Suuret oli suunnitelmat

image.jpg

Meillä on vietetty tosi harvinaista aikaa, nimittäin yhden lapsen viikonloppua. Alkuviikolla esikoinen riemastui, kun kuuli, että pääsisi mummulaan yksin koko viikonlopuksi. Painotti vielä, kun kyydittiin hänet koko perheen voimin Lahteen, että ”saatte olla puoli tuntia, ja sitten kyllä jo lähdette”.  

Mitäpä tekee jälleen hetken yksilapsinen perhe:

Suunnittelee lähtevänsä pitkästä aikaa kaupungille hengailemaan, eli tekevänsä sellaista, mikä kuusivuotiaasta on aika ”mälää”, mutta seiskakuukautiselle vaunuissa ja sylissä möllöttävälle kaverille ihan yhtä jees kuin muukin toiminta.

Päätyy siivoamaan. Koko päiväksi. Siivoamaan. (Ja syömään niin paljon herkkuja, että heikompaa hirvittäisi. Kuva kuitenkin tylsästi siivouskamoista, kun herkut meni jo, noita aineita ei syö vanha erkkikään, vaikka eko-hommia ovatkin, rättiä lukuunottamatta).

Että terkkuja täältä, aika siististä ja harvinaisen hiljaisesta kämpästä. Pientä mölytoosaa on jo ikävä, onneksi noudetaan parin tunnin päästä kotiin, niin palaa elo uomillensa, ja saa mummu ja ukkikin vähän vetää henkeä.

Kommentit (3)
 1. Mulle käy vähän turhan usein niin että suunnitelmat menevät uusiksi. Tänään viimeksi. Piti meinaan opiskella pää sauhuten. No, päädyin tekemään muita tuikitärkeitä juttuja, jotka ei kaikeksi harmitukseksi edes onnistuneet, joten toisin sanoen hukkasin vain aikaa. Möh. Jospa huominen olisi parempi. Vaikken ehdikkään taaskaan lukea…

  Kivaa viikkoa!

  http://www.peaceandstyle.fi

 2. Voi niin niin niin tuttua! Mikä siinä hetken vapaassa onkin niin ahdistavaa että on pakko siivota, hah. Paitsi viimeksi kun saatiin yllättävä vapaa keskelle viikkoa joskus reilu kuukausi sitten, käytettiin se nukkumalla. On se ehkä aavistuksen fiksumpaa kuin siivous? 😀

  1. Ooooh! Nukkumalla! Kateuskäyrä nousi juuri koilliseen 😀 kumma, miten paljon sitä saakaan aikakseksi, vaikka siivotessa, kun perijöitä on paikalla vain yksi, ja vielä se suuritöisempi (joka tosin nukkui käsittämättömät liki 3h päikkärit takatalven keskellä eilen)!

   itsekin muuten harvoina yksinäisinä hetkinä siivoan tai rymsteeraan kaappeja kuntoon. Miksi?! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *