Syöppö Kettu, eli hoitolaukun sisältö

P2220215.JPG

Kånken mini on kyllä täysin vertaansa vailla oleva laukkuihme. Noin vain näppärästi, pullistelematta, se syö sisäänsä koko pitkän päivän reissun tarvikkeet. 

  • Vaipat, vaihtoalusta, iso puhdistuspyyhepaketti
  • varavaatteet eli 2xbody, 2xhousut
  • kuolaliina, varatutti
  • viihdykettä eli Sohvi ja hiplurätti
  • ruokajutut eli ”ruokamekko”, lusikka, päärynäsose (tällä kertaa ennätettiin lounastaa kotona, muutoin mukana olisi joko termosastia tai ruokapurkki vielä lisäksi), vesipullo ruuan päälle hömpsyä varten, vähän isokokoinen niin pieneen tarpeeseen, lusikallakin pärjäisimme. 
  • minun juttuni, eli rahapussi+avaimet, kännykkä, huulirasva ja huulipuna, savetit käsidesihommiin jos vettä ei ole saatavilla

P2220219.JPG

Lisäksi taittelen mukaan aina myös minigrip-pussin käytettyjä ruokatavaroita varten, jotta eivät sotke käytön jälkeen muuta sisältöä, ja roskispussin vaipan varalle, koskaan ei tiedä, millaisissa extremeolosuhteissa kohtaa koitoksen.

P2220224.JPG

Poikkeaakos meidän hoitolaukun sisältö jotenkin omastasi? Näillä on tähän saakka pärjätty aika kivasti, tosin kuvaan pitäisi lisätä vielä meikäläisen vesipullo! 

PS. Mustaksihan se meidän reppu muista aatoksista huolimatta muuttui, se vain jotenkin toimi parhaiten. Ja on muuten ollut minulla käytössä muutenkin, esimerkiksi pienillä kävellen tekemilläni kauppareissuilla.

PPS: Oletteko muuten muut kohdanneet sellaista pientä mutta ärsyttävää ongelmaa noiden Lifefactoryn pullojen kanssa, että tuttipullon suojakorkki ei mene tukevasti kiinni? Liekö siihen jokin tekniikka, sillä en saa sitä koskaan pysymään napakasti paikallaan, eikai se sellaiseksi voi olla suunniteltu?

Kommentit (12)
  1. melko samalta näyttää meidän samanikäisen laukun sisältö! meillä vaan vielä muutama harso mukana laukussa (ja tästä syystä ehkä vaan yhdet vaihtovaatteet, hehe), pikkumuovipussirulla ja pikkulusikkakertiksiä laukun pohjalla, jos itseltä tai mammakaverilta on parempi lusikka unohtunut kotiin… tulleet tarpeeseen ;).

  2. Itse olen kanssa tapellut sen tuttipullon suojakorkin kanssa. Se kyllä menee kiinni kun tarpeeksi lujasti painaa, mutta voimaa siinä tosiaan tarvitsee että naksahtaa kiinni. Vauvan kanssa kun haluaisi asioiden sujuvan sutjakasti, niin toivoisi ettei tarvisi tapella suojakorkkien kanssa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *