(Synkkä) syysmuoti, paras muoti

Lilou's Crush

Sisältää mainoslinkkejä Bootzin syysuutuuksiin

Joka "muotivuosi" sesongeista suosikkini on syksy. Musta on mustempaa kuin muistankaan, ja kaikkien kepeiden kesävärien jälkeen sen huomaan on niin helppo palata.

Ihan vielä elokuussa on ole villoja ottanut käyttöön toisin kuin työkaverini, kesävaatteiden kammoksuja, jonka kanssa aiheesta juuri puhuttiin ja huvituttiin erilaisesta suhtautumisestamme kesäpukeutumiseen toimistolle. Siinä, missä itse nautiskelen vielä paljaista varpaista ja vajaista punteista, hän puolestaan tallusteli jo pulleanpehmeässä mohairissa, pilleissä ja buutseissa. 

Mutta niin vain kohta pullistelen minäkin, kunhan mittari vielä vähän vajoaa. Kävin nimittäin täsmäostoksilla, ja kerrankin oikeaan aikaan, eli kun kaikki ihanat syysuutuudet vasta ovat saapuneet, enkä tapani mukaan mattimyöhäisenä, kun kokoja saa metsästää kissojen ja koirien kanssa, ja lopulta jää kuitenkin ilman suunnittelemiaan täydennyksiä... Ostin sekä Acnen pitkän, lämpimän neuletakin että klassikoiden klassikot,  Vansin tennarit. Mustana molemmat, kuten alustuksesta varmasti saattoi arvatakin.
Nyt pitää vain pitää maltti mielessä pyykkihommissa: aiemmat samanlaiset Vansini, valkoiset vain, onnistuin kutistamaan pesukoneessa niin pikkuruisiksi, että eivät enää mahtuneet jalkaan, vaikka kostutin uudelleen ja koetin venytellä. Sopivat onneksi naapuruston teinille, eli jatkavat kulkuaan näillä kaduilla nekin. Acnen harmaata neuletta pidin viime talvena melkein joka toinen päivä, (ja joka toinen päivä &Other Storiesin pitkää villatakkia, joten uskaltaisin arvoida, että tämä viitta tulee olemaan tänä syksynä ja talvena oiva kolmas pyörä niiden kaveriksi.

Vaikka vielä on kesää jäljellä, taidan kyllä silti koeajaa "synkät syystennarit" jo huomenna. Niin kivasti natsasivat vajaamittaisten lahkeiden kanssa sovitellessa!

Kommentit

MiiaK (Ei varmistettu)

Ymmärrän täysin syksyisen mustankaipuun. Olen jo kuukauden päivät pähkinyt violetin ja mustan neulepaidan (tartteeko tässä edes mainita, että Acnelta tietty) välillä. Violetti houkuttaa, mutta musta taas on niin helppo. Addun Campukset taas lähti matkaan mustana, koska mustat tennarit nyt vaan on ihan parhaat :) Nillä ajattelin talsia koko syksyn ja osan talvea, kunnes pakkaset paukkuvat. Täältä siis peukkua sun valinnoille! :D

Hertta
Lilou's Crush

Molempi kuulostaa hyvältä! Ostin viime syksynä sen neulepuseroni ja pistin silmät kiinni kassalla, hinta oli kamala. Mutta niin vain tällä kertaa haukkui hintansa (aina minulla ei todellakaan ole kalliit vaatteet tulleet käyttöön niin paljon kuin soisi!), joten uskalsin kiikuttaa tuon neuletakin sen muiston voimalla kotiin. Hei ja onko ne musta-valkoiset? Työkaverillani on sellaiset, ovat todella freshit!

MiiaK (Ei varmistettu)

Jeps, mustat valkoisilla raidoilla. Olen vähän huolissani mokkapinnasta ja miten se kestää mun hulda-huoleton menoa, mutta pitää vaan muistaa tasaisin väliajoin suihkia suoja-ainetta pintaan. Mielestäni neuleissa jos missä kannattaa satsata laatuun, koska niille on käyttö vuoden varrella niin monta kuukautta. Laatu taas näkyy usein hintalapussa. Ostan todella harvoin vaatteita (vaikka muodin parissa työskentelen), mutta satsaan laatuun varsinkin omissa vaatekaapin klassikoissa, joita tiedän käyttäväni ihan hullunpaljon. Niin kuin äitini aina sanoo: "köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa".

Vierailija (Ei varmistettu)

Salettiin tulee käyttöä molemmille! <3 Oon etsiskellyt just tuollaisia kapeampia Vanseja joissa on raidat sivuilla ja simppelit tikkaukset. Lienee jo loppu kun linkin takaa löytyy vain kokomustat...Onko malli noissa Authentic? Kiitos! :) Ihanaa viikonloppua!

Hertta
Lilou's Crush

No voihan! Tämän mallin nimi oli joku naisen nimi! Olisiko ollut Maddy? Ovat kyllä tosi mukavat, nytkin koipeloissa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.