Superpika-arvonta: Hulluna Saraan-VIP-näytösliput kahdelle

Lilou's Crush

Heipparallaa kamut ja kuomat,

posti kuljetti minulle tosi kivan jutun, nimittäin kaksi lippua tulevan torstain 19.1. Hulluna Saraan-leffan kutsuvierasnäytökseen elokuvateatteri Bio Rexiin.

Olen kuitenkin tosi harmillisesti itse estynyt (laulaa loilottelen firman bänditreeneissä, niitä ei vain kertakaikkiaan sovi jättää väliin edes tällaisen herkun vuoksi) joten ajattelin arpoa liput, josko joku olisi kiinnostunut näin pikaisesta leffailoittelusta.

Kurkatkaas Bronson  Clubin upouutta tuotosta tästä:

 

Lippuarvonta aiheuttaa pieniä ajallisia ja maantieteellisiä haasteita, ja siksi jouduin karsinoimaan arvonnalle seuraavat reunat:

Osallistumisaikaa huomiseen tiistai-iltapäivään klo 15 saakka. Osallistut arvontaan kommentoimalla ihan mitä tahansa iloista kommenttiboksiin, kunhan laitat mukaan sellaisen meiliosoitteen, josta tavoitan sinut tiistai-iltana. Voittajan tulisi voida noutaa liput klo 9.00 - 16.00 välisenä aikana keskiviikkona tai torstaina Helsingin keskustasta.

Tarkan osoitteen ja muut tiedot annan voittajan meiliin. JA kun leffa on nähty ja kemut käyty, tultava ehdottomasti tänne kertomaan kommenttiboksiin, mitä leffasta tykkäsit :)

Lippuja on siis kaksi kappaletta, ja arvon ne yhdelle voittajalle. Siis sulle ja sun avecille.

 

 

Kommentit

meiju (Ei varmistettu)

Osallistun! Talvisää on kääntynyt ihanan pirteän kylmäksi ja lumihanget valaisee, nyt siis uskaltaisi jo poistua kotoa vaikka leffaan. ;) meijuq miukumauku gmail com

Jonnaa (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin pari päivää sitten ja liityin heti lukijaksi, oot niin pirteän oloinen ja kirjoitat hyvin :).
Olisipa kiva voittaa noi liput! Jokatapauksessa oon menossa ton leffan jossain vaiheessa katsomaan.
Jonna_993@hotmail.com

Lauralaura (Ei varmistettu)

Oon ollut kauhean ennakkoasenteinen suomileffoja kohtaan, oliskohan aika karistaa ennakkoloolot nurkkaan ja mennä katsomaan vaikkapa tuo! :)

lauraemilia.e@gmail.com

Miu
Miu

Hahaa, hauska! :D 

Ehdottomasti positiivisin asia näin keskellä kylmää talvea on se pienen pieni totuus, että jo 4 kuukauden päästä on lämmin kesäsää. 4 kuukautta on vain 16 viikkoa (!), ja nehän suhahtaa ohi nopiaan :) Kohta on hei kesä!! ihanaa.

ada miukumauku nieminen hotmail fi

Paula (Ei varmistettu)

Jipii! Ehdottomasti osallistun kisaan! Keskustan alueella asustellaan, joten pitkää matkaa ei leffateatteriin tarvitse kulkea. Kävin viime viikolla elokuvissa (edellisestä kerrasta lähes vuosi) ja muistin taas, kuinka paljon siistimpää on katsoa leffat suuren suurelta kankaalta :)
balille08 miukumauku gmail.com

Jennoriini (Ei varmistettu)

Hei vähänkö olisi mukavaa mennä leffateatteriin, jossa on kesäisin viileetä mutta talvisin lämmintä. Sähköpostini on jennor (at) hotmail.com

Laura H. (Ei varmistettu)

Voi, torstai-ilta sattuisi sopivasti olemaan vielä vapaana ja kun kerran töissäkin käy keskustassa, osallistun iloisesti!

lheinon (at) gmail.com

nani (Ei varmistettu)

Minäkin osallistun! Toivottavasti on hyvä leffa :)

mellu132@gmail.com

Hanna-M (Ei varmistettu)

Huomenta ja mukana arvonnassa ollaan! Tämä leffa täytyy nähdä ja kestit lisänä ovat aina tervetulleet :)

hannalar@luukku.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Jeejee, mukana ollaan! Kutsuvierasnäytös, wow;) elisah85@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Hups. Siis tietysti adanieminen miukumauku hotmail fi .. :)

annili

Meikä taitaa sittenkin selättää tämän kuukauden päivät kannoillaan roikkuneen inhan nuhamörön, joten pienet ilonkiljahdukset sille! a.k.saastamoinen@gmail.com

