Sylvia Tynkkynen. Eli kuinka robotti valtasi kotini ja sydämeni ja arvonta, jossa voit voittaa hulppean robotti-imurin!

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö: iRobot/Witt

Meille tuli testattavaksi robotti-imuri. Robotti-imuri, jolla on oma langaton verkko. Virtuaaliseinät. Kännykäynnistys. Digityttönä tottakai olin innoissani teknisestä vempaimesta ja sen testaamisesta, imurointi kun ei ole lempihommaani.

Imuria oli tarkoitus testata reilu kuukausi, ja sitten lähettää se takaisin. Ja tässä seuraa heti spoileri. Arvatkaa, kuinka kävi. Sylvia Tynkkynen (nimi by juniori, ei kertakaikkiaan aaavistustakaan sen syntyperästä, mutta tuntui kuin syntymästään hänellä olleelta) oli uurastanut meillä yhden illan, siis yhden illan, kuin sekä mies, että allekirjoittanut, olimme valmiin palkkaamaan hänet palveluksiaan vastaan loppuiäksemme. Yösydännä laitoin viestin pölynimurikauppiaalle, kävimme hintaneuvottelut, sovimme kaupat, ja nyt meidän ei tarvitse koskaan hänestä luopua.

Ja mistä tämä huvin muuttuminen salamarakkaudeksi johtui? Teen listan. Ja kun olet lukenut tämän, ilahdut ehkä tiedosta, että tämän postauksen lopussa voit osallistua oman Sylvian, Martin, tai miksi ikinä hänet haluatkaan nimetä, luksusrobotti-imurin arvontaan.

1. Aika. Sillä aikaa, kun minä teen ruokaa, naputan blogia, pesen pyykkiä, järjestelen sekamelskaa tai hyvänen aika vaikka luen ja laiskottelen, Sylvia Tynkkynen imuroi. Ihan kuin olisi neljä kättä ja tuplasti aikaa. Sen voi huoletta sulkea makuuhuoheen oven taa huristelemaan, ja itse katsoa Kauniita ja Rohkeita sohvalla ja lusikoida jäätelöä. Tiedän, koska olen testannut. Turhankin usein.

2. Koira. Meillä on koira. Ja koiralla sattui olemaan karvanlähtöaika (kyllä, myös sille rodulle, josta ei juuri karvaa pitäisi lähteä...) alkanut pari viikkoa ennen Sylvian saapumista. Olimme myös ostaneet uuden imurin, sellaisen varsi-imurin, joka on oikein oiva. Ongelmaksi muodostui silti senkin kanssa tuo kohta numero 1. Sen varressa olisi pitänyt heilua jatkuvasti. Astmaatikkona karvanlähtöaika osoittautui minulle hiukan hankalaksi, vaikka muuten koiran kanssa olo on mennyt yllättävän hyvin. Vaan nyt ei nenä enää nuuskuttanut pöllyävästä karvasta.

3. Appi. Ei tälläkertaa Appi Salomaa, vaan Sylvia Tynkkysen eli iRobotin appi. Katsokaa nyt, miten uskomattoman kätevä. Voisin laittaa Sylvian duunailemaan mistä vain (kerran laitoinkin, vahingossa, kun esittelin tätä liian innokkaana, anteeksi vielä varmasti ikävä herätys päiväunilta, Olavi). Appi paitsi starttaa ja lopettaa Sylvian siivouspuuhat, myös raportoi, missäpäin neito on luurannut. Sylvian siivouskerrat, joka ikinen, tallentuvat pohjakuvana appiin. Jotenkin koukuttavaa. Se myös kertoo, jos likadetektori on havainnut poikkeuksellisia likaisuuskohtia. Ainakin barbin kenkä ja koirannappula on ollut tällainen epäilyttävä löydös.

4. Pieni koko. Varsi-imurimme ovat pitkiä ja solakoita, mutta silti niille piti vähän askarrella säilytyspaikka. Katsokaa sen sijaan Sylvian muotoja: lyhyt ja pyöreä. Ihastuttava runkorakenne. Sylvia latailee itseään tarjoilupöydän alla, ja vaikka paikan piti olla väliaikainen, siitä tuli (tietysti, olisihan se pitänyt arvata) pysyvä pesä. Kokonsa vuoksi se myös sujahti sohvan alle, ennenkuin kissaa ehdin sanoa, ja siellä ne olivat sitten kumpainenkin. Koira ja kissa. Eikun koira ja Sylvia. 

