Syksyn kiinnostavin kulmatuote: L'Oreal Paradise brow pomade

Lilou's Crush

Olin tänään kuulemassa L'Oreal Parisin syksyn meikkituulia, ja kyllä kävi aikamoinen puhuri, niin paljon on luvassa kaikenlaista uutta kivaa: pesevä hoitoaine hiuksille, juhlameikkiin Droplets hohdetipat, laajentunut meikkivoidesatja, luonnolliset värilistä Lip Painteihin ja vielä extrana vielä salaperäinen yhteistyö Balmainin kanssa. 

 Yksi uutukaisista kiinnitti huomioni, ja testailin sitä heti kotiin päästyäni. Nimittäin L'oreal paradise Brow Pomade -kulmakarvavaha, jossa on sekä erittäin käyttökelpoiset sävyt että nerokas pakkaus. 

Sävyt ovat viileähkö vaalea (ei tunkkainen tai liian keltainen), tummanruskea ja harmaanruskea. Ja tuon viimeisen kohdalla intoni siis oli taattu, koska tästä maasta ei kuulkaa juuri koskaan löydy oikeasti harmaanruskeaa/harmaata kulmaväriä meikäläisen tummille eläkeläiskarvoille! Nyt löytyi! L'Orealin meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen muuten kertoi, että yllättävää kyllä, tuo tummin sävy on sopinut erittäin monelle suomalaiselle.

Kun vielä koostumus on mukavan notkeaa vaan ei märkää, sivellin fiksusti pakattu pakkausken sisään niin, että sen saa pitkäksi, kynämäiseksi työkaluksi, ja se on vielä sopivan napakkakin, niin sanoisinpa, että tässä on syksyn karvakisan voittaja, tai ainakin finaalitähti -osa uutuuksista on vielä tutustumatta.

Kommentit

Iina/ MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Tää on maailman parasta! Yleensä mun kulmat tarvii kynää, päälle puuterimaista väriä ja hiuslakkaa, että pysyvät, mutta tää riittää yksinään. :)

Hertta
Lilou's Crush

Joo! Koostumus on ihan huippu! Hetki meni totutellessa, kun kynä on tutumpi väline :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.