Lenita (Ei varmistettu)

Pääsen illalla maistelemaan hääkakkuja ja shampanjaa!

lemaju@gmail.com

L* (Ei varmistettu)

Varaan tänään loma-asunnon Riosta! Vaikka matkaan on vielä viikkokausia, ajatus auringosta piristää.

leenamaaria [a] gmail com

MINTTUVierailija (Ei varmistettu)

Elämä vaan on niin ihanaa, näin arkenakin <3 !!

minna(at)fahler.com

Lottavee

Kiinnostavan kuuloinen elokuva, näin pari viikkoa sitten uusimman Vareksen ja meinasi mennä usko kotimaiseen elokuvaan..korjaava kokemus voisi olla paikallaan. 

Iloinen asia (tälleen itsekkäästi vain itselleni) on se, että lähden n.kuukauden päästä Keralaan, Intiaan, hyvästi loska ja pakkanen! :)

52mekkoa[at]gmail.com

Mayo (www-mayopic.blogspot.com) (Ei varmistettu)

Pääsinpä tänään työhaastatteluun, ja siitä olen todella iloinen! Iloinen olen myös tietty tästä arvonnasta, satuin nimittäin juuri eilen katsomaan tämän trailerin youtubista, ja kiinnostuin heti! :-)

siempremayo@gmail.com

Iida (Ei varmistettu)

Tämän päivän iloinen asia on, että siihen on enää viikko kun lähden reissuun auringon alle lämpimään!:)

Kunpa arpaonni potkaisisi, ottaisin äitini aveciksi!

iidamariia87[at]gmail.com

miiskutar

voi kun ihanaa olisi viedä tyttäreni 13-v katsomaan tuota leffaa. Saisimme viettää tyttäjen iltaa hyvän leffan  ja yhteisen illan merkeissä. Se olisi meillä harvinaista herkkua, kun yhteistä aikaa on aivan liian vähän

hartikainen.mia@gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Trailerista päätellen ihan must nähtävä, ja näkyy olevan muutkin äidit ja tyttäret liikkeellä onneaan kokeilemassa, niinpä mekin

t. nimimerkki äiti-tytär kerrankin yhdessä leffaan!

e-mail sevgili@jippii.fi

suvituuli77
Suvituuli77

 

Tässäpä olisi kivaa piristystä arjen keskelle äipälle ja tyttärelle (myöskin). Iloista ja ihanaa kyllä on arkikin kolmen ihunan muksun kanssa ja aah, kesää ootellessa... ;) Niin, ja oishan nuo Matkamessutkin viikonloppuna, jos pääsis matkakuumetta parantelemaan (pahentamaan) sinne ystävän kanssa. =)
 
suvikn(at) yahoo.com

Krissukka (Ei varmistettu)

Olisipa tämä kiva piristys ja ilonaihe itselleni ja parhaalle ystävälleni. Tätä ennen voisi käydä yhdessä syömässä ja höpöttelemässä tyttöjen juttuja, näin mielikin saisi levätä. Masut täynnä voisikin jatkaa leffan pariin. Jokaisessa päivässä tai ainakin viikossa tulisi kaikilla olla ihana hetki rakkaan ystävän kanssa, joten muistetaanhan taas soittaa ystäville ja kysellä niitä kuulumisia ajatuksella ja ilolla!

kristiinan@hotmail.fi

Hannah

Osallistun! Matkamessujen lomassa ehtisin hyvin myös tuonnekin ;)

rockonmama@hotmail.com

Sikurina (Ei varmistettu)

Osallistun kans!

s.kansakoski@luukku.com

Henriikkaa (Ei varmistettu)

Osallistun! Harmi, ettet itse pääse, mutta ilo jollekin muulle :) Leffa kiinnostaa ehkäpä ainakin siksi, että olin varhaisteininä maailman kovin Roswell-fani, jossa siis tämä ihana Emilie oli mukana.

henriikka.aaltonen@gmail.com

Hertta
Lilou's Crush

Heipparallaa! Random Number Generator-Keiju arpoi voittajaksi nimimerkin MIU kommentilla

 

"

Hahaa, hauska! :D 

Ehdottomasti positiivisin asia näin keskellä kylmää talvea on se pienen pieni totuus, että jo 4 kuukauden päästä on lämmin kesäsää. 4 kuukautta on vain 16 viikkoa (!), ja nehän suhahtaa ohi nopiaan :) Kohta on hei kesä!! ihanaa.

ada miukumauku nieminen hotmail fi"

 

Eli Miu laitan sulle postia än-yy-tee nyt :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.