Syksyn muoti näyttää pehmeältä

Lilou's Crush

(Ensin tietty oma nassu työpäivän päätteeksi, kuvasta kiitos ystäväiselleni Ninalle)

Kävin eilen H&M:n showroomilla katsomassa syksyn mallistoa. Olen aina tuumannut, että syysmuoti, paras muoti, ja niin se vain oli tänäkin vuonna. Oli virkistävää, että niitit ja nastat ovat saaneet väistyä, ja tilalla oli pehmoisia materiaaleja ja puuterisia värejä.

Lastenvaatteissa mustavalkoista ja hillittyä väriskaalaa. Tykkäsin tylleistä!

Lasten tyllihameen helmaan oli piilotettu kirjavia paljetteja!

Tuntui kasmirilta -oliko se sitä, en huomannut tarkistaa. Tänä talvena tarvitsen uuden pipon ja kaulaliinan harmaiden seuraksi (pipo on venähtänyt ja valuu silmille.)

Yksi suosikeistani oli pitkä, pehmeä patenttineulevillapaita.

 

Ja löytyihän sitä pehmoa myös tuolta lastenmallistosta, vai kuinka söpö on Mimmin kainalokaveri!

"It's so fluffy I'm gonna die" -kaula-asiako tämä?

Korut olivat mielenkiintoisia ja suuria. Vielä ei ainakaan H&M:n mallistossa näy omaan mieleeni jo maailmalta hiipinyt minikoruihastus. Ninan kanssa katsastimme etenkin käsikorua, joka ei takuulla jäisi huomaamatta. Ninan blogi Tunnetila muuten muuttaa pian uuteen Re-Fashion-blogiportaaliin, seurailijat päivitelkää osoite niin pysytte Ninan fiilisten perässä.

 

(yllä eilen lähes yltä päältä Zaraa: jakku, shortsihame ja kengät Zarasta, paita T by Alexander Wang)

Kommentit

Eeva Kolu

Nonni, ja Hertalla tietysti ne täydelliset teräväkärkiset avokkaat täydellisten säärten jatkeena! Olis pitänyt laittaa sut tähän juttuun inspiraatioksi.

 

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kohteliaisuudesta höpsykkä :) Ja tiäkkö, ostin nuo Zaran ale-ale-alesta muistaakseni kaksi vuotta sitten parillakympillä, ja olen nyt käyttänyt ihan hirveän paljon.  An palaa vaan terävien kanssa!

Kengät on tosi kivat! Pikku hiljaa terävät kärjet näyttää hyvältä omakin silmään. Mulla oli tässä yks päivä lähes samanlainen asu päällä, Zaran housuhame vaan oli valkoinen ja (Zaran :D ) jakku musta :) 

Hertta
Lilou's Crush

Hih, oltiin niinkuis positiivi ja negatiivi sitten :) Zara on kyllä aarreaitta, olen jo luovuttanut sen suhteen, että jossain vaiheessa jopa ärsytti, kun vähintäinkin 60% uusista löydöistä löytyi juuri sieltä. Ja sama täällä, on se hassua, miten tuo muoti menee. Terävät, pyöreät... kauhulla odotan tylppää, se on oma inhokkini.

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Oli tosiaan hauska päästä fiilistelemään jo syksyä, se on kyllä pukeutumisen kulta-aikaa. Ja oli tietenkin huippua nähdä! Kivaa viikonloppua :)

Hertta
Lilou's Crush

No niin oli hauska nähdä, sinua aina iso ilo :) Ja kuolaan vieläkin sun vyötä, eikse ois vähän niinkus mulle kuuluva, H niinkuin hopea ja Hertta ;)

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu) http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/

Voi sua, kiitos ihanainen kun vinkkasit blogini muutosta! Tuo käsikoru oli kyllä aika huikea. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.