Syyshuulet

Lilou's Crush

Sain eilen kivan paketin IsaDoran syysmeikkejä testattavakseni. Nappasin heti illalla lapsen nukahdettua (ihan paras aika kaikkiin meikkileikkeihin, joskjus varsin epäonnistuneet luomukset on helppo suihkussa pestä pois ennenkuin itse uinahtaa ;) kokeiluun mukana olleen tummanpunaisen mattahuulipunan (Deco Rose 06). Kesällä käyttämieni pinkkien ja korallien jälkeen se tuntui nyt ihan uudenlaiselta jutulta, vaikka varsin klassinen sävyhän on kuitenkin kyseessä.

Olen sen ennenkin todennut, mutta kyllä se vain on niin, että huulipunavärin vaihtaminen tekee ihmeitä -nuutunut naama heräsi iltamyöhällä ihan virkeäksi vain puikon pyöräytyksellä.

Mietin, että uskaltautuisinkohan kokeilemaan ihan tummaa viininpunaa, oxblood lienee sävy jota tarkoitan (häränveri ei kuulosta laisinkaan yhtä kivalta!). Tai oikein tummaa luumua. Sitä olen nähnyt paljon näytöskuvissa ja muotilehtien sivuilla, ja ennen todella omituiselta tuntunut väri näyttää nyt vähän helposti lähestyttävämmältä. Miltähän se näyttäisi kalpeammaksi ja kalpeammaksi käyvässä nassussa, vai toimiiko vain vähän tummemmalla ihonsävyllä? Couperosani vähän mietityttää, koska en tykkää käyttää paksuja meikkejä pieniä punoituksia kätkemään, mutta en nyt vallan halua tuota piirrettä korostaakaan... Kokemuksia?

 

PS. kauan sitten lupaamani markettimeikkien ykkösjuttujen kavalkadi alkaa pikkuhiljaa valmistua, joskos vaikka kohtapuoliin saisin sen tänne kuvien kera :)

Kommentit

millamainen

Tosi kaunis sävy! Mulla on hakusessa syksyksi joku tummanpunainen/burgundinen/violettiintaittava huulipuna. Voisin käydä tutkimassa tuota sävyä. Se näyttää ihanan syksyiseltä.

Hertta
Lilou's Crush

oi tuo kuulostaa juuri sellaiselta, mitä itsekin tykkäisin kokeilla! Laitat heti infoa jos löytyy hyvä, eiks joo!

MR (Ei varmistettu)

Suosittelen tumman luumunpunaiseksi huulipunaksi MAC:n Rebel-sävyä. Se näyttää pakkauksessa aika hurjalta, mutta sopii huulilla myös kaltaiselleni kalpeanaamalle. Ei ehkä ihan työkäyttöön kuitenkaan. :-)

Hertta
Lilou's Crush

hei kiitos vinkistä! En oikein ole tiennyt, mistä aloittaa, mutta nytpä tiedän. Suunnistan siis MAC:in tiskille!

sannamaija (Ei varmistettu)

Ihana Raija Uosikkisen lautanen, juuri sopiva fiilis meikkien tai korujen esittelyyn!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.