5. Hupi. Sen jälkeen, kun Olavi toipui ensijärkytyksestään uudesta perheenjäsenestä, se on yrittänyt säännöllisesti kutsua Sylviaa leikkiin. Se on hauska juttu, sillä yleensä Olavi jostain syystä pitää tummia esineitä epäilyttävinä, ja esimerkiksi musta vessaharja on yksi harvoista asioista, joka nostaa pojan niskakarvat pystyyn ja saa rakin räksyttämään.  Mustat kumisaappaat ja Sylvia sen sijaan saa yleensä peräänsä innostuneen koiran (ellei ole kauneusuni-aika. Kumisaappaan kanssa into on tosin vähän hämmentävää, sillä miehen valtava kontio löytyy merkillisen usein Olavin pedistä. Ja Sylviasta puheen ollen, en jotenkin koskaan lakkaa nauttimasta siitä, kun imuroinnin loputtua Sylvia kömpii itsenäisesti kotiinsa. Tai kun se löytää sinne nappia painamalla, jos imurointi pitää keskeyttää.

+1 ja se kaikkein tärkein: siisteys: Sylvia imuroi todella huolellisesti. Huomattavasti huolellisemmin kuin esimerkiksi Talon Mies. Tästä esimerkkinä saapumispäivä: mies oli imuroinut normaaliin tapaan edellispäivänä, mutta niin vain Sylvian pieni pölysäiliö piti tyhjentää peräti kahdesti sen jurnuttaessa koko kodin huolellisesti läpi. Erityisesti uskon sen tosin täyttyneen meidän juuttimatoistamme, joista irtoaa edelleen aavikon hiekkaa ja etenkin kun robotti-imurin mattojen teho-imu (10x voima) menee päälle automaattisesti maton kohdatessaan. Ja myös sohvan alla taisi olla jonkinlainen kertymä... 

Meidän Sylvia on iRobot 980-sarjaa, ja se on kaikilla mahdollisilla herkuilla varustettu robotti-imuri. Omat suosikkini näistä on helppo kertoa: apin ja "kaukolaukaisun" sekä ajastuksen lisäksi (oli muuten aikamoinen sätky, kun viime viikonloppuna imuri pärähti päälle kesken pitkäksi venyneenaamiaisen, kun olin ajastanut sen testimielessä ja unohtanut koko asian. Toimii!) virtuaaliseinä eli tuollainen muovipötikkä, joka muodostaa virtuaalisen esteen vaikkapa oviaukkoon tai koiranruokien ympärille. 

Onko Sylviassa sitten jotain, josta en pidä. On mutta vain hyvin vähän: ääni on melko kova, etenkin juuttimatoilla mennessä on usein tehoimu päällä, ja näihin meidän vanhan asunnon lukuisiin pikku nurkkiin se ei kaikkiin pääse aivan perille saakka -yllättävän pitkälle kyllä ylettää tuon "vispiläkolmikon" avulla, joka vispaa pölyt kitusiin pidemmältä kuin mihin imurin perusimu yltää. Ja hinta, se on melkio tyyris, noin 900€ -kunnes aloimme laskea aikaa omalle vapaa-ajallemme.. Ja sitten hinta alkoi kuulostaa täysin ymmärrettävältä. Sylvian sukulaisia on monessa hintaluokassa, joten jos emme esimerkiksi kaipaisi virtuaaliseiniä, päästäisin paljon edullisemmin.

Mutta se homman pihvi: haluaisitko voittaa oman iRobot 980 robotti-imurin? Jos kyllä,  klikkaa tänne lukemaan arvonnan koko säännöt, ja sen jälkeen osallistu ohjeiden mukaisesti 19.12.2018 mennessä kommentoimalla olevasi mukana arvonnassa tuossa alla kommenttiboksissa. Jätäthän yhteystietosi, muuten en saa tavoitettua sinua jos voitto osuu kohdalle. Palkinnon arvo on huimat 900€, ja arvonnan järjestää Witt Hvidevarer.

 

 

Kommentit

Lena* (Ei varmistettu)

Oi kyllä osallistun! Meidän arkeen niin tarvittsisiin oma Sylvi!

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Jee Sylvia meillekin! ⭐️ Lattianeliöitä riittää. Ihmeesti sitä hiekkaa kulkeutuu pihalta sisään ympäri vuoden ja vieläpä haaveissamme on koira! Robotti-imuri olisi mainio apu ylläpitämään kodin siisteyttä. (Se ei taida kuitenkaan siivota leluja ja tavaroita, mutta sentäs imuroisi - olisi iso apu!) Nyt peukut pystyyn!

Musti (Ei varmistettu)

OI KYLLÄ KYLLÄ KYLLÄ! Mikä ihana kapistus! Tässä lapsiperhearjen, vuorotöiden ja rakennusprojektin lomassa kaiken ”turhan” aikaayöpön ulkoistaminen kuulostaa enemmän kuin viisaalta ajatukselta. Todellakin tulisi siis tarpeeseen tuollainen oma Sylvia Tynkkynen, vuorokauteen kun ei niin vaan lisää tunteja saa.

