Syysloma!

Lilou's Crush

Voi jee, tästä se starttaa, syysloma! Täsmällisemmin, miehellä ja koululaisellahan se virallisesti alkoi, mutta yhtä lailla nautitaan Monniskan kanssa tästä ykskaks koittaneesta vapaaviikosta. Minulla on kyllä vielä muutama työjuttu, jotka pitää runnoa pois alta, mutta sitten ollaan lomalla viimeinkin. Huomenna mennään pitkästä aikaa ihan koko perheen voimin isoisäni luokse, paljon on uusia taitoja esiteltävänä molemmilla lapsukaisilla.

Tällä viikolla ollaan oltu töttöröö, siksi lyhyestä virsi kaunis: normaalisti hyvin nukkuva nuorimmainen on päättänyt valvoa yli puolen yön arki-iltaisin, ja se vähän verottaa vanhempien vireydestä. Mutta eiköhän loma korjaa tätäkin asiaa.

Ja sauna. Sauna korjaa lähes mitä tahansa.

 

PS. Kävi tänään pistoiskun Hulluilla päivillä hetki ennen sulkemisaikaa, hyvä valinta, ei ruuhkaa tai hurlumheitä. Aika hintatietoisena kyllä huomasin, että moni "hullu hinta" oli edelleen kalliimpi kuin marketeissa. Sisustuksen puolelta vähän haaveilin Artekin kultakellovalaisinta, mutta olkoot. Keskityin ruokaan ja siivousjuttuihin. Vähän sentään herkkuja loman aattoiltaan.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.