Syöppö Kettu, eli hoitolaukun sisältö

Lilou's Crush

Kånken mini on kyllä täysin vertaansa vailla oleva laukkuihme. Noin vain näppärästi, pullistelematta, se syö sisäänsä koko pitkän päivän reissun tarvikkeet. 

  • Vaipat, vaihtoalusta, iso puhdistuspyyhepaketti
  • varavaatteet eli 2xbody, 2xhousut
  • kuolaliina, varatutti
  • viihdykettä eli Sohvi ja hiplurätti
  • ruokajutut eli "ruokamekko", lusikka, päärynäsose (tällä kertaa ennätettiin lounastaa kotona, muutoin mukana olisi joko termosastia tai ruokapurkki vielä lisäksi), vesipullo ruuan päälle hömpsyä varten, vähän isokokoinen niin pieneen tarpeeseen, lusikallakin pärjäisimme. 
  • minun juttuni, eli rahapussi+avaimet, kännykkä, huulirasva ja huulipuna, savetit käsidesihommiin jos vettä ei ole saatavilla

Lisäksi taittelen mukaan aina myös minigrip-pussin käytettyjä ruokatavaroita varten, jotta eivät sotke käytön jälkeen muuta sisältöä, ja roskispussin vaipan varalle, koskaan ei tiedä, millaisissa extremeolosuhteissa kohtaa koitoksen.

Poikkeaakos meidän hoitolaukun sisältö jotenkin omastasi? Näillä on tähän saakka pärjätty aika kivasti, tosin kuvaan pitäisi lisätä vielä meikäläisen vesipullo! 

PS. Mustaksihan se meidän reppu muista aatoksista huolimatta muuttui, se vain jotenkin toimi parhaiten. Ja on muuten ollut minulla käytössä muutenkin, esimerkiksi pienillä kävellen tekemilläni kauppareissuilla.

PPS: Oletteko muuten muut kohdanneet sellaista pientä mutta ärsyttävää ongelmaa noiden Lifefactoryn pullojen kanssa, että tuttipullon suojakorkki ei mene tukevasti kiinni? Liekö siihen jokin tekniikka, sillä en saa sitä koskaan pysymään napakasti paikallaan, eikai se sellaiseksi voi olla suunniteltu?

Kommentit

Ainakin itse huomaan Lifefactoryn pullon korkkia sulkiessani, että korkki ei välttämättä mene suoraan kierteille, joten pyöräytän korkkia "taakse päin" kierteitä vasten että korkki "putoaa" paikoilleen :)

Hertta
Lilou's Crush

Ah totta, oma juomapulloni tekee tuota samaa, ja ihan samalla tapaa venkslaan sen kanssa. Ja onnistun aina vääntämään liian tiukalle sitten loppujen lopuksi! Tarkensinkin tuohon tekstiin, että tarkoitan siis tällä kertaa tuota tuttipullon/nokkapullon suojakorkkia, tuota läpinäkyvää, se ei nimittäin mulla pysy ollenkaan paikallaan, ja jäähän sinne vesitippoja kuitenkin vaikka käytön jälkeen tyhjäisikin. Argh! Muuten kun on niin hyväkivasöpö!

CC (Ei varmistettu)

omassa life factoryn juomapullossani sporttikorkki falskaa, samoin siskolla. asiasta kysyttäessä siskolle oli sanottu että kyseessä on ominaisuus, ei vika. myös sitä tavallista korkkia käyttäessäni on pari kertaa käynyt niin että olen luullut sen sulkeneeni muttei olekaan mennyt jengoille ja tuloksena on ollut vedenpaisumus. itse olen ollut vähän pettynyt näihin pulloihin, tiedä sitten onko vika vain käyttäjässä. =/

Hertta
Lilou's Crush

Sporttikorkillista en uskalla käyttää laukussa mukana ollenkaan, just ton falskeerauksen vuoksi, mutta salilla se sitten on oikein ok. Se kierrekorkki on mulla pysynyt ihan hyvin kiinni isossa pullossa, mutta välillä lainaan tytön puolen litran pulloja, jossa on erilainen korkki, ne falskaa ihan aina, eli kanniskelen sitten omaa isompaani. Nyt hämmästelen siis vielä tuota ihan uutta probleemaa, eli tuota läpinäkyvän suojakorkin kiinnipysymistä, vitsi kun en osaa laittaa sitä tiukasti, tai sitten se ei vain mene enää kun sen on ekaa kertaa avannut. 

Annin (Ei varmistettu)

Moii! Hei meillä oli käytössä tuo tuttipullon suojakorkki myös, ja muistan että oli vähän vempula - mutta pysyi kyllä kiinni. Eihän korkki saa tuollainen olla... ehkä tuossa kappaleessa on vika? Ihana reppu teillä! Terveiset!

Hertta
Lilou's Crush

Voi hitsi, meillon tiiäkkö nää kaikki tällaisia. Siksi epäilin, että minussa vika. Testaan vielä uudella tarmolla! Ja reppu on kyllä tosi hyvä :)

Kapa (Ei varmistettu)

Tämähän näytttää ihan huvittavan tutulta, sohveineen, hiplausrätteineen, päärynineen kaikkineen :) Oletko saanut Kånkenin jotenkin fiksusti Bugiksien asiaan viritettyä vai kulkeeko selässä tai tavaravaunussa?

Hertta
Lilou's Crush

Eikä, no jopas sattui :) Juu, minulla on bugisten oma organizer, ja siitä olen napannut sellaisen tarra"rinkulan" jonka kanssa keikuttelen sitten kettua. Laukkukoukku, sellainen yksi kappale keskelle, voisi kanssa toimia! Jos ei oletettua tarvetta ole kaivella, sitten olen vain nakannut tavarakoriin.

MaijuM (Ei varmistettu)

Mulla on kolme tuttipulloa ja missään niissä ei pysy suojakorkki kiinni, niin ärsyttävää. En aiokaan näitä enää lisää ostaa.

Kiia (Ei varmistettu)

Meillä on samanlaisia pulloja käytössä ja aluksi luulin myös että suojakorkeissa on joku vika, en saanut niitä millään pysymään kiinni. Kunnes tajusin painaa ne kunnolla paikoilleen, korkin täytyy olla oikeassa asennossa ja se ihan naksahtaa paikoilleen kun sitä painaa tarpeeksi voimakkaasti. Tämän jälkeen korkit on pysynyt hyvin paikoillaan :)

-H- (Ei varmistettu)

Itse olen kanssa tapellut sen tuttipullon suojakorkin kanssa. Se kyllä menee kiinni kun tarpeeksi lujasti painaa, mutta voimaa siinä tosiaan tarvitsee että naksahtaa kiinni. Vauvan kanssa kun haluaisi asioiden sujuvan sutjakasti, niin toivoisi ettei tarvisi tapella suojakorkkien kanssa :-)

aml (Ei varmistettu)

melko samalta näyttää meidän samanikäisen laukun sisältö! meillä vaan vielä muutama harso mukana laukussa (ja tästä syystä ehkä vaan yhdet vaihtovaatteet, hehe), pikkumuovipussirulla ja pikkulusikkakertiksiä laukun pohjalla, jos itseltä tai mammakaverilta on parempi lusikka unohtunut kotiin... tulleet tarpeeseen ;).

Kommentoi