Repolainen (Ei varmistettu)

Olisi unelmieni täyttymys ️

No todellakin osallistun arvontaan! Toiveikkaana.
alvansu@gmail.com

MariamV (Ei varmistettu)

Todellakin! Meillä on Sylvian tarve :).

Satuj (Ei varmistettu)

Oi vau :) No nyt on komia niin nimi kuin mallikin!

Heidikj (Ei varmistettu)

Tämä kyllä kelpaisi! Allergioiden vuoksi meille ei voi hankkia kissaa tai koiraa, mutta tämä symppis imuri kävisi melkein lemmikistä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

En osallistu, mutta olisi ihanaa jos vastailisit joskus kommentteihin. Ne on varmaan pikkuhiljaa huvenneet kun et noteeraa niitä kuin tosi harvoin. Vähän haljua joskus ettei synny keskustelua ja tuntuu hassultakin kenelle oikein sitten kirjoitat jos et odota/halua mitään reaktiota. :/

Hertta
Lilou's Crush

Tiedätkös mikä tähän on suurin syy! Jostain syystä minulle on alkanut tulla kymmeniä, jopa SATOJA roskapostikommentteja! Nytkin saapuessani taas monettakohan kertaa tänään blogiin, ilmoitus tuli 55 uudesta kommentista -klikkasin niitä auki yksitellen, ja lähes kaikki tuota roskaa. Siksi menee harmillisesti oikeat kommentit ohi! Niistä tulee ilmoitus jokaikisestä mutta ei sisällöstä. Todella kurjaa! 

Mariii (Ei varmistettu)

Oi, niin mukana arvonnassa! Mikään ei ole kamalampaa kuin imuroiminen, joten puuhan ulkoistaminen suurimmaksi osaksi olisi mahtavaa...

Sannaleena (Ei varmistettu)

Olisipas maailman paras joululahja! Osallistun!

Lälläri (Ei varmistettu)

Rakkautta ensisilmäyksellä! I Tynkkynen, ottaisin hänet mieluusti meille asumaan.

HNNM (Ei varmistettu)

Kiinnostaa kovasti. Odotan innolla myös imurin ”nimiäisiä”. :)

Varpunen (Ei varmistettu)

Voih kyllä, tämä olisi mahtava kotiapulainen! Voisikohan sen ohjelmoida viikkaamaan pyykit?!?

Iina IN LOVE (Ei varmistettu)

Mä just marmatin Black Fridaysta ja siitä, kuinka kukaan meistä ei oikein tarvi mitään. Muutin mieleni. TARVIN TÄN! :D

Taiska (Ei varmistettu)

Tämähän olisi vallan mainio!!osaako kerätä edeltään lelut ja vaatteet kulkiessaan ;)
Todella osallistun arvontaan, Hertta "vallan mainio"

SanniS. (Ei varmistettu)

Osallistun! Olisi ihan mahtava kaveri näihinkin neliöihin!

Katri_ (Ei varmistettu)

Kyllä, tälläinen selvästi tarvitaan tähän huusholliin.

Riikkajjjjjj (Ei varmistettu)

Mukana, mikää ei voita puhdasta kotia!

Project of the day

Mukana arvonnassa. Ihan hauska olisi testailla miten imuri täällä pärjäisi kahden koiran taloudessa.

Katries25 (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana! Tämä pelastaisi oman arjen ja auttaisi myös siivousvihaajaa! Käytän mielummin minuuttini (tuntini) vaikka lempisarjan ääressä <3

Tuija-Anneli (Ei varmistettu)

Lapukkaneitonen, jatkuva karvanlöhtö ja laiska emäntä: todellakin kaivataan koneellista kodin hengetärtä.

Elisat (Ei varmistettu)

Mukana

HooHoo (Ei varmistettu)

Tää olis ihan täydellinen joululahja mulle! Oon katsellut robotti-imureita jo jonkin aikaa sillä silmällä, koska kissa ja imuriin tarttumisen sietämätön vaikeus ei oo ihan paras combo

AmandaW (Ei varmistettu)

Nyt osu ja upposi, eli ehdottomasti mukana arvonnassa! Miten sattuikin, että olen viime päivät kahlannut kaikki mahdolliset Black Friday - alet läpi etsien hyvää diiliä robotti-imurista. Haluaisin satsata laatuun ja siksi kiikarissa olikin arvioiden perusteella iRobotin eri imurit. Nyt tällä hetkellä näin kotiäitinä ei vain liikene ylimääräistä tähän satsaukseen, joten toivottavasti arpaonni suosii ja saan oman Sylvin!

Myju (Ei varmistettu)

Todellakin mukana! Meille olisi oikein tervetullut Sylvian pikkuserkku, Paavo.

