Sweetie - Pysäytä virtuaalinen pedofiiliturismi

Lilou's Crush

Katsoin juuri pysäyttävän videon hollantilaisen Terres des Hommesin kampanjasta, jolla pyritään iskemään kinni uuteen mutta nopeasti leviävään tapaan hyväksikäyttää lapsia: virtuaaliseen seksiturismiin.

Sweetien, virtuaalisen kymmenvuotiaan filippiiniläis"tytön" avulla Terre des Hommesin tutkijat pystyivät tunnistamaan yli 1000 aikuista vain reilussa kahdessa kuukaudessa, jotka halusivat maksaa erityisesti köyhemmissä maissa asuville lapsille seksistä kameran edessä. Videomateriaali pedofiileistä on luovutettu poliiseille tänään. Suomalaisia pedofiilejä Sweetie löysi neljä.

Terre des Hommes ajaa vetoomusta päättäjille, jonka voi allekirjoittaa verkossa:

To Justice Ministers, Police Chiefs and Child Protection Chiefs:

As citizens concerned about children’s mental and physical welfare, we call on you to crack down on Webcam Child Sex Tourism. This will require announcing a plan for intercepting potential predators in public chat rooms, initiating prosecutions and challenging intermediaries who enable and profit from this vile trade. We expect you to act fast, decisively and accountably, to prevent more young lives being ruined.

 

Tästä pääset tutustumaan kampanjan You Tube-sivustolle ja tästä Terre des Hommesin sivuille. Vetoomuksen on allekirjoittanut kahdessa päivässä jo 78 556 henkilöä, ja tätä kirjoittaessani määrä on vain kasvanut.

 

Kommentit

Jo
jo

ISO kiitos että otit asian blogissasi esille, varsinkin että muistutit että kyllä Suomessakin asuu näitä sairaita ihmisiä jotka hyväksikäyttävät heikkoja.

Elina U.
Lentoaskeleita

Mahtavaa että otit tämän esille blogissasi, en ollutkaan vielä törmännyt tähän! Toivottavasti moni allekirjoittaa ja jakaa tätä eteenpäin.

Kannattaa katsoa myös muita allekirjoitettavia vetoomuksia tuolla sivustolla, nopeasti voit tukea montaa hyvää asia. Tämän ja pari muutakin kävin heti allekirjoittamassa.

Helsinki Chic (Ei varmistettu) http://helchic.blogspot.fi

Kiitos tästä tiedosta, kävin heti allekirjoittamassa. Erittäin tärkeä aihe. Haastattelin muutama vuosi sitten suomalaisia asiantuntijoita tästä samasta aiheesta, ja jo silloin he olivat erittäin huolissaan lasten ja nuorten hyväksikäytöstä netissä. Tästä on nyt viisi vuotta aikaa, joten tuskin tämä aihe on ainakaan vanhentumaan päin. Hienoa, että otit asian esille. t. Marjo

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.