Taikurin välineet: Bare Mineralsin jättipaletit testissä

Lilou's Crush

Luomiväririntamalle ovat saapuneet varsin tervetulleet uutuudet, nimittäin Bare Mineralsin jättipaletit. 

Neutraali, nudemeikkiin ja klassiseen smoky eye-meikkiin (muutamalla tehostevärillä silattuna) täydellisesti sopiva Bare Neutrals on paletti, jonka lisäksi ei muuta kaipaisi. Vuosiin...

Ruusunsävyistä ponnistava Bare Sensuals sisältää myös koko 14 napin verran varsin käyttökelpoisia sävyjä roosaan taittavan sävymaailman ystäville.

Olen oikein tykästynyt: sävyissä on hyvin pigmenttiä, ja ne levittyvät kauniisti ja ovat miellyttävät häivytellä. Pysyvyyskin on hyvä: aamulla luomille taiteiltu meikki on vielä näin nukkumaanmenon kynnyksellä, hikisen päivän jälkeenkin oikein kelvollisessa kunnossa.

Pidän myös siitä, että molemmista paleteista löytyy hyvä valikoima mattasävyjä -suosin itse niitä mieluiten meikissäni, tai hillittyä hehkua. Paleteissa on myös satiinisempia värejä sekä muutama vähän ronskimmalla hileellä silattu sävy.

Jos siis etsit monipuolista, järkevillä sävyillä täytettyä palettia, tässä se saattaa olla!

Kommentit

Aisha J
Aisha

Haa, just koulutuksessa hypistelin näitä ja ajattelin että vaikuttavat oikein hyviltä! Kiva kuulla sun kokemuksesta. :)

Hertta
Lilou's Crush

Hei sinä pro-ihminen siellä, eikö vain vaikuttanutkin hyvältä! Ja tosiaan ovat sellaiset tosi helppokäyttöiset, eli värit sointuu hyvin yhteen. Tänään laittelin roosapalettia, eilen tuota nudea, ja riittää väriyhdistelmiä varmaan loppuvuodeksi :D

SiniM (Ei varmistettu)

Saako näitä jo jostain?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.