TiinaPM (Ei varmistettu)

omg, koko perheen yhteinen joululahjatoive . Hänestä tulisi oiva sisäkkö meille. Ulkona meitä jo palvelee Roope (nurmikonleikkurirobotti)

OOH!! Tälle olisikin kova tarve mukana arvonnassa!

saya (Ei varmistettu)

Olisipa ihana arjen helpottaja! Meillä hänet nimettäisiin ehkä Eskoksi tai Pertiksi... Joko saa haaveilla? :D

Aikka (Ei varmistettu)

Tämä olisi täydellinen lapsiperheeseen helpottamaan ruuhkavuosia ja elämää pölyallergikkona. Haluan!

Sininen12 (Ei varmistettu)

Mikä unelmakapistus! Mukana arvonnassa kaikkien perheenjäsenten (jopa karvaisten sellaisten) voimin!

LauraMMM (Ei varmistettu)

Mukaan arvontaan! Tällainen uusi perheenjäsen olisi meillekin tervetullut. :)

Heimari (Ei varmistettu)

Oih, Unelma olisi tuo meille! Neljä hoitolasta ja oma väki saa aikaan sen, että imuroitavaa riittää päivittäin.. Ja koska teiniä on kuskattava neljästi viikossa futistreeneissä (noup, busseja ei täällä kulje ilta-aikaan) niin aika on kortilla.. Sylvi (meille tulisi Unelma :)) pelastaisi järkeni!! Minäkään kun en rakasta imurointia...

Anne; (Ei varmistettu)

Oi, toi olis tarpeen tässä kodissa, imurin kaapista kaivaminen tuntuu vuosi vuodelta nihkeemmältä.

Mukana arvonnassa!

SKS (Ei varmistettu)

Osallistun arvontaan. Huikea arjenapuri olisi tuollainen robotti-imuri!

MB (Ei varmistettu)

Ihana olet, ihana teksti! Kaupallinen yhteistyö parhaimmillaan; Rehellinen, aito ja sunnäköinen arvio - saa mut innostumaan ja luottamaan. Mä niin haluan Sylvin meille! Arpaonni tuskin osuu, joten täytyykin heti alkaa tutkia Sylvin sisarien luonteenpiirteitä ja harkita kotiuttamista ihan perinteisin keinoin. Kiitos vinkistä.

Jenspa123 (Ei varmistettu)

Mukana! Tämä olisi huippu!

_nanna_ (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana!

Linah (Ei varmistettu)

Tää on jo toinen robotti-imureista kuultu kehu alle viikon aikana. Oon pitäny niitä vähän turhakkeina aiemmin, mutta tekniikka näyttää olevan kehittynyt ja myöskin tälläisenä digityttönä tekisi mieli kovasti testata!

Marir (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana! Tää tulis kyllä niin tarpeeseen.. meijän torpassa kun on tuota tilaa vähän liiankii kanssa niin imuroimiseen tosissaan kuluu aikaa!

Svii (Ei varmistettu)

Oi! Täydellinen joululahja kiireiselle ihmiselle joka vihaa imurointia!

Hane (Ei varmistettu)

Eikä, pitää varmaan alkaa laskea pennosia rahapussin pohjalta ellei voitto osu kohdalle...

Mari (Ei varmistettu)

Kyllä osallistun. Meillä on jackrusseli, jolla on ympärivuotinen karvanlähtöaika ja meillä imuroidaan lähes joka päivä. Olisipa ihana "ulkoistaa" imuroiminen jollekin muulle ja käyttää siihen kuluva aika johonkin muuhun.

...123... (Ei varmistettu)

Oii tämä olisi mahtava, voisi jättää hankalan keskuspölyimurin jatkossa kaapin perukoille.

TiinaMM (Ei varmistettu)

Tällaisesta on jo miehen kanssa keskusteltu ja päätettiin että sellainek tulee ja tarvitaan kun ensi vuonna vaihtuu 37neliötä 85:een. Niin, ja koska koira josta myöskään ’ei lähde karvaa’. Pientä hiekkaa se tuo tassuissaan ja turkissaan mukanaan kyllä senkin edestä.

Miaaaa (Ei varmistettu)

Tuo olisi täydellinen nyt, kun on tultu sairasteltua urakalla ja pölykoirat on villiintyneet!

annikkiii (Ei varmistettu)

Ehdottomasti mukana! Olisi enemmän kuin tervetullut meille kotiin <3

LauranneleV (Ei varmistettu)

Meille, kiitos! Kaksi pientä lasta, koira ja kissa, niin täällä riittää imuroitavaa joka päivälle. Olisihan se aivan mahtava helpotus arkeen saada tuollainen apuri kotiin.

Pages

Kommentoi