Taikatoppi

Lilou's Crush

Olen aina tuumannut, että erilaiset korsetit, push-up-pöksyt, timmivatsakalsongit sun muut kureliivit on ihan muiden naisten hommia kuin meikäläisen. Siis sellaisten naisten, jotka ilman tuskanhikeä saavat edellämainitut kaunistavat vaatekappaleet vedettyä niskaansa ja vielä pystyvät patsastelemaan niissä kiemurtelematta epämukavuudesta. Olen vain mennä röhnöttänyt näine hyvineni, juhla tai arki, toki alusvaatetuksen sievyysastetta vaihdellen.

Monniskan nimiäisissä mekkoni oli sen verran vartalonmyötäinen, että päähänpistosta päätin sovittaa ylleni slimmaavaa aluspaitaa, kun istuvuus pari viikkoa ennen h-hetkeä oli vielä hitusen hakusassa. Ja se oli kuulkaa menoa se! Sovittamani toppi ei kiristänyt kuvittelemallani tavalla epämukavasti (hmm, saattaa myös johtua siitä, että koko on liian suuri...), vaan ikäänkuin imeytyi paikalleen ja tasoitti olemuksen niin, että numeroa liian isosta nahkaosasta ei ollut tietoakaan päällepäin. Kaiken päälle tuo toppi tuki väsynyttä ja kovia kokenutta selkää ja ryhdisti mukavasti. Mikä hauskinta, kyseinen aluspaita oli kuin tuoreelle äidille tehty, sillä somat pitsit toimivat niin kuin olisivat vallan suunnitellut mama-mallin rintaliivejä varten (tiedättehän, "nyt se on auki, nyt se on kii").  

Niinpä vihjaisen muille mukavuuden aallokossa polskiville: tarpeen tullen, mene ja sovita. Oman yksilöni ostin Lindexistä, muita en ole siis koskaan kokeillutkaan. Nyt kun olemus on jo tasaantunut, toppi on edelleen mukava alustoppina, vaikka alkuperäiseen tarkoitukseensa onkin vähän löysä: nuden sävyisenä se ei näy vaaleistakaan puseroista läpi.

Kommentit

MinEna
Kasvukäyrillä

Mä änkeydyin myös vastaavaan aluspaitaan neidin ristiäisiin ja pari kertaa sen jälkeenkin, mutta etenkin ristiäisissä sain huomata mitä ihmeitä ne todella tekevätkään =D

Hertta
Lilou's Crush

Ajattele, jos keräis koko setin! Sukkikset, kalsongit, topin, semmosen mahankiristimen.,, vähänkö oltas virtaviivaisia!

MinEna
Kasvukäyrillä

Ja kankeita! =D

Hertta
Lilou's Crush

:D

-Karoliina (Ei varmistettu)

Mulla on yleensä ongelmana noissa että helma nousee mahaan päälle! Onko tuossa sitä vikaa? Se on meinaan hiukan rasittavaa!

Hertta
Lilou's Crush

No kuule just mietin, että mikä mua vähän ärsytti kummiskin, ja tuohan se oli! Siis että pukkasi välillä kirimään ylös. Olin kuitenkin sen verran vähän liikkeessä juhlissa ja toisella pitokerralla, että olo hyvä hankinta, aloin vasn miettiä, että mitenköhän sitten jos pitäisi enemmän liikehtiä...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.