Syysherkkua

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Fazer

Terveisiä valoisasta syysillasta kotinurkilta!

Nirson herkkusuun ja lakristin rakastajan onnenpäivät ovat kuulkaas täällä. Fazerilta on ilmestynyt sekä täydellisen herkullinen että täydellisen tyylikäs suuhunpantava. Nämä astetta fiinimmät lakut on kaikenpäälle pakattu vielä syksyyn hyvin käyvässä ruskan sävyynkin, kas miten sopivasti.

Tähän iloiseen Fazerin lakuperheen laajenemiseen liittyy aikas makea kilpailu: Fazer nimittäin palkitsee parhaat tästä tuotteesta inspiroituneet kuvat tuotepalkinnoin. Kisa on käynnissä Instagramissa 7.10 saakka, ja osallistut siihen helposti: tägää vain inspiskuvasi #fazerlakritsi @fazersuomi, ja se on siinä! Jaossa on peräti 10 palkintoa.

Tässä kuvituksena ovat omat inspiskuvani asun muodossa, kuvaajana toimi jälleen kerran ystäväni Nina. Mitäs tuumaatte, hattu on päässäni ihan uusi tulokas, tykästyin siihen itse kovasti, vaikka aina ajattelin, ett olen pipotyttöjä alusta loppuun.


Yllä kuvissa: nilkkurit Sam Edelman, takki ja hattu H&M, farkut Gina Tricot, t-paita Zara ja laukku Gucci.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Onpa kivoja inspiskuvia! Laukkua jo aiemminkin ihastelin, mutta nyt ihastuttaa hattukin! Itsellänikin on hattu haaveissa, mutta oikeaa ei ole vielä löytynyt. (ps. Vähän on nyt lakutkin haaveissa.)

Hertta
Lilou's Crush

Haha, kuule suosittelen kaikkia: laukku on tilava ja kestävä ja menee päivään ja iltaa, hattu on täyttä villaa eli sopivasti lämmin ja viileä, lierikin sopivan kokoinen ja lakut...no, suosituksesta menee varmasti se, että iso kasa on massussa paraikaakin :)

jeni (Ei varmistettu)

Oi näytät niin freessiltä ja tyylikäältä. Nuoreltakin! Kyl on kaupunki tehny hyvää ;)

Hertta
Lilou's Crush

haha, en kestä :) Kaupunki, uusi työ tai...lightroomin filtteri :D

M.
Avec Mari

Ihania kuvia! Hattu sopii sulle tosi hyvin!!

Hertta
Lilou's Crush

No jee! Ehkä uskallan pian uusiksi! Jotenkin sitä ajattelee olevansa huutomerkki se päässä, mutta kyä sitä pitää rohjeta astumaan oman mukavuusalueensa ulkopuolelle pikkujutuissa :)

Tasaraita

Oot taas niin upeana! Ihana boho-tyyli ja hattu nimenomaan sopii sulle ja täydentää kivasti tyylin. Mä komppaisin aikaisempaa kommentoijaa, keskusta-asuminen taitaa sopia teille todella hyvin, niin hehkeänä rouvana siinä ollaan. :) Onnellisuus kyllä paistaa kasvoilta. :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos ihana <3 Tosi nätisti sanottu. On täällä cityssä puolensa, vaikka rakkaus Vartsikaan ei kyllä koskaan kuole. Peruselämä on helpottunut kovasti, ja unta tulee enemmän, ehkä se on salaisuus? kaikkea hyvvää viikkoon!

Höpö (Ei varmistettu)

Kivat kuvat, näytät tosi hyvältä! Ja samoin noi lakut. :)

Hertta
Lilou's Crush

Miten kivasti sanottu, kiitos! Ja lakut myös maistui hyvältä (imperfektissä, meni koko valtava määrä jo!)

vaahtera (Ei varmistettu)

Moikka! Onko takkisi aitonahkainen? Katsoin, että kovin samantyylinen tekomokkainen on nyt myynnissä, mutta että ei kai se noin hyvältä voi näyttää?

Hertta
Lilou's Crush

Tämä on kuule juuri se! Epäaitoa genuiinin nahkaa, eli siis keinomokkaa, tai mitä lie. Kovin on kevyt päällä. Koko on muuten aika pieni, tai sitten olen kasvanut hartoista huomaamatta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.