Todella huippu väri!! Likelike ♡

    1. Hahaa, kiva, minustakin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *