Synttärit!

Lilou's Crush

Kyllä synttärit on ihmisen parasta aikaa, sitä mieltä olen tänään!

Pitkät unet, paapan puhelu heti herättäjäisiksi, kaksi serendaadia (toinen kaksiäänisesti pienimmän mököttäessä mekkalaa ja toinen luurin kautta kolmella äänellä), kaksi pakettia sänkyyn ja yksi sähköpostiin, siivottu keittiö, pressokahvia ja kroissantteja ja kakkua heti aamutuimaan. Ja ne facebookin onnittelut, nekin ilahduttaa tosi paljon. Paras ystäväni kysyi, että onko olo nyt karismaattinen, nuori ja huumorintajuinen. Kyllä kyllä, ehdottomasti kaikkea tätä.

Niin ihanaa!

Olin kaavaillut illaksi pieniä kuplivaisia kekkereitä muutaman ystävän kanssa uudelle kodille, mutta alkuviikosta jouduin tunnustamaan, että siirtää pitää: remontissa kaaosvaihe, ja itse olen ihan rättipoikki. Hyvä näinkin, ehtiihän tuota.

 

PS. Synttärikorttiin oli ikuistettu eilinen meidän perheen tyttöjen suihkuhetki, kelpo valinta mielestäni.

Kommentit

t.Susse (Ei varmistettu)

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paaaljon onnea Hertta, paljon onnea vaan! :D Onnea myös rempalle, mutta kuten kommentoin Remppakatsauksessa, teillä tuntuu olevan siel hyvä kunnostuskarma. ;D

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos ihana! Ja huh, luitko Mordorista? Hyvä karma kateissa hetkeksi, mutta josko tämän viikon ponnistuksilla saataisiin vähän paremmaksi kokonaisuus :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Suuret onnittelut Hertta!! <3 Päivän myöhässä, pahoittelut siitä. Taitava taiteilija teillä, hauska kortti. :) Ja tsemppiä ja voimia rempan keskelle!

Muuten, ihan muuta asiaa, mutta joskus suosittelit täällä Chanelin kasvojenpuhd. ainetta. Ostin sitä myös ja tykkäsin, mutta nyt on alkanut tuntua, että se jättää ihon vähän liian nahkeaksi/"narskuvaksi", vaikka mulla sekaiho onkin. Niin, tuli vaan mieleen, että mitä kasvojenhoitotuotteita nyt käytät?Tai siis tykkään lukea blogeista suosituksia, niin siksi vaan kysyin. Kivaa kesää!!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kiitos kiitos :) 

ja hei totta, se on kyllä tehokas putsari, ja sen päälle tarvitsee meikäkin ehdottomasti kasvovettä ja hyvää kosteusvoidetta. Olen nyt käyttänyt testissä ollutta Lancomen energie de vietä ensin testipullon ja nyt vielä sitten toisenkin: toimii näin kesällä tosi hyvin, syksyllä ja talvella tarvitsen varmasti paksumpaa tavaraa, ja autuaasti olen unohtanut kaikki hyvät, kääk! 

Vierailija (Ei varmistettu)

T. Katja

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.