Sydämestä, työstä, hypyistä ja tuulista

Lilou's Crush

Reilu vuosi sitten tein päätöksen kuunnella sydämen ääntä, hyppäsin pois erinomaisesta pestistä ja palasin takaisin mainosalalle.

Päätös kuului elämäni parhaisiin. Sydän kyllä tietää, ja jaksaa paremmin, kun kroppa vie sen oikeaan paikkaan työpäivien ajaksi tykyttelemään. 

Mennyt vuosi on on ollut yhdellä sanalla kuvattuna huima. Sain siltä niin paljon enemmän kuin osasin toivoakaan. Taaksepäin katsottuna vuosi tuntuu mitaltaan hyttysen yskähdykseltä. Valtavan ihanat, ammattitaitoiset ja huumoriltaan oman henkiset työkaverit ja mukavat, skarpit asiakkaat ja monipuoliset projektit saivat päivät, kliseiseltä kuin se kuulostaakin, lentämään. Vuoden aikana vahvistui myös entisestään oma ammatillinen identiteettini. Samoin halu kuunnella itseäni, luottamus omaan tapaani olla, tehdä ja toimia ja uskoa omiin näkemyksiini. Oma polku on jalkojen alla tukevana, ja vaikka se ei ole se helpoin, olen siitä onnellinen ja kiitollinen.

Hetki sitten minulle tehtiin yllättäen tarjous, johon sydämeni sitä aikansa kaikilta kulmilta käänneltyäni totesi, että "koska kuitenkin joskus, miksi ei nyt?" Otin siis haasteen vastaan, vaikka hyvästit vuodessa kovin rakkaaksi käyneelle työpaikalle olivat vaikeat ja haikeat. Maanantaina aloitan urallani uudenlaisen vaiheen.  

Mieli on kirkas, samaan aikaan odottava ja täynnä tarmoa. Monenmoisia haasteita ja monia mahdollisuuksia. Jotakin uutta, jotakin vanhaa, ei paljoakaan sinistä, mutta valoa monin verroin. Kerron pian lisää, kun uudet hommat virallisesti starttaavat.

 

 

 

PS: Työ ja ura -aiheisia postauksiani menneeltä vuodelta löytyy myös täältä:

http://www.lily.fi/blogit/lilous-crush/tyosta-ja-tyossa-oppimisesta

http://www.lily.fi/blogit/lilous-crush/epaonnistumisesta

http://www.lily.fi/blogit/lilous-crush/polkuja-urassa-ja-elamassa

 

Kommentit

Onneksi olkoon taas sinä rohkea nainen! Mieletön kortti :D

Hertta
Lilou's Crush

Se oli niiin hieno ja tärkeän ihmisen tekemä, että mikään muu kuva ei tähän vain kertakaikkisan sopisi :) ja kiitos, jatketaanpa tästä!

MiiaK (Ei varmistettu)

Onnea!!! Sydäntä kannattaa aina kuunnella ja tarvittaessa uskaltaa hypätä korkealle vaikka kuvittelee ettei olisikaan ihan vielä valmis <3

Hertta
Lilou's Crush

Järkevä valitsee tunteen, sanotaan jossain hienossa paikassa :) Olet Mia ihan oikeassa <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.