Syksyn pelastajat Uniqlosta

Lilou's Crush

Tuntui ihan hassulta viime kesän Nykkireissulla yli 40 asteen helteessä ostaa villatakkia. Mutta nyt vilukissa kaivoi kesäsäilöstä Uniqlosta vuosien varrella kertyneet neuleet esille, ja silittelee niitä kovasti tyytyväisenä.

Jos sattuu liike kohdallenne reissuillanne, voin lämmöllä suositella o-aukkoisia neuleita ohuesta villasta ja pehmeääkin pehmeämpiä kasmireita. Maksavat murto-osan siitä, mitä muualla, ja on hyviksi käytössä havaittu.

 

PS. Ehkä ensi vuonna punaista?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon ensi viikolla lähdössä Kiinan reissulle ja juuri eilen katselin Uniqlon sivuja sillä silmällä, että pääsisin tekemään syyshankintoja :-) Mukavaa viikonloppua! Annika

Murun kera

Mä ostin kesällä kirkkaanpunaisen ohuen merinovilliksen v-kaula-aukolla. Vähän se nukkaa jo, mutta on nyt niin ihanan kirkas väripilkahdus!

Jii (Ei varmistettu)

Pakkohan se on kai reissuun lähteä, ei auta. Oon etsimällä etsinyt laadukkaita neuleita kohtuulliseen hintaan ja vetänyt kotipaikkakuntani liikkeissä vesiperän. Kiitos vinkistä, laitan mieleen seuraavaa matkaa varten! :)

Valentine

Kiitos vinkistä, vilukisu-kamrat!

auroranhenkarit.costume.fi (Ei varmistettu)

Noi on mahtavia! En tosin suosittele päästämään poikaystävää/av(i)omiestä pesemään niitä; meni omat Nykistä roudaamani kerralla pilalle, kun herra laittoi 40 asteen pesun jälkeen linkoukseen :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.